Προς το περιεχόμενο

Ποιόν θεωρείται τον καλύτερο τίτλο της σειράς Tomb Raider

privateer

Tomb Raider  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Tomb Raider

• Tomb Raider
      24
    • Tomb Raider II
      17
    • Tomb Raider III
      7
    • Tomb Raider: The Last Revelation
      3
    • Tomb Raider: Chronicles
      0
    • Tomb Raider: The Angel of Darkness
      2
    • Tomb Raider: Legend
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φυσικα το 1.

Μετα την ενασχοληση μου και με το remake,εχω να πω οτι ουτε αυτο μπορει να φτασει το πρωτοτυπο,δεν πλησιαζει καν εκεινη την ''εμπειρια''.

Η δικη μου σειρα προτιμησης:

με βαθμο διπλα:P

1)Tomb Raider 9

2)Tomb Raider: The Last Revelation 7

3)Tomb Raider III 7

4)Tomb Raider: Chronicles 7

5)Tomb Raider: Legend 7

6)Tomb Raider II 6

7)Tomb Raider: The Angel of Darkness 1

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι το 1, αλλά μετά από σκέψη ψήφισα το Tomb Raider: The Last Revelation. Με κράτησε πάρα πολύ για να το τελειώσω (και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι και το μοναδικό Tomb Raider που αναγκάστηκα να χρεισιμοποιήσω σε 1-2 σημεία οδηγό :))

Δημοσ.

Εμενα παιδια μου αρεσε το 2 αλλα ψηφισα το legends γιατι πραγματικα εβγαλε απο τον βουρκο την σειρα και "ξαναζωντανεψε" τη Lara!

Εννοειται οτι το λατρεψα!

Δημοσ.

Εγώ προτειμώ το 2. Πολύ ατμοσφαιρικό αλλά το κάκo ήταv ότι είχε πολύ πιστολίδι για Tomb Raider. Βέβαια με έχει στιγματήσει γιατί ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο PS. To 1 ωραίο αλλά πολύ εύκολο. Θυμάμαι σε ένα απογευματάκι είχα είχα περάσει 8-9 πίστες.. :-( . Από τα 3 τελευταία, πιστεύω πάντως ότι μόνο το Anniversary είναι στην ιδαιολογία των αρχικών Tomb Raider.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρίμα. Εγώ περίμενα ότι θα είχε και το anniv για να συγκρίνω με το 1... Βρίσκομαι σε δίλημμα ποιο από τα δύο να παίξω (ναι ναι, ξέρω, το 1 υποτίθεται ότι δε θα αντέξω τα γραφικά, αλλά δεν είναι πρόβλημα αν είναι πιο ατμοσφαιρικό)

Δημοσ.
Καλά ρε δεν βάλατε το aniversary???

Δεν μπήκε γιατί είναι στην ουσία το 1,οπότε όσοι ψηφίσουν Anniversary σίγουρα ψηφίζουν και το 1 :P . Εγώ ομολογώ ότι ποτέ δεν είχα παίξει μόνος μου το 1,εκείνη την εποχή δεν είχα PSX και την έβγαζα στο σπίτι ενός φίλου μου και το τερματήσαμε μαζί. Το 2 μου είχε αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις,ποιος μπορεί να ξεχάσει την Βενετία; By far για μένα το 1 και το 2 είναι τα καλύτερα για μένα,δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσά τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...