Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά savegames

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ξέρειο κανεις αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω savegames απο το pc μου στο ps2 με κοινό momory stick?

Δημοσ.

Καλημερα.

Το λινκ που έχει βάλει δεν δουλευει..

Τεσπα εγώ κατέβασα απο κάπου αλλού το uLaunchELF v4.12.zip

Εγραψα ότι εχει μεσα σε cd αλλα το ps2 δεν το διαβάζει..Κάνω κάτι λάθος στην εγγραφή μήπως?

Δημοσ.

me ti programma to egrapses?8elei eidiko software to ps2 cd dvd generator.

psakse ligo sto google.prepei na kaneis build ena cd me tin domi pou prepei na exei 1 ps2 game.

pantos to link pou sou edosa den doulevei giati kanoun update to site.dokimase avrio me8avrio kai 8a einai pali entaksei.

Δημοσ.

Κάθε παιχνίδι στην εγκατάσταση δημιουργεί έναν φάκελο για να αποθηκεύει τα save των παιχνιδιών. εάν αντιγράψεις τον φάκελο αυτό και τον τοποθετήσεις σε άλλο pc που έχει το ίδιο παιχνίδι εγκατεστημένο αλλα στην ίδια διαδρομή που ήτανε, θα εμφανιστούν ξανά τα save .

Γράψε λάθος....!!!

Δημοσ.
Κάθε παιχνίδι στην εγκατάσταση δημιουργεί έναν φάκελο για να αποθηκεύει τα save των παιχνιδιών. εάν αντιγράψεις τον φάκελο αυτό και τον τοποθετήσεις σε άλλο pc που έχει το ίδιο παιχνίδι εγκατεστημένο αλλα στην ίδια διαδρομή που ήτανε, θα εμφανιστούν ξανά τα save .

Γράψε λάθος....!!!

Λιγο άκυρο?

*Ψαχνω το ps2 cd dvd generator και επιστρέφω.

**Ξερετε κανένα site με savegames για ps2 games?

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί καποιος να βοηθήσει με το ps2 cd dvd generator?

Δεν καταλαβένω πως δουλέυει, ζητάει ενα product code που το βάζω λεει στο disk name και αμα βάλω οτιδήποτε εκει μετα μου λεει Track1 too short.

Τι γίνεται..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...