DIMITRISG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 ψαχνω αλλα δεν βρισκω το αρθρο που ελεγε οτι οι μισοι ευρωπαιοι ειναι απογονοι ενος βασιλια ιρλανδου και οι αλλοι μισοι του τζεκινχς Χαν. Εκαναν αναλυσεις DNA . Σημασια πλεον δεν εχει το dna αλλα η παιδεια η γλωσσσα κλπ. αυτα ναι ,ειναι ελληνικά
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Σημασια πλεον δεν εχει το dna αλλα η παιδεια η γλωσσσα κλπ. αυτα ναι ,ειναι ελληνικά οπότε το 95% της ελληνικής χερσονήσου σήμερα είναι βάρβαροι.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 οπότε το 95% της ελληνικής χερσονήσου σήμερα είναι βάρβαροι. Όχι όλοι. Ένας πολύ πολιτισμένος, μορφωμένος, ευπαρουσίαστος και καθώς πρέπει κύριος είναι ο γείτονάς μου, πάρα πολύ σοβαρός, με καλή θέση, που περνάει 10 μέρες τον χρόνο στην βίλα του και αντί να απολαύσει την γαλήνη, τα πουλάκια και τον καθαρό αέρα, προσπαθεί να εξολοθρεύσει το οικοσύστημα. Και σήμερα το θύμα ήταν ένας ονόματι Πιτ, ο μόνος γάτος που πήγαινα βόλτα με την μηχανή, που τον μεγάλωσα με μπιμπερό, που μου δάγκωνε το μάγουλο για να με φιλήσει, που μπορούσα να του κάνω και εγχείρηση χωρίς να παλεύει γιατί μου είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Φαντάζομαι η φόλα θα ήταν φοβερό μαρτύριο γιατί τον βρήκα με ένα κλαδί στο στόμα που το δάγκωνε μέχρι που ματώσαν τα δόντια του. Έτσι ακριβώς τον βρήκα να τον τρώνε τα μερμύγκια. Πολιτισμένοι οθωμανοί ή βάρβαροι Έλληνες, το ίδιο μου κάνει. Οι εκδρομές στον Όλυμπο αποκλείεται να τους κάνουν άνθρωπους, ούτε στον αιώνα των αιώνων. Είναι θέμα DNA.
Αρχέλαος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Κοιταξτε....εγω πιστευω οτι συνεχεια των αρχαιων ελληνων σημερα δεν υπαρχει...εχουν γινει παρα πολλες επιμιξιες με διαφορους αλλους λαους οποτε...Πιστευω ομως ενα κοματι του ΔΝΑ μας ειναι κοινο με αυτο των αρχαιων...Παντως αυτο που ξερω ειναι οτι στην αρχαια εποχη οι νοτιοελληνες ηταν κατα βαση μελαχροινοι ενω οι βορειοι οπως οι μακεδονες ξανθοι,το οποιο ισχυει νομιζω και σημερα.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 αιγέα, αν έρθεις να με πάρεις με κάτι 4τροχο, τον κανονίζω εγώ. παιδιά έχει;
DIMITRISG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Στο δημοτικό ειχαμε εναν συμμαθητη και τον φωναζαμε "κινεζο" παρατσουκλι για τα σκιστα του ματια να το βρασω και το dna
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 αιγέα, αν έρθεις να με πάρεις με κάτι 4τροχο, τον κανονίζω εγώ. παιδιά έχει; Τα παιδιά που έχει τώρα, μιας και τα κανονικά πρέπει να τον έχουν φτύσει από καιρό, είναι υπέροχα αμπέλια και αμέτρητες τριανταφυλλιές, περιστοιχισμένες από καρυδιές και διάφορα άλλα δέντρα διάσπαρτα στο άπειρο γκαζόν για το οποίο πληρώνει τακτικά ένα στρατό πακιστανούς για να τα κάνει να μοιάζουν όλα με ακατοίκητο κουκλόσπιτο, και φυσικά επιμελείται και ο ίδιος. Το κακό είναι ότι όλες αυτές οι πρασινάδες, ακόμη και ολόκληρα τα δέντρα, είναι πολύ ευαίσθητα στις διάφορες χημικές ωφέλιμες ουσίες. Και ταυτόχρονα χωρίς όλα αυτά, ολόκληρο το σπίτι χάνει μεγάλο μέρος της αξίας του. Και αναλόγως το πόσα ζώα θα χάσω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ίσως τελικά αναγκαστώ να του ανοίξω το στόμα και να του δώσω να πιεί τα δηλητήριά του.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ψαχνω αλλα δεν βρισκω το αρθρο που ελεγε οτι οι μισοι ευρωπαιοι ειναι απογονοι ενος βασιλια ιρλανδου και οι αλλοι μισοι του τζεκινχς Χαν. Εκαναν αναλυσεις DNA . Σημασια πλεον δεν εχει το dna αλλα η παιδεια η γλωσσσα κλπ. αυτα ναι ,ειναι ελληνικά Να μαντέψω; Το άρθρο είχε γραφτεί σε μεγάλο νησί του Ατλαντικού που δεν είναι η Ατλαντίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.