dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 δεν γνωριζει κανεις να μου πει αν εχει σχεσει πιο θα εγκαταστησω πρωτο ; πρωτα πρωτα εβαλα το αρχηκο setup και μετα καποια επλιπλα και τετοια και μετα πιο ; The Sims 3 - High End Loft Stuff The Sims™ 3 Ambitions The.Sims.3.Late.Night ;;;
ntinos19 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν περάσεις το βασικό παιχνίδι μετά περνάς όποιο θέλεις εσύ, δεν υπάρχει πρόβλημα (νομίζω)
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν περάσεις το βασικό παιχνίδι μετά περνάς όποιο θέλεις εσύ, δεν υπάρχει πρόβλημα (νομίζω) σιγγουρα ; εγω εγκατασταση το αρχικο setup ανοιξα το παιχνιδι εκανα εγκατασταση καποια μαλια επιπλα κ.α. τετοια τωρα μπορω να εγκαστησω οποιαδιποτε εφαρμογη με εποια σειρα θελω ;;;
ntinos19 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καλύτερα κράτα τα επιπλέον που πέρασες σε έναν ξεχωριστό φάκελο και δοκίμασε.
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καλύτερα κράτα τα επιπλέον που πέρασες σε έναν ξεχωριστό φάκελο και δοκίμασε. τα περασα στα εγγραφα και μετα τα εγκατέστησα
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 τα εγκαταστησα ολα τα πακετα τωρα πιο εικονηδιο ανοιγω το αχρηκο The Sims 3 ή το τελευτεο πακετο που εγκατεστησα ;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δοκίμασε το τελευταίο. OK θα δοκιμασω παντως και τα αλλα ανοιγουν θα εχουν διαφορα πιο ανοιγω ;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Kαλησπερα ειμαι νεα στο forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση δεν ξέρω αν είναι χαζή ή όχι..... εγώ έχω αγοράσει το the sims 3 το βασικό παιχνίδι και θέλω να βάλω και τα 8 expansion packs, αν αυτά τα κατεβάσω και τα εγκαταστήσω θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα???
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει η κορη μου τον παρακατω υπολογιστη Pentium dual core E5200 2.50 GHZ 2 GB RAM Nvidia GeForce 9500GT με τους τελευταιους drivers για windows 7 Οταν παιζει το παιχνιδι SIMS 3 μετα απο 2-3 λεπτα σβηνει η οθονη ψαχνει για αναλογικο ή ψηφιακο σημα αλλα τιποτα.Το pc επανερχεται μονο με reset. Αν πριν το κανει αυτο κανει save το παιχνιδι δεν της κανει προβλημα. Εκανα και format χωρις αποτελεσμα.Κατα τα αλλα μια χαρα δουλευει το pc. Καποια ιδεα ?? Ευχαριστω.
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θερμοκρασίες καρτας γραφικων?? Τροφοδοτικο??
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μια αναζήτηση στο google με "sims 3" και black screen έδωσε αρκετά αποτελέσματα και προτάσεις για λύση. - Η κυρίαρχη είναι update στο directx runtime και στους drivers της κάρτας γραφικών. : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090602181151AAwGdL2 - εκτέλεση σε παράθυρο: http://help.thesims.com/app/answers/detail/a_id/2195 - Ελέγχεις ότι έχεις το τελευταίο patch για το παιχνίδι (είναι το 1.9 σύμφωνα με το help section στο site). - Άλλη λύση που προτείνεται είναι να κλείσουν όλα τα μη χρειαζούμενα background προγράμματα/εφαρμογές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια...θα τα δω το απογευμα και θα επανελθω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μια αναζήτηση στο google με "sims 3" και black screen έδωσε αρκετά αποτελέσματα και προτάσεις για λύση. - Η κυρίαρχη είναι update στο directx runtime και στους drivers της κάρτας γραφικών. : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090602181151AAwGdL2 - εκτέλεση σε παράθυρο: http://help.thesims.com/app/answers/detail/a_id/2195 - Ελέγχεις ότι έχεις το τελευταίο patch για το παιχνίδι (είναι το 1.9 σύμφωνα με το help section στο site). - Άλλη λύση που προτείνεται είναι να κλείσουν όλα τα μη χρειαζούμενα background προγράμματα/εφαρμογές. Drivers ειχα ηδη κατεβασει.Κατεβασα και το directx και η μικρη επαιξε πιο πολυ ωρα αυτη τη φορα αλλα στο 10λεπτο παλι τα ιδια...Το αν εχει το τελευταιο patch πως το ελεγχουμε ? Αν εχει σημασια το παιχνιδι δεν ειναι ...νομιμο.
stm00192 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεις να μας πεις λίγο θερμοκρασιες καρτας γραφικών και επεξεργαστή σε idle και σε load!! Ακομη καλύτερα ποσταρε εδώ μια φότο απο το HWmonitor!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα