Donacgreece Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών. Ξεκινάει το παιχνίδι μεν αλλά μου βγάζει όλη την πόλη μαύρη. Έχω την 7950.
christina_karp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καλήσπερα παιδιά.αγόρασα απο το public το sims 3 και ακολουθώ τις οδηγίες για εγκατάσταση(έχω windows 7) και δε μπορώ..στο run γράφω dvd:/autorun.exe και με πετάει στο internet explorer και μετά δε κάνει τίποτα...ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!
skoulas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου;motherboard,cpu,gpu;desktop ή laptop; Τα sims ειναι γενικα "περιεργα"....
infin1tyGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πήγαινε Υπολογιστής, κάνε δεξί κλικ > Άνοιγμα στο DVD, βρες αν υπάρχει κάποιο Setup.exe και εγκατάστησέ το από εκεί. Ίσως έχει κάποιο θέμα το autorun.
NikosMpl97 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας, το παρρόν θέμα αναφέρεται στα άτομα που παίζουν το παιχνίδι The Sims 3 ή που έχουν γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Λοιπόν.... στο παιχνίδι έφτιαξα ένα σπίτι πολύ μοντέρνο και φανταχτερό. Θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να μετατρέξω το σπίτι σε .Sims3Pack αρχείο, δηλαδή θέλω να το κάνω mod για το παιχνίδι και να το ανεβάσω στο internet και να μπορούν να το κατεβάζουν κι άλλοι. Ξέρει κανείς πώς να το κάνω;;;;;
trelos tsakalos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 καλημερα παιδια θελω να εγκαταστησω το σιμς 3 και ζηταει κωδικο εγγραφης τον ξερουμε
KNSM Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σε laptop φιλης (windows 10) δεν ανοιγει το The Sims 3 βγαζοντας error στο netframework 3.5. Δεν με αφηνει ουτε να το ενεργοποιησω απο το control panel, ουτε να το εγκαταστησω. Καμια ιδεα? P.S.: Το εχει ξαναπαιξει στον συγκεκριμενο υπολογιστη οποτε το σηκωνει σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα