Προς το περιεχόμενο

Στείλτε SMS απο οποιοδήποτε νούμερο!

harrisd13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα site για sms όπου μπορείτε να βάλετε όποιο νούμερο θέλετε για αποστολέα για να κάνετε πλάκα στους φίλους σας!:-)

http://www.freesmsmania.com

Θέλει μόνο εγγραφή. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!:mrgreen:

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπαρχει εφαρμογη παρομοια για PPC ? που να συνδεετε μεσω GPRS σαν το πραγραμματακι που ειχε η Simeda για symbian ?

Δημοσ.

Έγω έστειλα ένα μήνυμα ρε παιδιά πριν κανα-δυό ώρες στο δικό μου για δοκιμή, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει...

Αλήθεια, ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά περίεργη χρέωση σε κανα λογαριασμό κινητού με αυτά τα μηνύματα; Όχι τίποτα άλλο, μην την πατήσουμε κίολας...

Δημοσ.

Εγώ μια χαρά στέλνω πάντως:mrgreen: Εβάλες το 30 μπροστά από τον αριθμό; Δεν σου χρεώνει το νούμερο που βάζεις - είναι κάτι μέσα στην τεχνολογία των sms να μπορείς βάζεις ο,τι θες για αποστολέα ακόμα και ονόματα όπως "Mitsos":-)

Δημοσ.

030 έβαζα.........

Στην εγγραφή δίνεις ένα τηλέφωνο, αυτό δεν το χρεώνει σίγουρα έτσι; Όπως δεν χρεώνει και σε αυτόν που στέλνεις το μήνυμα, ε;

Sorry, απλά θέλω να είμαι σίγουρος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σβήνονται τα posts που απλώς βάζουν το link του site με refered id links. Σκεφτείτε ότι αν βάλει ο καθένας refered id, θα γεμίσουμε το topic με links...

Δημοσ.

Δεν θα χαιρόμουν καθόλου αν κάποιος που του έχω δώσει τον αριθμό μου πήγαινε και τον έδινε σʼ αυτές τις μυστήριες υπηρεσίες. Τον δικό του να τον δίνει όπου θέλει! Τον δικό μου να μη δίνει!

Θα προτιμούσα αυτά τα θέματα να μην υπάρχουν καθόλου στο Ινσόμνια. :-)

Δημοσ.

Ναι, δεν μπορεί να σου χρεώσει το τηλέφωνο σου ούτε του άλλου. Πρώτα από όλα δεν θα το δεχόντουσαν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Σκέψου πως είναι κάτι όπως κάτι προγράμματα που μπορούν να στείλουν email από οποιοδήποτε αποστολέα (spam κυρίως) - απλά αλλάζουν κάποιες πληροφορίες μέσα στο sms για να φαίνεται άλλος αποστολέας. Τώρα όποιος θέλει το χρησιμοποιεί. Εγώ πιστέυω πως έχει φάση:-)

Δημοσ.

Τοτε γιατι ζητουν εκτος απο την εγγραφη και τα στοιχεια του τηλεφωνικου σου αριθμου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...