Προς το περιεχόμενο

Στείλτε SMS απο οποιοδήποτε νούμερο!

harrisd13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

160, προς το παρόν δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες αλλά εμένα μου έστειλαν mail πως σύντομα θα γίνει κι αυτό.

Δημοσ.

Υποστηρίζει 160 χαρακτήρες αλλά εως αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει ελληνικά. Σε ένα email που έλαβα χτες από αυτούς λένε ότι σύντομα θα προσθέσουν υποστήριξη για ελληνικά.

Τώρα εαν εννοούσαν unicode (μικρότερο sms) ή μόνο ελληνικούς χαρακτήρες (ίδιο μέγεθος sms) θα το δούμε στην πράξη.

Δοκίμασε κανείς τη φόρμα που έβαλαν χτες για 4 free sms; (εγώ έχω αγοράσει sms και δεν έτυχε).

Δημοσ.

Μου έστειλαν αυτό πριν λίγο:

Hello to all members,

We have a major update thanks to your support. You may now SEND 1

FREE SMS every day without signing up any sponsor forms or refering

your friends to us.

Thank you all for making us giving you better services,

Harry

Δημοσ.

Μου έστειλαν και εμένα μήνυμα ότι πλέον υποστηρίζουν και ελληνικά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά για να λέτε ότι το δοκιμάσατε δουλεύει κι όλας.

Τους είπα επείσης ότι η TIM έγινε WIND και μου είπαν ότι το άλλαξαν και αυτό. Για να δούμε ...!! Ενδιαφέρον πολύ μέχρι τώρα το site! :)

Δημοσ.

Υποστηρίζουν ελληνικά κεφαλαία γράμματα μέσα στο sms. Στον αποστολέα (From) τα περνάει σε greeklish. Έχουν link που σε πάει σε σελίδα που στέλνει ελληνικά. Μόνο το encoding της σελίδας χρειάζεται να ρυθμίσετε ώστε να βλέπετε τα ελληνικά και είστε έτοιμοι! Κάνουν πολύ καλή δουλειά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...