Προς το περιεχόμενο

Section 8

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά, τόσο καιρό δεν έδιναν τίποτα και τα δίνουν όλα μάζι τώρα?!?!?! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ!!?!?!?!

Δημοσ.

Αν παγώνετε το βίντεο κατά διαστήματα, θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές για customisation! Από την άλλη όμως, όντως παίρνει ΠΟΛΥ ώρα για kills... εντάξει δηλαδή, όχι one-shot kills, άλλα όχι και one-million-shot kills.

Επίσης, κατ'εμέ, μερικά (έστω και ελάχιστα) οχήματα πρέπει να κάνουν spawn στο χάρτη. Έτσι διευρύνονται οι στρατηγικές κάθε ομάδας και μπορεί να αξιοποιηθεί όλος ο χάρτης. Ελπίζω να ακούν τους beta testers :rolleyes:.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Section 8 Now Accepting European Beta SignUps

Wannabe recruits for the 8th Armoured Infantry can register their interest at the official website before preparing themselves to burn into multiplayer matches from 15,000 ft above the battlefield.

The draft process for the beta has limited spaces, so those who want to take part in huge multiplayer matches thanks to the games dedicated servers should sign up as soon as possible. The recently re-launched official website also contains vital intel about the game and is the place to stay active within the Section 8 community.

Δημοσ.

Ελπίζω να μου κάτσει κανένα beta key για να το δοκιμάσω τώρα.

Όσο πλησιάζει η ημέρα διανομής του φαίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Ελπίζω να μου κάτσει κανένα beta key για να το δοκιμάσω τώρα.

Όσο πλησιάζει η ημέρα διανομής του φαίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.

Εγώ πάλι το αντίθετο... αν δεν φτιάξουν το bunny-hopping με τα jetpacks και δεν βελτιώσουν το you-need-1-full-clip-to-kill, δεν το βλέπω καλά. Ειδικά αν σκεφτείς ότι το Νοέβριο βγαίνει το MW2... :rolleyes:

Δημοσ.

Τελικά θα μας τρελάνουν οι τύποι :-D. Γιατί σε αυτό το trailer:

[1.15] φαίνεται καθαρά ότι δεν θες 1000 σφαίρες για να φας τον άλλο (λογικά οι ενέργειες των αντιπάλων είναι ίδιες σε SP-MP). Συγκεκριμένα χρειάστηκε ~10 σφαίρες (από ~565 σε 555) να φάει το 1/3 της ζωής (σκελετού, όχι ασπίδας) του πρώτου και ~15 σφαίρες (από ~550 σε ~535) για να ρίξει όλη την ασπίδα του 2ου. Οπότε με απλούς υπολογισμούς, και θεωρώντας ότι ο αντίπαλος δεν έχει upgrades σε σκελετό/ασπίδα, θέλεις 30+15=45 σφαίρες με αυτό το όπλο (υποθέτω το assault rifle είναι)........ μια χαρά μου φαίνεται.

[0.49] δεν μπορείς να ρίχνεις στο κεφάλι ενώ χρησιμοποιείς jetpacks (όπως και στο Tribes) και επίσης

[2.14] φαίνεται το walker να κάνει την melee attack, όπου τον πιάνει από το λαιμό (δεν ήταν δλδ CGI στο trailer που τον έπιανε από το πόδι και τον πετούσε )! Στις melee attacks είναι επίσης οι μπουνιές και πρέπει να είναι και το άλμα προς ένα σημείο (με το μίνι-σεισμό που δημιουργεί, σαν splash damage effect), ρίχνοντας τους παίχτες κάτω. Πάντως νομίζω θα είναι κάτι καινούργιο να βλέπεις τον αντίπαλο να έχει πιάσει έναν από την ομάδα σου και να τον πνίγει (ΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα jeronimo!!! LEAVE DOWN MY FRIEND YOU PILE OF JUNK!!! ........νομίζω το πιάσατε το νόημα :P).

To S8 επομένως την παλεύει ακόμη και μένει στο ring, η beta όμως θα έχει τον τελευταίο λόγο.

[ame]http://xbox360.ign.com/dor/objects/746148/section-8/videos/section8_trl_bts2story_8609.html[/ame]

Δημοσ.

:shifty: Open Beta client :shifty:

Από όσο διάβασα ακόμη δεν έχουν σηκωθεί servers και κάτι παίζει με τα κλειδιά. Μπορείτε να δοκιμάσετε με τα keys που σας είχανε σταλεί στην αρχή (και ήταν για US/Canada beta testers), αλλιώς περιμένετε μέχρι να σας έρθουν νέα keys (για EU). Αναλυτικότερα εδώ.

Εγώ πάντως το κατεβάζω να το έχω έτοιμο :P

Δημοσ.
WORLDWIDE - OPEN BETA EVENT

Subscriber only!

Joke of the Month

LLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL ???????????????

:lol: :lol: :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:38 ----------

Και μετά από ~5 ώρες παιχνίδι (με closed beta key ενός φίλους από US) έχω να πω........... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (προφανώς για να παίζω 5 ώρες)!

Εν ολίγοις, δεν είναι καθόλου μπάχαλο, και lone wolf να πας μπορείς να διασκεδάσεις, άλλα οι πιθανότητες να επιβιώσεις 1v2 είναι λίγες, εκτός αν είστε pro σαν και μένα :P. Για 1v3 δεν το συζητώ, καλύτερα να αρχίσεις να φορτώνεις το Overdrive, αν με πιάνετε :-D . Squad-play-all-the-way στο έπακρο δλδ! Όταν πας να πάρεις ένα "silo" (να το πω έτσι) πρέπει να καλύπτεις την περιοχή, πρέπει γενικά να συγκεντρώνεις τα πυρά σου και το damage/health των όπλων είναι πολύ καλό, πολλές φορές χρειάστηκε να κρυφθώ μέχρι να κάνω repair και να ξαναβγώ στη μάχη.... τέσπα τι να λέω τώρα, αν δεν το παίξετε... Customisation, οχήματα, turrets τα πάντα όλα φαίνονται ωραία, ΤΟ ΜΟΝΟ που με ενοχλεί προς το παρόν είναι το HUD που φαίνεται λίγο συνωστισμένο (πολλές πληροφορίες εδώ κι εκεί). Οι χάρτες είναι αρκετά καλοσχεδιασμένοι (τουλάχιστον οι 2 που έχουνε).

Τα jet χρησιμοποιούνται όπως στο Tribes και καλύτερα, bunny hoping δεν κάνει κανείς (γιατί με 100 κιλά στολή απλώς πηδάς 20cm ψιλά :lol: ), το Overdrive δεν φορτώνει τσακ-μπαμ (παίρνει ~7 sec) κοινώς δεν μπορείς να την κάνεις Λούις άλλα χρησιμοποιείται μόνο για μακρινές μετακινήσεις και βέβαια το walker....... στο βίντεο που τον παίρνει στα χέρια και τον πετάει κάτω; Ε ναι, δεν ήταν cinematic, το ίδιο γίνεται και στο παιχνίδι! Εκτός από machine gun, μπουνιές και αλμά κατά πάνω στους εχθρούς, αν όταν βαράς μπουνιές ο εχθρός είναι σε συγκεκριμενή θέση, τότε τον πιάνεις και τον πετάς κάτω σαν στημένη λεμονόφλουδα!!

Τέσπα παίδες, πάω να κοιμηθώ πριν κάψω όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα!

Εγώ πάντως με βλέπω να το παραγγέλνω :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...