georgep800 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Έχει τα γνωστά όρια στους χαρακτήρες ανά μήνυμα;
1234 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 160, προς το παρόν δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες αλλά εμένα μου έστειλαν mail πως σύντομα θα γίνει κι αυτό.
harrisd13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Υποστηρίζει 160 χαρακτήρες αλλά εως αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει ελληνικά. Σε ένα email που έλαβα χτες από αυτούς λένε ότι σύντομα θα προσθέσουν υποστήριξη για ελληνικά. Τώρα εαν εννοούσαν unicode (μικρότερο sms) ή μόνο ελληνικούς χαρακτήρες (ίδιο μέγεθος sms) θα το δούμε στην πράξη. Δοκίμασε κανείς τη φόρμα που έβαλαν χτες για 4 free sms; (εγώ έχω αγοράσει sms και δεν έτυχε).
georgep800 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Οκ, δηλαδή δεν μπορείς να στείλεις περισσότερους απο 160 χαρακτήρες ακόμα και να χρεωθείς ως δύο μηνύματα;
harrisd13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Από ό,τι φαίνεται ναι. Ίσως εαν επικοινωνήσεις μαζί τους μπορεί να προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα.
harrisd13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Έστειλα SMS στα Ελληνικά!:evil: Τώρα τα υποστήριζουν:razz: . Επίσης βάλανε ένα free sms κάθε μέρα!!!
1234 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μου έστειλαν αυτό πριν λίγο: Hello to all members, We have a major update thanks to your support. You may now SEND 1 FREE SMS every day without signing up any sponsor forms or refering your friends to us. Thank you all for making us giving you better services, Harry
brandon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μου έστειλαν και εμένα μήνυμα ότι πλέον υποστηρίζουν και ελληνικά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά για να λέτε ότι το δοκιμάσατε δουλεύει κι όλας. Τους είπα επείσης ότι η TIM έγινε WIND και μου είπαν ότι το άλλαξαν και αυτό. Για να δούμε ...!! Ενδιαφέρον πολύ μέχρι τώρα το site!
harrisd13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Υποστηρίζουν ελληνικά κεφαλαία γράμματα μέσα στο sms. Στον αποστολέα (From) τα περνάει σε greeklish. Έχουν link που σε πάει σε σελίδα που στέλνει ελληνικά. Μόνο το encoding της σελίδας χρειάζεται να ρυθμίσετε ώστε να βλέπετε τα ελληνικά και είστε έτοιμοι! Κάνουν πολύ καλή δουλειά!
kazanas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Tosoi Ellines pou mpikan na min baloun kai ellinika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.