EXoRCiST Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ανοίγω αυτό το thread για να βοηθήσω κάποιον που ψάχνει τον τίτλο μιας ταινίας (το είδα σε thread άλλου forum) Έγραψε λοιπόν: Δεν ξέρω τους ηθοποιούς, αλλά η ταινία περιέχει μια από τις πιο ερωτικές σκηνές που έχουν παιχτεί Είναι ένα ζευγάρι, σε ένα χώρο, όπου ο τύπος προκειμένου να μυήσει την κοπέλα στις απολαύσεις του έρωτα, έχει δέσει μια μεταξωτή κορδέλα σε 2 σημεία στο τζάκι και την έχει περάσει γύρω από το λαιμό της. Όσο πιο πολύ τραβάει τις άκρες της κορδέλας, τόσο αυτή σφίγγει το λαιμό της, προσφέροντας πρωτόγνωρη ηδονή στην κοπέλα, αλλά και στον ίδιο Βασικά για να πω την αλήθεια, κίνησε και τη δική μου περιέργεια και θέλω να δω την εν λόγω σκηνή Οποιαδήποτε βοήθεια, ευπρόσδεκτη P.S: Δεν παρατήρησα να υπάρχει ανάλογο «thread» με το «name that tune» του «section» μουσική για να το εντάξω εκεί. Ίσως και να μην πρόσεξα καλά βέβαια
Akujin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ''killing me softly'' + το ποστ σου ταιριάζει εδώ cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.