Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω.Αποψε δεν προλαβαινω γιατι εχω κατι δουλειες αλλα θα το κανω αυριο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μου ειπε η κορη οτι απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου "χαμηλωσε" καποιες επιλογες και δουλευει αλλα με λιγο κατωτερα γραφικα.
stm00192 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου ειπε η κορη οτι απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου "χαμηλωσε" καποιες επιλογες και δουλευει αλλα με λιγο κατωτερα γραφικα. Αυτό είναι μάλλον μια ένδειξη προβλήματος με την κάρτα και κατα πάσα πιθανότητα με τις θερμοκρασίες της!!
mentos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Φιλοι συμμφορουμητες θα ηθελα να μαθω αν τυχον αντιμετωπιζει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με εμενα,ή αν εχει βρει λυση στο προβλημα. Οπως λεει και ο τιτλος εχω εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου τα windows 7 αλλα δεν μπορει να τρεξει το Sims 3.Απο οτι ειδα και εψαξα λιγο στο ιντερνετ το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν και αλλοι...
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει εγγενές πρόβλημα με τα 7. Εγώ τρέχω μια χαρά το Sims3 (με όλα τα expansion του) σε Win7/64bit.
mentos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 εγω εχω 32bit...μηπως ειναι αυτο το προβλημα?
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Πολύ αμφιβάλλω. Κανονικά το ανάποδο θα ήτνα πιθανότερο να συμβεί (να μην δουλεύει στα 64bit). Ποιό ακριβώς μήνυμα λάθους σου βγάζει;
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εμ, Sims 2;; (εν πάση περιπτώσει, σύμφωνα με όσα λένε εδώ ακόμα και το Sims 2 θα έπρεπε να δουλέψει σε Win7)
mentos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ωχ ναι συγγνώμη,γιατί κόλλησα έτσι?? το Sims 2,έχει πρόβλημα...σορρυ!
stefi89gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Έχω αγοράσει από το steam (http://store.steampowered.com/) όλο το πακέτο του Sims 3 με τα expansions, δεν είναι όμως στα ελληνικά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο patche για ελληνική γλώσσα, που να μπορεί όμως και να εγκατασταθεί στο αυθεντικό παιχνίδι??
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εαν γυρίσεις το origin σε ελληνικά και το region του υπολογιστή σε Ελλάδα, στην εγκατάσταση θα σου βγάλει να επιλέξεις ελληνικά.Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να μην είναι στα ελληνικά.
emmagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα,εχω εγκαταστησει το Sims 3(world adv, late night, high and loft, ambitions, fast lane stuff) και οταν τρεχω το παιχνιδι μου βγαζει ΄΄ η εταιρεια δεν μπορεσε να εξακριβωσει οτι το παιχνιδι ειναι αυθεντικο...κατι με την εξουσιοδοτηση δισκου λεει΄΄ Τα serials ειναι απο Internet, τι κανω σε αυτη τη περιπτωση? thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα