Προς το περιεχόμενο

Στείλτε SMS απο οποιοδήποτε νούμερο!

harrisd13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, είναι 10,8 λεπτά / sms. Για τα 50 sms πέφτει στα 9,68 λεπτά / sms που με τόσο που έχουν πέσει οι τιμές των sms στην Ελλάδα δεν είναι φτηνά. Βασικά συμφέρει μόνο αυτόν που θέλει να χρησιμοποιήσει το site για να κάνει πλάκα τους φίλους του - όχι για αποστολή sms γενικά. Αν και πιστέυω πως μελλοντικά θα το μειώσουν. Έτσι γίνεται με τα περίσσοτερα free sms sites:D .

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φαίνεται μάλλον πως το κατάλαβαν οτι οι τιμές τους είναι απρόσιτες:-). Μόλις τώρα έλαβα ένα email τους και τις έχουν ρίξει "προσωρινά" μεταξύ 0,08-0,06 ευρώ / sms περίπου:wink: Άντε καιρός ήταν!

Δημοσ.

Μολις το δοκιμασα για πρωτη φορα και δεν μου εμφανισε το νουμερο που ηθελα ως αποστολεα αλλα ενα αλλο τελειως ασχετο.Μηπως ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?

Δημοσ.

Χμμμ... όσες φορές έχω στείλει δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αν σίγουρα έβαλες στη σωστή μορφή το νούμερο του αποστολέα (30 μπροστά) τότε πρέπει να έχει σχέση με το μοντέλο του κινητού σου σε συνδυασμό με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Απλά δοκίμασε σε άλλο νούμερο.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου έδωσε 1 το οποίο δεν μου ήρθε ποτε!! Test sms δεν μου δίνει πλέον. Πήγα να πληρώσω με paypal πριν 2 μέρες, αλλά η πληρωμή μου ακυρώθηκε απο τον πωλητή και μου επιστρέψανε τα λεφτά.

Προφανώς είχαν πρόβλημα με την paypal. Σήμερα ξαναπληρώνω για να δοκιμάσω. Τίποτα πάλι. Την ώρα που πατάω return to merchant κολάει ο explorer. Τους έστειλα mail και περιμένω να με πιστώσουν χειροκίνητα.

Το θέμα είναι ότι 5 μέρες τώρα προσπαθώ να δοκιμάσω την υπηρεσία και δεν μπορώ... !! Για να δούμε ...

Δημοσ.

Και εγώ είχα παρόμοια προβλήματα με την παραγγελία sms και μετά που τους έστειλα email μου απάντησαν άμεσα και έβαλαν τα credits. To site είναι σχετικά καινούργιο (από whois έχει ημερομηνία εγγραφής 11 Μαϊου 07) και είναι λογικό να έχει κάποιες μικροατέλειες. Πάντως ο,τι sms έστειλα έφτασε στον προορισμό του. Μήπως δεν έβαλες το 30 μπροστά; (δε θέλει 00 ούτε +).

Δημοσ.

εμένα δούλεψε κανονικά, αλλά είχα την εντύπωση πως δίνει free ένα την ημέρα, αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει, γιατί δεν με αφήνει για άλλο sms σε άλλη ημέρα.

Δημοσ.

Λοιπόν πρίν λίγη ώρα μου έβαλαν τα credits (σχετικά γρήγορα δηλαδή η όλη διαδικασία) ΑΛΛΑ όταν στέλνω sms δεν μου βγάζει το νούμερο ή το όνομα που έχω βάλει!!!

Δηλαδή έστειλα στο δευτερο κινητό μου για δοκιμή και ότι έβαλα στο νούμερο που το στέλνω έβαλα και το νούμερο στο ακριβώς απο κάτω κουτάκι (δηλαδή απο εκεί που το έστειλα)....

Ε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! Μου βγάζει σε 2-3 μυνήματα που έστειλα πάντα σαν αποστολέα ένα νούμερο του εξωτερικού.(προφανώς ένα default δικό τους).

Το σύστημα του spoofing δούλεψε σε κανέναν??? Ή είναι μούφα το όλο site ??

Δημοσ.

Εμένα δουλεύει κανονικά πάντως, όποιο νούμερο βάζω, αυτό μου βγαίνει και έκανα τεστ και στο δεύτερο κινητό μου και όταν έχεις αποθηκευμένο ένα νούμερο σου βγάζει και το όνομα που έχεις αποθηκευμένο κανονικά.

Δημοσ.

Ε τώρα τι να πω!!! Ξαναδοκιμάζω πάλι μπας και φτιάξει ... ΤΙΠΟΤΑ!!

Σε 3 κινητά που έχω στείλει ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ From (sender ID): μου βγάζει το δικό τους κινητό. Βρε τι κινητά έγραφα, τι όνομα σκέτο το βιολι του αυτο. Για να τους στείλω ένα email μπας και έχουν κάνει πατατιά.

Δημοσ.

Μόλις έλαβα ένα email από αυτούς που λένε ότι είχαν πρόβληματα με αριθμούς Vodafone και Cosmote και ότι τώρα το φτιάξανε. Μάλλον αυτοί του τα έπαιρναν κανονικά όπως και σε μένα ήταν οι αριθμοί TIM και Q.

Δημοσ.

Έχω δώσει το link μου σε φίλους αλλά δεν μου έχει πιστώσει ακόμη τα sms..τι γίνεται.. ?

Υπάρχει κανείς άλλος τρόπος για free credits ?

Δημοσ.

Οι φίλοι σου θα πρέπει να εγγραφούν και να ενεργοποιήσουν το λογαριασμό για να σου βάλει τα credits που σημαίνει πως πρέπει να δώσουν σωστό νούμερο κατά την εγγραφή τους.

Εκτός από αυτό δες στο Get Free SMS έχει να συμπληρώσεις μια φόρμα σε ένα άλλο site και θα σου δώσουν 4 FREE SMS μετά που θα το κοιτάξουν. Δηλαδή αν κάθε φορά εγγράφεσαι με διαφορετικό email σε αυτό το site που σου λένε και βάζεις "σοβαρά" στοιχεία στη φόρμα (όχι asdasdwa και τέτοια) τότε λογικά θα σου δίνουν 4 SMS για κάθε φορά που τους στέλνεις.

Δεν το έχω δοκιμάσει στο συγκεριμένο site, απλά υποθέτω..

Δημοσ.
Μόλις έλαβα ένα email από αυτούς που λένε ότι είχαν πρόβληματα με αριθμούς Vodafone και Cosmote και ότι τώρα το φτιάξανε. Μάλλον αυτοί του τα έπαιρναν κανονικά όπως και σε μένα ήταν οι αριθμοί TIM και Q.

Λοιπόν εγώ μάλλον είμουν η αιτία που διορθώθηκε το πρόβλημα. Είχα μια μικρή ανταλλαγή email με το ποιες εταιρίες της ελλάδος έχουν πρόβλημα. Γιατί σε αυτά που είχα στείλει ήταν vodafone kai cosmote.

Ύστερα απο έλεγχο κτλ κτλ ... μου είπαν ότι είχε πρόβλημα το σύστημα και οτι το έφτιαξαν!! Μάλιστα με πίστωσαν με τα μηνύματα που είχα στείλει σε voda και cosmote.

Δεν το περίμενα ομολογουμένως και μπράβο τους. Συνεχίζονται οι δοκιμές :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...