harrisd13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Για αυτό δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Μπορώ να πω όμως: 1. Αν δεν φυλούσε τους αριθμούς των κινητών θα μπορούσε ο καθένας με ένα ipconfig / flushdns (με αλλαγή IP) να στέλνει μηνύματα απεριόριστα σε όποιο νούμερο ήθελε μέσω του test our service όπως στο rapidshare 2. Επιβεβαιώνει τη χώρα που κατοικείς 3. Σε περίπτωση που βάλεις λάθος το email σου στέλνει στο κινητό σου το activation code 4. Σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή για κάτι παράνομο και τους ζητήσουν τα ρέστα τουλάχιστον να έχουν εκτός από το email και ένα νούμερο τηλεφώνου για να τους εντοπίσουν Η υποστήριξη αυτή παρέχεται από κάποιες sms gateways και ο λόγος ύπαρξης τους είναι για κάποιον που στέλνει sms μέσω internet να μπορεί να λάβει άμεσα απάντηση στο κινητό του τηλέφωνο. Δεν σημαίνει όμως ότι αντί για το κινητό του τήλεφωνο δεν μπορεί να βάλει το κινητό κάποιου άλλου ή ακόμα και ένα κείμενο. Από την άλλη τόσες μέρες που το χρησιμοποιώ έγω και οι φίλοι μου δεν έχουμε λάβει καμία χρέωση (ούτε και αυτοί που τα λάβανε).
Eusebius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 harrisd13, το θέμα είναι άλλο: Πού ξέρεις τί κάνουν με τους αριθμούς που συλλέγουν; Ακόμα κι αν δεν σε νοιάζει για τον δικό σου αριθμό, οι άλλοι (εκείνοι των οποίων τον αριθμό δίνεις) τί σου φταίνε;
harrisd13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Να σου πω, πριν από λίγους μήνες πολύ πριν γραφτώ σε αυτό το site έλαβα ένα sms από ένα παιδί από την Gambia που με παρακαλούσε να γίνω ο καλύτερος του φίλος και ότι είδε το όνομα μου και το νούμερο μου σε ένα περιοδικό! Και συνέχεια μου έλεγε να τον πάρω τηλέφωνο. Εκεί φαντάζομαι πως στην Gambia πρέπει τα 090 να δίνονται και σε κινητά:roll: . Spam μέσω κινητού:???: . Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνουν με το νούμερο μου. Σε κάθε περίπτωση όμως αποκλείεται να χρεώσουν το κινητό σου αν εσύ δεν κάνεις κλήση μέσω του κινητού σου κάπου άλλου. Κι αν ακόμα δεν είστε σίγουροι μπορείτε απλά να βάλετε ΛΑΘΟΣ νούμερο και ΣΩΣΤΟ email και ο λογαριασμός πάλι θα ενεργοποιηθεί κανονικά. Βέβαια δεν θα ξέρετε τι θα γίνει με το νούμερο στο όποιο στέλνετε sms...
getty Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Και φυσικά έχουν και όλη την ιστορία των sms που έχεις στείλει καθώς και τους αριθμούς στους οποίους τα έχεις στείλει. Big brother κανονικός.
1234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Να σου πω,πριν από λίγους μήνες πολύ πριν γραφτώ σε αυτό το site έλαβα ένα sms από ένα παιδί από την Gambia που με παρακαλούσε να γίνω ο καλύτερος του φίλος και ότι είδε το όνομα μου και το νούμερο μου σε ένα περιοδικό! Και συνέχεια μου έλεγε να τον πάρω τηλέφωνο. Εκεί φαντάζομαι πως στην Gambia πρέπει τα 090 να δίνονται και σε κινητά:roll: . Spam μέσω κινητού:???: . Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνουν με το νούμερο μου. Σε κάθε περίπτωση όμως αποκλείεται να χρεώσουν το κινητό σου αν εσύ δεν κάνεις κλήση μέσω του κινητού σου κάπου άλλου. Κι αν ακόμα δεν είστε σίγουροι μπορείτε απλά να βάλετε ΛΑΘΟΣ νούμερο και ΣΩΣΤΟ email και ο λογαριασμός πάλι θα ενεργοποιηθεί κανονικά. Βέβαια δεν θα ξέρετε τι θα γίνει με το νούμερο στο όποιο στέλνετε sms... Δεν μπορείς να βάλεις λάθος νούμερο γιατί εκεί σου στέλνουν το activation code, κατά τ' άλλα, ούτε εγώ νομίζω πως υπάρχει κανένα πρόβλημα με χρεώσεις, απλά δίνεις το τηλέφωνο σου κυρίως για τους 4 λόγους που εξήγησε ο harrisd13 παραπάνω.
harrisd13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Σίγουρα τα έχουν, αλλά μη μου πεις τώρα ότι ξέρουν να διαβάζουν και greeklish:D . Τώρα για τα νούμερα σε λίγο καιρό θα υπάρχουν και πιο αποτελεσματικοί τρόποι να τα παίρνουν από την Ελλάδα (επειδή αλλού υπάρχει). Δηλαδή για τον Ενοποιημένο Τηλεφωνικό Κατάλογο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5349&subid=2&pubid=46237 που θα βγει και online τι έχεις να πεις;
1234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 harrisd13 αν βάλεις λάθος αριθμό, δεν γίνεται να λάβεις το activation code, έτσι δεν είναι;
harrisd13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι έχεις δίκιο. Είναι απαραίτητος ο σωστός αριθμός και είναι λογικό αφού αλλιώς θα μπορούσες να κάνεις register με όλα τα διαφορετικά emails που έχεις και να έπαιρνες credits ενώ νούμερα ζήτημα να έχεις 2-3 διαφορετικά.
1234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Σωστά. Από κει και πέρα πάντως, δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα περίεργων χρεώσεων κτλ.
APsD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πάντως σίγουρα κρατάνε τα μυνήματα που στέλνεις το λεει και στο TermsOfUse: In accordance with the legal requirements, usage data is recorded for the necessary purposes of maintaining the messaging service. Οι παράνομοι σκοποί που δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσει κάποιος ποιοι είναι?
harrisd13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Αφού είδες το Terms of Use τι ρωτάς; Εν ολίγοις να μην χρησιμοποιείς την υπηρεσία για να προκαλέσεις κακό σε κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλο η πλάκα κι άλλο να θες να κατηγορήσεις κάποιον για κάτι που δεν έκανε.
1234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Όσο υπάρχει πάντως αυτό, σε τρώει το χέρι σου να κάνεις κάποιες κακιούλες...
harrisd13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Όντως . Από ο,τι είδα σήμερα έβαλαν και αγορές sms μέσω paypal. Εγώ το δοκίμασα για 20 sms (2,16 ευρώ) και είναι οκ!
21century Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Νομιζω οτι για 20 μηνυματα ειναι παλι ακριβα και δεν αξιζει τον κοπο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.