yoch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καλησπερα, θελω να μετατρεψω ενα βιντεο (μεγεθος: 600mb τύπος: AVI, Εικόνα: XVID Mpeg-4, Ήχος: MPEG Layer-3) σε αλλου τυπου βιντεο ωστε να χωραει σε ενα CD-R, να εχει την ιδια περιπου ποιοτητα(κυριως εικονας) με το αρχικο και να παιζει σε dvd-player. Ξερετε ποιος ειναι ο καταλληλοτερος τυπος...
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ...και να παιζει σε dvd-player.... Πρέπει να δώσεις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο DVD player που έχεις στο μυαλό σου. Αν εννοείς σε οποιοδήποτε DVD player όσο παλιό και να είναι, τότε το μόνο format με το οποίο είσαι σίγουρος είναι το DVD Video και θα αναγκαστείς να το γράψεις σε DVD φυσικά...
yoch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αυτο που θελω ειναι να γραψω το βιντεο αυτο(600mb) σε ενα cd-r ωστε να παιζει σε υπολογιστη(οχι το δικο μου-το wmp11 που εχω εγκατεστημενο παιζει σχεδον ολα τα format) με windows 2000(με το απλο wmp). Oποτε, με αυτα τα δεδομενα, και εχοντας το Total Video Converter τί ρυθμισεις και μετατροπες να κανω για να εχω το ιδιο καλη ποιοτητα με αυτην του πρωτου βιντεο. Υποψιν, οταν το μετετρεψα, σε mpeg1 video normal quality βγηκε 588mb(χαμηλοτερη ποιοτητα) ενω σε mpeg1 video high quality βγηκε 775mb(σχετικα καλη ποιοτητα).
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αυτο που θελω ειναι να γραψω το βιντεο αυτο ωστε να παιζει σε υπολογιστη με windows 2000(με το απλο wmp). Σε αυτόν τον υπολογιστή, υπάρχει περιορισμός στο να εγκαταστήσεις έξτρα players/codecs;
bells Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 γιατι δεν βαζεις ενα Codec Pack στον αλλο υπολογιστη ωστε να σου να σου παιζει xvid?
yoch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σε αυτόν τον υπολογιστή, υπάρχει περιορισμός στο να εγκαταστήσεις έξτρα players/codecs; Οχι, αλλα ξερεις αν τα windows με το απλο wmp υποστηριζουν xvid avi για να μη χρειαστει να το μετατρεψω? Δεν εχω προσβαση σε αυτον τωρα... γιατι δεν βαζεις ενα Codec Pack στον αλλο υπολογιστη ωστε να σου να σου παιζει xvid? για πες ενα, ευκολο στην εγκατασταση και να το υποστηριζουν τα windows 2000...
mihalakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 όχι δεν παίζουν xvid. Πράξε όπως λέει ο parsifal.
yoch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ωραια λοιπον, πειτε μου ενα απλο player/codec που να παιζει xvid avi και να υποστηριζεται απο τα windows 2000:wink: Τα windows 2000 υποστηριζουν wmp11?
bells Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 για δες αυτο δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθηση http://www.divx-digest.com/software/xvid.html
yoch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 για δες αυτο δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθηση http://www.divx-digest.com/software/xvid.html Ευχαριστω:wink: Θα το δοκιμασω Απλα το ατομο που εχει τα windows 2000 δεν ξερει πολλα απο υπολογιστες(απ'οτι φαινεται ουτε και'γω)
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Βάλε τον ffdshow codec. Θα μπορείς να δεις MPEG4 avi, ακόμη και από τον παλιό WMP.
yoch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Βάλε τον ffdshow codec. Θα μπορείς να δεις MPEG4 avi, ακόμη και από τον παλιό WMP. thanks parsifal:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.