GiannisMetal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 γειά σας παιδιά. έχω ένα δισκάκι windows xp professional sp1, νόμιμα αγορασμένο και με serial. μπορώ να ζητήσω από τη microsoft, ως νόμιμος χρήστης, να μου δώσει ένα δισκάκι windows xp home sp2 με τα τελευταία updates? αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν?
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Όχι, δεν μπορεί να γίνει, γιατί αποτελούν διαφορετικά προϊόντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τα xp pro sp1, και να εγκαταστήσεις από πάνω το sp2.
ntg_net Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 βρες απο καπου και αντεγραψε ενα cd windows sp2 . Το product key σου , το περνας και σε windows sp2
GiannisMetal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 αυτό θέλω να αποφύγω! μετά το format, περνάω sp2, και αρχίζω τα ανελέητα updates... αυτό το πέρασμα των sp2 και updates, παίρνει κάπου 2 ώρες... οπότε... δεν το αποφεύγω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Κατεβασε καποιο απο τα αρκετα που κυκλοφορουν με τα τελευταια updates ενσωματομενα.Ειχαμε κανει και ενα topic για τις συγκεκριμενες εκδοσεις.Η τελευταια που εχω αν δεν κανω λαθος ειναι με updates του μαιου ενσωματομενα.Κανεις την εγκατασταση με το serial σου και εισαι νομιμοτατος. Edit:Μπορεις βεβαια να κατεβασεις και τον autopatcher του μαιου.Σε pentium 3 με 512mb ram,θελει καμια ωρα για να περασει ολα τα updates συμπεριλαμβανομενου και netframework που δεν υπαρχει ενσωματομενο στις εκδοσεις windows που αναφερα πριν.
GiannisMetal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 α δηλαδή κατεβάζω sp2 με τελευταία updates έτσι? βρήκα αυτό οπότε λοιπόν φορμάρω, και μετά καπάκι το sp2 που προαναφέρω(στο link)... ωραία, τέρμα τα σπαστικα updates!
GiannisMetal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 βλακεία. αυτό που λέω είναι μια παράξενη έκδοση...και όχι ενημερωμένη. αν περάσω autopatcher, θα μου πει τπτ η ms? ή είναι νόμιμα? δηλ θα κάνω μετά κανονικά win update?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Aυτες οι εκδοσεις που σου ειπα πως κυκλοφορουν με ενσωματωμενα updates απριλιου κλπ,θα τις βρεις σε οχι και τοσο νομιμες πηγες.Απλα κατεβαζεις μια τετοια και την κανεις εγκατασταση με το δικο σου νομιμο serial και εισαι οκ. Αν δεν βρεις καποια απο αυτες,κατεβασε το sp2 απο microsoft και μετα το autopatcher.Απο την στιγμη που εχεις νομιμο serial,δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα και με το autopatcher.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 KAi egw akribws thn idia aporia eixa.Alal afoy einai diaforetika proionta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.