Προς το περιεχόμενο

Nokia και εγγυηση alpha copy.

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει απο αγγελια απο αλλο forum ενα Ν95 και πηγα σημερα σε Nokia Shop για το θενα του "τζογου" και για το οτι το κινητο δεν εχει καλη ακουστηκοτητα ...

Για τον τζογο μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα και οταν το κοιταξαν για την ακουστηκοτητα μου ειπαν να απευθυνθω στην ΤΙΜ που ειχε αγορασθει γιατι ηταν παραλληλη εισαγωγη και η Alpha copy δεν τα καλυπτει αυτα ατα κινητα για προβληματα.

Οτι χρειασθω μονο στην ΤΙΜ !!!! Φυσικα επικοινωνησα με τον πωλητη απο εδω και το βραδυ θα του το επειστρεψω μιας και δεν μου ειχε πει κατι τετοιο.

Αλλα ειναι απαραδεκτο η Alpha copy να μην καλυπτει τα κινητα που εχουν αγορασθει στην Ελλαδα ανεξαρτητα απο τον αγοραστη.

Δημοσ.

Να δω πότε θα βάλει μυαλό η alpha copy, τα ίδια είχε κάνει και σε μένα που το είχα πάρει από εξωτερικό. Βέβαια μετά από ένα mail στη nokia Φιλανδίας αναθεώρησαν τις απόψεις τους. Γενικά η alpha copy κάνει ότι γουστάρει, πχ παλιότερα ένα φιλαράκι μου πήγε το κινητό για αλλαγή δόνησης και όταν του το επιστρέψανε εκτός ότι του είχαν βάλει 20 ευρώ μεταφορικά, για να το στείλουν κάπου προς κηφισίας ενώ έχει service στη Καλλιθέα που το είχε πάει, του έδωσαν και άλλο κινητό μετά, δλδ και καλά έγινε λάθος και του έδωσαν άλλου ατόμου κινητό.

Δημοσ.

Εχω ακουσει τα χειροτερα για την εν λογω αντιπροσωπεια.Ευτυχως τα ΝΟΚΙΑ ειναι σε γενικες γραμμες αξιοπιστα, αλλιως θα τρεχαμε...

Δημοσ.
Δηλαδή; Τι είναι αυτό;

Το Ν95 εχει δυο πλευρες που εφαπτοντε αλλα κινουντε και συρταρωτα μεταξυ τους.Οταν λοιπον ειναι "κολημενες" δεν εφαπτοντε πολυ καλα και εχουν ...κενο (τζογο).Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Δημοσ.
Αλλού το πήγα εγώ με τον τζόγο... Σαν κινητό σου άρεσε (εκτός τον προβλημάτων);

Καλο ηταν (αν δεν ειχε τα προβληματα ) αλλα οχι για τα λεφτα του.Πηρα το Ε65 και ειναι αριστο !!!!!

Δημοσ.
Αλλού το πήγα εγώ με τον τζόγο... Σαν κινητό σου άρεσε (εκτός τον προβλημάτων);

Εχω ανοιξει ενα θεματακι εδω για το Ν95, με στοχο να ακουστουν ολες οι αποψεις.

@Γιαννη, πιστευεις οτι μπορει να διορθωθει ο τζογος?Ειναι δλδ τεχνικο θεμα ή απλα ετσι ειναι η κατασκευη του?

Δημοσ.

Και το Ν80 έχει το ίδιο πρόβλημα. Με τον καιρό φθείρονται οι αρσενικές ράγες και δεν κυλάν τόσο καλά μέσα στις θηλυκές.

ΥΓ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. :)

Δημοσ.
Εχω ανοιξει ενα θεματακι εδω για το Ν95, με στοχο να ακουστουν ολες οι αποψεις.

@Γιαννη, πιστευεις οτι μπορει να διορθωθει ο τζογος?Ειναι δλδ τεχνικο θεμα ή απλα ετσι ειναι η κατασκευη του?

Πιστευω οτι ετσι ειναι η κατασκευη του .Ακομα και αν δεν εχει τζογο στην αρχη θα τον αποκτησει μου ειπαν σε nokia shop στην Ν.Ιωνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...