vjshadow Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή με το ρούτερ που θα βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια (περίπου 6-8 μέτρα απόσταση σε ευθεία - μεσολαβούν δύο τοίχοι). Για ρούτερ να προτιμήσω αυτό που δίνει η forthnet (Linksys WAG354G) ή να πάρω το LINKSYS WAG200G; Από κει και πέρα για κάρτα δικτύου να προτιμήσω pci ή πάω σε usb;Οι τιμές για όλα αυτά παίζουν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα από ότι είδα, αλλά πώς θα χω καλύτερη απόδοση; Φυσικά αν έχετε να μου προτείνεται κάποιον διαφορετικό τρόπο σύνδεσης ή κάποιο άλλο ρούτερ, είναι ευπρόσδεκτος!
Sam235 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Για router δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία. Εμπειρία έχω από το WAG54G (Access Point) το οποίο το χρησιμοποιώ σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτή που λες χωρίς πρόβλημα. Για κάρτα δικτύου, θα σου πρότεινα να πάρεις pci μιας και το usb (γενικά) κατά καιρούς τρώει κολλήματα. Sam.
thanos75x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εννοειται Pci δεν το συζητώ. Τα usb φρικαρουν συνεχεια και ειδικα με την εμβελεια.
cherryhead122 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 paidia ego eiha pci karta me 10dbi keraia kai epidi itan apo piso apo to case i keraia epianei 1 gammi signal, ti kounousa apo do ti kounousa apo kei alla tipota. tsatistika kai pira ena usb stick pou einai me extension kai pianei full signal tora! ego proteino usb stick!
Sam235 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι, με PCI κάρτα και απόσταση περίπου 30 μέτρα από το access point, (το PC είναι σε απέναντι, διαγώνια, πολυκατοικία), κανένα πρόβλημα με signal 3 στα 5. Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.