xphilip Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σας, αυτό το post ανακοινώνω με χαρά ότι το έβαλα όχι για να ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα που έχω αλλά για να δώσω την λύση του, μήπως (που σίγουρα) και άλλος κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα!! Λοιπόν σχετικά με αυτό το post http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=194783 θέλω να δώσω την απάντηση. Ξαναφέρω τα προβλήματα που δημιουργούνται (OS: Windows Vista Ultimate): δεν ανοίγει το Control Panel, δεν ανοίγει το Personalize για τις ρυθμίσεις τις οθόνης, δεν ανοίγουν τα Properties του υπολογιστή, δεν εκτυπώνει και το ίντερνετ πηγαίνει με το πάσο όταν το θυμηθεί κιόλας. Λοιπόν ο παράγοντας που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα είναι ένας κλειστός εξωτερικός δίσκος ή ένα νεκρό flash κτλ. Όταν ένας εξωτερικός δίσκος είναι συνδεδεμένος σε έναν υπολογιστή που έχει Windows Vista (στα XP δεν νομίζω) αν είναι κλειστός δημιουργεί αυτό το πρόβλημα στον υπολογιστή. Οπότε θα πρέπει όταν δεν χρειαζόμαστε τον εξωτερικό να τον αποσυνδέουμε και όχι να τον κλείνουμε (είτε από το κουμπί απενεργοποίησης (για WD) είτε να τον βγάζουμε από την μπρίζα). Επίσης εάν ο υπολογιστής εμφανίζει αυτό το πρόβλημα, ενώ δεν έχουμε εξωτερικό θα πρέπει να κοιτάμε εάν έχουμε συνδέσει κανένα flash ή καμία συσκευή που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο (card reader, εκτυπωτής HP με card reader κτλ.) Όποιος έχει να προσθέσει κάτι άλλο, ελέυθερα.... Και πάλι ευχαριστώ...
xphilip Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Επίσης, αν το πρόβλημα συνεχίζει, με τα τελευταία updates λύνεται!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.