Eluminator_91 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 να το κατεβάσω αξίζει τον κόπο? Αξιζει τον κοπο αλλα αφου το κανεις ινσταλλ θα σου βγαλει σε ενα παραθυρο οτι το αντιγραφο αυτο δν ειναι γνησιο και δν θα μπορεις να εχεις προσβαση σε μια δευτερη πολη του sims και διαφορα τετοια (αν χρησιμοποιησεις πειρατικο κλειδι)..εγω δυστυχως δν καταφερα να βρω τπτ και λεω να το αγορασω καλυτερα αυθεντικο..
athinamj Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδιά έξω κυκλοφόρησε και ήδη γίνεται ο χαμός απο προβλήματα. Κλασικά η ΕΑ έκανε μισές δουλειές και το έβγαλε γεμάτο προβλήματα. Μερικοί που είχαν εγκαταστήσει το πειρατικό πριν, έχουν τώρα πρόβλημα γιατί δεν τους αναγνωρίζει το DVD. Ελπίζω να μη συμβεί αυτό σε εμάς. Αλλοι φορτώνουν το παιχνίδι αλλά κρασάρει όλο το σύστημα. Δεν μιλάω για το Sims Store, που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται μια αποτυχία με τόσα προβλήματα!
privateer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Η αναμονή τελείωσε – Μπείτε σήμερα στο νέο κόσμο των Sims REDWOOD CITY, California, 2 Ιουνίου 2009 – Και εγένετο Sims™! H ΕΑ Play της Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα ότι το The Sims™ 3, η νέα γενιά του παγκόσμιου φαινομένου των Sims™, το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε PC, όλων των εποχών, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. To The Sims™ 3 είναι διαθέσιμο από σήμερα για download και σε PC και σε Mac και θα βρίσκεται στα καταστήματα παγκοσμίως σε 60 χώρες και 22 γλώσσες αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, οι κάτοχοι του iPhone™ και του iPod® touch, μπορούν από σήμερα να ‘κατεβάσουν’ το The Sims™ 3 από το Apple App Store. «Έφτασε η μέρα της κυκλοφορίας και ανυπομονούμε να δούμε τις ιστορίες των παικτών, τις ταινίες που θα φτιάξουν, τα σπίτια που θα κτίσουν και όλα όσα θα μοιραστούν, παίζοντας το The Sims™ 3», σχολίασε ο Ben Bell, Executive Producer του The Sims™ 3 στην ΕΑ. «Πλέον μπορείς να δημιουργήσεις όποιον Sim φανταστείς. Για πρώτη φορά μπορείς να εξερευνήσεις μία ολόκληρη, ανοικτή γειτονιά και να δώσεις στον Sim σου αληθινά στοιχεία ανθρώπινου χαρακτήρα. Οι οπαδοί των Sims αλλά και οι νέοι παίκτες θα βρουν σίγουρα κάτι που θα τους αρέσει στο The Sims 3.» Στο The Sims 3 μπορείτε να δημιουργήσετε Sims με μία μοναδική προσωπικότητα και να τους μεταφέρετε οπουδήποτε στη γειτονιά. Με το εργαλείο «Create-a-Sim» μπορείτε να δημιουργήσετε Sims που είναι πιο ρεαλιστικοί από ποτέ. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες στοιχεία χαρακτήρα και φτιάξτε έναν Sim γενναίο, με καλλιτεχνική φύση, κλεπτομανή, άτσαλο, παρανοϊκό και ρομαντικό. Με το Create-a-Sim μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ανεξάντλητο αριθμό πραγματικά μοναδικών Sims. Το The Sims 3 σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες για να σχεδιάσετε το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον της κατοικίας των Sims σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Create-a-Style. Επιπλέον, εάν επιτύχετε τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους των Sims, σας περιμένουν μεγάλες ανταμοιβές! Με βάση τα στοιχεία του χαρακτήρα, τις ικανότητες και την επαγγελματική επιλογή που έχουν κάνει, οι Sims έχουν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες Ευχές που σας βάζουν διασκεδαστικές προκλήσεις αλλά και πολλά πράγματα να επιτύχετε. Έχετε την πλήρη ελευθερία να αποφασίσετε εάν θα εκπληρώσετε τη μοίρα τους, χαρίζοντάς τους ευτυχία και ανταμοιβές ή όχι! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.TheSims3.com και ολοκληρώστε την εγγραφή σας για να απολαύσετε τα online στοιχεία της κοινότητας που κάνουν το παιχνίδι σας μοναδικό. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε την ολοκαίνουρια πόλη με το όνομα Riverview, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς επιπλέον κόστος, αφού κάνετε την εγγραφή*. Παράλληλα θα αποκτήσετε πρόσβαση σε 1.000 SimPoints για να αγοράσετε αντικείμενα από το The Sims 3 Store, ανάμεσά σε αποκλειστικά ρούχα, χτενίσματα, έπιπλα, είδη διακόσμησης και αρχιτεκτονικά στοιχεία για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση των Sims σας και των σπιτιών τους με κάθε δυνατό τρόπο. Επισκεφτείτε το κατάστημα κάθε μήνα για νέα αντικείμενα που δεν έχετε ξαναδεί. Επιπλέον, μπορείτε να γίνετε ο σκηνοθέτης των δικών σας ταινιών Sims: δημιουργείστε μοναδικά clips από το παιχνίδι σας, φτιάξτε το soundtrack και το σενάριο και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να τα μοιραστείτε με όλο τον κόσμο! Αυτά τα εύκολα προσβάσιμα εργαλεία εμπνέουν τη δημιουργικότητά σας και σας επιτρέπουν να μοιραστείτε ό,τι φτιάξετε με τους φίλους σας και άλλους παίκτες στην επίσημη ιστοσελίδα The Sims 3, στα προσωπικά σας blogs, καθώς και ιστοσελίδες social media. Δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς με το The Sims 3. Το The Sims 3 είναι το πρώτο παιχνίδι διαθέσιμο σε application για iPhone και iPod touch. Μέσα από πλήρη, τρισδιάστατα Simsenvironments τα οποία εκμεταλλεύονται την καινοτομική Multi-Touch οθόνη και το accelerometer της συσκευής, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του The Sims με έναν καινούριο τρόπο, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Το The Sims 3 είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από το App Store της Apple στο iPhone και το iPod Touch ή στο http://www.itunes.com/appstore/. Το παιχνίδι είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά παγκοσμίως, μέσω ασύρματων παρόχων για feature phones. Για πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των παρόχων και τις τιμές για τα παιχνίδια EA Mobile, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.eamobile.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Sims 3, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.TheSims3.com. Έχοντας σχεδιαστεί από το The Sims Studio, το The Sims 3 χαρακτηρίστηκε ως «Τ» για τους εφήβους από τους φορείς ESBR, PEGI 12+, και USK 0. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο προς αγορά στο εμπόριο αλλά και online μέσα από την ψηφιακή διανομή στο http://eastore.ea.com/store/ea/ContentTheme/pbPage.the_sims3/ThemeID.718200. Για να αποθηκεύσετε οπτικό υλικό και artwork επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.info.ea.com. * Απαιτείται σύνδεση με το Internet. Δείτε τις πληροφορίες στο κουτί ή τους όρους χρήσης για λεπτομέρειες.
