Προς το περιεχόμενο

The Sims 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις μου απ'το παιχνιδι:

-Φοβερη η διαδικασια δημιουργιας ατομων σιμς..υπερπληρες, τα παντα ολα εχει..(μεχρι και τους μυς ρυθμιζεις..:P)

-Γραφικα αρκετα καλα..αλλα ρε παιδια δν ξερω τα αντικειμενα μου φανηκαν σαν ψευτικα..εννοω σαν να ειναι απο κομικ..δν ξερω στο sims 2 μου αρεσαν καλυτερα

-λιγα αντικειμενα..ελπιζω με επομενα exapansions που θα βγουν να πολλαπλασιαστουν..

-Εχει αμαξια απ'την αρχη (οχι οπως στο sims 2 που επρεπε να εχεις το nightlife)

-Η γειτονια ειναι πιο ''ζωντανη''..δηλαδη περνανε αμαξια, ανθρωποι (το 2ο γινοταν και στο 2) και πας βολτες κανονικα σε διαφορες περιοχες.

-Ωραια μενου και πλαισια διαλογων..πιο ανανεωμενα..

Εμενα στην αρχη μου ξυνισαν ολα..αλλα μετα οσο επαιζα αρχισε να μ'αρεσει ολο και περισσοτερο..:-D

Αυτα προς το παρον..

Δημοσ.

-Να προσθέσω οτι έχει περισσότερες επιλογές στους διαλόγους

-Τα βαρετά loading που είχε το 2 εξαφανίστηκαν.

Eluminator_91,

Όντος έχει λίγα αντικείμενα αλλα σε λίγες εβδομάδες θα υπάρχουν αρκετά αντικείμενα να κατεβάσουμε απο άλλα site τζαμπέ όπος γινόταν με το the sims 1 και 2 ;)

Δημοσ.

Παιδιά το κατέβασα και γω... Είναι πιο καλοσχεδιασμένο, μπορείς να φτιάξεις πιο μοναδικούς sims (με τα 5 χαρακτηριστικά προσωπικότητας) κλπ. αλλά έχει ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ πράγματα. Ελπίζω να αληθεύει ότι η έκδοση που θα κυκοφορίσει κανονικά θα έχει πιο πολλά.

Υ.Γ.: Η Ελληνική μετάφραση τα σπάει! Έχω λιώσει στα γέλια. Το πιο θεικό είναι η 1η λεκάνη που έχει... Ακούει στο όνομα "Η Λεκάνη του Γιάννη" ή κάπως έτσι XD

Δημοσ.

Τι εννοειται δν εχει βγει το κανονικο παιχνιδι??:confused:..δηλαδη αυτο το sims 3 που κατεβαζα (5.59gb) τοσο καιρο τι ακριβως ειναι??

Δημοσ.
Πειρατικό είναι αυτό που κατέβασες. Το αυθεντικό αναμένεται στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου!

Δηλαδη τα παιδια πιο πανω αναφερονται στο demo??..ναι εννοειται οτι ειναι πειρατικο..παντως 44.95€ που το εχουν τα multirama μια χαρα ειναι..αν σκεφτεις οτι το σιμς 2 ειχε κοντα στα 60€..:P

Δημοσ.

Η εκδοση του 'ξυραφιου' ειναι αυτη που θα κυκλοφορησει και επισημα και μαλιστα εχει βγει ηδη και official patch.Την πρωτη μερα επισημης κυκλοφοριας θα ειναι διαθεσιμη μια ακομη πολη για οσους κανουν register.

Βεβαια τα 45Ε δεν ειναι λιγα διοτι οποιος θελει να κατεβαζει καινουρια πραγματα θα σκαει και εξτρα 0.50Ε και 1Ε!Αν βαλεις και τα expansions που θα σκανε το ενα πισω απο το αλλο χαλαρα θα αρμεχτει ωραια καποιος με καμια 200Ε σε διαστημα ενος χρονου το πολυ..

Δημοσ.

παντα θα υπάρχουν site για το the sims που θα βρείς pack stuff και items και δεν αναφέρομαι στα πειρατικά site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...