APsD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καλημέρα παιδιά. Ξέρειο κανεις αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω savegames απο το pc μου στο ps2 με κοινό momory stick? Thanks:)
APsD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Εχω τσιπάκι..Αυτο το ulanchelf τι ειναι? Προγραμμα? Για το pc? Για το ps2? Ειναι freeware?
APsD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Οκ, βρήκα και κατεβασα την εκδοση 4.12. Μπορει καποιος να μου πει πως δουλέυει?
ktsolkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 kapse se 1 cd to: http://www.sksapps.com/launchers/uLaunchELF_v4.12_CD.rar kai diavase to arxeio txt pou (logika) iparxei sto cd kai meta bootare to cd afto san na itan ps2 cdr game. vale to usbstick me to gamesave mesa kai formarismeno kata fat32 kai kane to copy-paste apo to stick sou stin mc meso tou ulaunch4.12.
APsD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Καλημερα. Το λινκ που έχει βάλει δεν δουλευει.. Τεσπα εγώ κατέβασα απο κάπου αλλού το uLaunchELF v4.12.zip Εγραψα ότι εχει μεσα σε cd αλλα το ps2 δεν το διαβάζει..Κάνω κάτι λάθος στην εγγραφή μήπως?
ktsolkas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 me ti programma to egrapses?8elei eidiko software to ps2 cd dvd generator. psakse ligo sto google.prepei na kaneis build ena cd me tin domi pou prepei na exei 1 ps2 game. pantos to link pou sou edosa den doulevei giati kanoun update to site.dokimase avrio me8avrio kai 8a einai pali entaksei.
ezhrorh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Κάθε παιχνίδι στην εγκατάσταση δημιουργεί έναν φάκελο για να αποθηκεύει τα save των παιχνιδιών. εάν αντιγράψεις τον φάκελο αυτό και τον τοποθετήσεις σε άλλο pc που έχει το ίδιο παιχνίδι εγκατεστημένο αλλα στην ίδια διαδρομή που ήτανε, θα εμφανιστούν ξανά τα save . Γράψε λάθος....!!!
APsD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Κάθε παιχνίδι στην εγκατάσταση δημιουργεί έναν φάκελο για να αποθηκεύει τα save των παιχνιδιών. εάν αντιγράψεις τον φάκελο αυτό και τον τοποθετήσεις σε άλλο pc που έχει το ίδιο παιχνίδι εγκατεστημένο αλλα στην ίδια διαδρομή που ήτανε, θα εμφανιστούν ξανά τα save . Γράψε λάθος....!!! Λιγο άκυρο? *Ψαχνω το ps2 cd dvd generator και επιστρέφω. **Ξερετε κανένα site με savegames για ps2 games?
ktsolkas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 rotises: **Ξερετε κανένα site με savegames για ps2 games? apanto: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/
APsD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Παιδιά μπορεί καποιος να βοηθήσει με το ps2 cd dvd generator? Δεν καταλαβένω πως δουλέυει, ζητάει ενα product code που το βάζω λεει στο disk name και αμα βάλω οτιδήποτε εκει μετα μου λεει Track1 too short. Τι γίνεται..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.