NiCk_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδιά μια ερώτηση ... Τo Mac Version θα συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο κουτί ?? ( όπως π.χ. με το Spore ) Ευχαριστώ ..
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τα κουτιά που έχω δει στο net, λένε PC και MAC. Η αναμονή δεν τελείωσε, το plaisio ακόμα το έχει ως αναμένεται. Ελπίζω να το στείλουνε μέσα στην βδομάδα........
Eluminator_91 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Eγω το εσβησα απ'το pc μου το sims 3..το βαρεθηκα γρηγορα και επανηλθα στο παλιο, κλασικο sims 2 με ολα σχεδον τα exp..
athinamj Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Πριν βιαστούμε να χαρούμε όλοι μας για την αγορά του παιχνιδιού για δείτε αυτό: Posted on the Sims 2 forum: Hi Thanks for your patience. Until today I was unable to release the following, as the game had not yet been released. The game will still contain a program designed by Securom, however it will not be an installed DRM as it was in games like Spore and Red Alert 3. The game will perform a disc check every time you launch, so you will be required to insert your game disc before you can launch the game. This, of course, means no file will be installed on your computer. Again I apologize I was unable to be more clear until now, however as the game had not released this information was not publicly available until now. Regards Dave B EA Games CSR III
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αν έχει κάποιος όλο το επιπλέον "official" περιεχόμενο ή γνωρίζει που να το βρω ας μου στείλει ένα p.m. Το παιχνίδι το αγόρασα, μιας και μου αρέσει πάρα πολύ η σειρά, τη τακτική με το επί πληρωμή dlc δεν την καταλαβαίνω......Sims σ'αγαπώ σε εκτιμώ αλλά εδώ κάνεις μέγα φάουλ!
anideos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παιδιά γειά Είμαι χαρούμενος μιας και σήμερα αγόρασα το SIMS3 Βέβαια το πήρα 50 ευρώ από τα Πublic ενώ φίλος από τα Saturn το πήρε την ίδια έκδοση 44 ευρώ ..... Στον Κοτσώβολο δε την έχουν νομίζω 59 ευρώ !!!!! Αρα προσοχή , κάντε έρευνα αγοράς πριν (Τι είναι το dlc που αναφέρατε ? )
kostass13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 μια ερωτηση κ απο μενα...εχω το game αλλα οχι original και εχς την απορια αν οταν επισκεπτεσαι κτιρια πχ εστιατοριο βλεπεις τον σιμσ σου κανονικα να τρςει κ τετοια η μολισ τελειςσει η ενεργεια που του εβαλεσ εμφανιζεται παλι εξω απο αθτο??
Dimitris1948 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παιδιά γειάΕίμαι χαρούμενος μιας και σήμερα αγόρασα το SIMS3 Βέβαια το πήρα 50 ευρώ από τα Πublic ενώ φίλος από τα Saturn το πήρε την ίδια έκδοση 44 ευρώ ..... Στον Κοτσώβολο δε την έχουν νομίζω 59 ευρώ !!!!! Αρα προσοχή , κάντε έρευνα αγοράς πριν (Τι είναι το dlc που αναφέρατε ? ) ναι η αλήθεια είναι ότι το public είναι ακριβό , είχα αγοράσει ένα walkman nwz-a815 120€ :shock:
adamch Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παιδιά από απαιτήσεις πως πάει το παιχνίδι? εγώ με Core duo 2Ghz, 3gb Ram και Ati Radeon 3470 στο λάπτοπ θα είμαι καλά ή θα σέρνεται?
e_lena Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παιδιά από απαιτήσεις πως πάει το παιχνίδι? εγώ με Core duo 2Ghz, 3gb Ram και Ati Radeon 3470 στο λάπτοπ θα είμαι καλά ή θα σέρνεται? Κ εγω την ιδια απορια εχω...επειδη ειμαι εντελως ασχετη απο πισι... εχω αυτο το λαπτοπακι..μπορω να το παιξω ή μπα...? http://www.silk.gr/show_per.phtml?id=PER.908352
Souvlatzis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Λογικά και στα δύο συστήματα δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα