dkmaster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Παιδιά έχω ερώτηση. Όταν ξεκίνησα το section 8 όλα ήταν καλά πυροβολούσες και σκότωνες. Μπήκα να παίξω σήμερα και αδειάζω 2 γεμιστήρες και κάποιοι παίχτες δεν πεθαίνουν με τίποτα. Με πυροβολούν με 3 σφαίρες από πιστολάκι και πεθαίνω. Τι στο διάολο γίνεται;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 PS: Είμαι ο μοναδικός που του φάνηκε το όλο concept σαν το PowerStruggle του Crysis; Όχι, αλλά το στυλ της βάσης με turrets κλπ που είναι αυτόματα και πρέπει να τα φτιάχνεις, όπως και οι διαφορετικές στολές με jetpacks και custom loadout μου θυμίζουν Tribes.
giorgos147 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εγώ έχω κολλήσει από χθες. Πέτυχα χθες σε ένα game έναν "afentiko". Μπας και είναι κανείς από εδώ;
sugata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 sugata_gr (κάποιος μου πρόλαβε το sugata διάολε...)
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Athanasios_GR στην beta (profile του FP), Athanasios2104 στο κανονικό
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Section 8 Open Beta - New Patch Available! 8/25 * Updated scoreboard to show ping as a numeric value* Greatly Improved visibility of tracers for Heavy and Tank anti-infantry guns Αυτά τα πρότεινα εγώ, άλλα δυστυχώς μόνοι όσοι ήτανε στο closed beta πήραν δωράκια... ---- Χθες έπαιξα σε SuperSwarm server, 7 vs 25 botακια... σαν το zombie mode του COD5. Καμπερωθήκαμε σε ένα cp και οι σφαίρες έπεφταν αλύπητα, σκότωνες το ένα ερχόταν τρία! Ειδικά όταν ενεργοποιούσανε κανένα Intel στο cp σου, εκεί γινότανε το έλα να δεις... γέμιζε το radar κόκκινα στίγματα... κάποια στιγμή που είχα μπροστά μου 3-4 και γάζωνα για τη ζωή μου, μου θύμισε Predator 1 (την ταινία) τη στιγμή που αρχίζουν οι πεζοναύτες να γαζώνουν την ζούγκλα με τα MG προς όλες τις διευθύνσεις. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι το Insane mode
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 We are proud to announce that Section 8 will be available in North America for Xbox 360 on 9/1 and for PC on 9/4! Both the Xbox 360 and PC version will be availalbe on 9/11 in the UK and Asia Pacific, and 9/18 for the rest of Europe. We are also pleased to announce our clan and statistics portal for Section 8! Not only will players have access to nearly every statistic imaginable, but it also allows for full clan management and recruiting. Everything will be available next week when the game ships in North America! Head over to JoinSection8.com to read the whole article (entitled "Section 8 Stats Portal") including a detailed description of the stats portal! Ευτυχώς το προπαρήγγειλα από Play.com (UK)
pscrazy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Eνα Link να κατεβασω τη open beta εκδοση για pc. Το επαιξα στο χβοχ και μου αρεσε γενικα....
giorgos147 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Eνα Link να κατεβασω τη open beta εκδοση για pc. Το επαιξα στο χβοχ και μου αρεσε γενικα.... Αύριο τελειώνει η beta. Οπότε κάτσε στο xbox.
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αύριο τελειώνει η beta. Οπότε κάτσε στο xbox. Είπανε ότι θα βγάλουνε demo και για pc, δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο με το xbox βέβαια...
giorgos147 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Είπανε ότι θα βγάλουνε demo και για pc, δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο με το xbox βέβαια... Η beta έχει βγει εδώ και καιρό, και αύριο τελειώνει.
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Η beta έχει βγει εδώ και καιρό, και αύριο τελειώνει. Για pc demo είπα, για την beta την έχω από day 1...
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και το single player φαίνεται διασκεδαστικό [ame]http://www.gametrailers.com/video/exclusive-launch-section-8/55303[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.