mistakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 χαιρετω... λιγες ειναι οι φορες που εχω ρωτησει κατι εδω αλλα σιγουρα οι απαντησεις μου εχουν απαντηθει απο αλλα threads. εχω μαι μικρη απορια ομως τωρα με το νεο ipod. το εχω συνδεσει σε μια usb και μου βγαζει μονιμα (εδω και 24 ωρες περιπου) την ενδειξη "do not disconnect". ηταν η πρωτη φορα που το συνεδεσα στο pc. η αληθεια ειναι οτι usb δεν εχω αλλαξει να δω μηπως φταιει η συγκεκριμενη θυρα, αλλα και παλι δε νομιζω γιατι λειτουργει νορμαλ γενικα. αυτο γιατι μου το βγαζει εχει κανεις ιδεα? ειναι φυσιολογικο? αν το ξεσυνδεσω θα παθει κατι? thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 δεν εχω ipod αλλα σου βγαζει στο system tray safely remove hardware??? Κατι τετοιο θα ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 εγω μπορω κανονικα να το αποσυνδεσω... και μετα λειτουργει κανονικα το Ipod, εχει και την ενδειξη του usb connected hardware στο system tray. το θεμα ειναι.. γιατι το βγαζει τοσες ωρες και αν ειναι φυσιολογικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 το ξεσυνδεεις και η ενδειξη μενει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 οχι.. αυτο λεω. οτι αν το αποσυνδεσω λειτουργει κανονικα λες και δεν εγινε τιποτα. το παιρνω το Ipod που λενε.. χεχεχε.. αλλα οταν το εχω συνδεδεμενο με το pc μου βγαζει συνεχεια αυτη την ενδειξη. θυμαμαι στο παλιο μου ipod στην αρχη δεν το εκανε αυτο.. παλι μετα απο αρκετο καιρο μου το εκανε και το παλιο, αλλα δεν προλαβα να ρωτησω γιατι χτυπησε ο σκληρος (γκρρρ). αλλα τωρα γινεται και στο καινουργιο.. περιεργο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keydo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Το έχεις ρυθμίσει να λειτουργεί ως εξωτερικός σκληρός δίσκος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Για να μη λέει Do not Disconnect, πρέπει να "κλείσεις" τη σύνδσεη με το PC. Αυτό γίνεται: α) από το iTunes πατώντας το κουμπάκι eject δίπλα στο iPod, στην αριστερή στήλη από τα Windows, πατώντας το Safely Remove Hardware (ένα πράσινο βελάκι δίπλα στην ώρα κάτω δεξιά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 @Keydo ναι το εχω ρυθμισει. λες να ειναι αυτο? χμμμ.. δεν το ειχα σκεφτει. θα το δοκιμασω.. @JohnL δεν ειναι οτι δεν ξερω να το αποσυνδεω!! χεχεχ.. ειπαμε.. απλα δεν ξερω γιατι δεν σταματαει να μου λεει do not disconnect ενω δεν "επικοινωνει" με το PC καθολου. αλλα παιζει να εχει να κανει με αυτο που ειπε ο Keydo.. θα δοκιμασω και θα σας πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 οκ... τελικα ηταν αυτο που ειπε ο Keydo. ουτε καν μου πηγε το μυαλο μου εκει.. να στε καλα παιδες... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.