Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Είχα κάτι παλιά ακουστικάκια sony, με τα οποία έκανα τη δουλειά μου και τα οποία παρέδωσαν πνεύμα (ξέρετε, το καλώδιο τα έχει παίξει, μερικές φορές ακούγεται μόνο το αριστερό, δεν έχουν ίχνος μπάσου κτλ..) Τα θέλω για μουσική στο PC, παιχνίδια και καμμιά ταινία. Καθημερινή χρήση δηλαδή. Είδα αυτά. Να τα τσιμπήσω να φύγει το κακό απ τα μάτια μου; Επίσημο Site. Κάπου τόσα είχα στο μυαλό μου να δώσω (+- 5 ευρώ). Μήπως αυτά είναι πολύ καλύτερα (το αλουμίνιο μου κέντρισε την προσοχή); Επίσημο site
planetman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Τα ακουστικά αυτά έχω μια εντύπωση ότι είναι πιο πολύ για internet chat κτλ. Αν θέλεις καθαρά για μουσική, παιχνίδια, ταινίες σου προτείνω να πάρεις ακουστικά χωρίς μικρόφωνο και κάτι σε DJ στυλ. Για δες τη σειρά της Sennheiser. Πήρα πρόσφατα τα HD-202 στα 26? από Νάκας. Σε απομονώνουν πλήρως από το εξωτερικό περιβάλλον και ακούς μόνο αυτό που θέλεις εσύ.
AlexNet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Είχα κ εγώ κάτι τέτοια,αλλά ήταν λίγο άβολα κ δεν τα χρησιμοποίησα. Για chat πήρα τελικά ένα bluetooth adaptor κ χρησιμοποιώ το bt headset.
vagpap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αν είναι να τα χρησιμοποιείς για μουσική και όχι για chat, με τη σειρά μου πάνω κάτω στα λεφτά που κοιτάς να προτείνω: Behringer HPM-1000 σε dynamic multi-purpose, και Behringer HPS-3000 σε πιο fidelity κατηγορία. Τα έχω ακούσει και τα 2 και τα θεωρώ value for money (γενικά για την Behringer θα ακούσεις τα χίλια μύρια καλά και κακά, από την άποψη ότι γενικότερα θεωρούνται αντιγραφείς, αλλά τουλάχιστον αυτό το κάνουν ικανοποιητικά ;-) ) Αλλιώς κοίτα κατά Sennheiser και AKG μεριά.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, απλά έψαχνα προς e-shop μεριά, για να γλυτώσω τα έξοδα αποστολής (δεν είμαι Αθήνα)... Αυτά τα Behringer τα φέρνει μόνο ένα κατάστημα. Θα πεταχτώ μέχρι τον Νάκα να δώ και τα Sennheiser, αν και ξεφεύγουν λίγο στην τιμή..
nik00ss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 τα πρωτα που λες εχουν αν δεν κανω λαθος δικια τους καρτα γραφικων.οποτε ΔΕΝ κανουν για μουσικη για ποιοτητα μιλαω.εκτος αν θες να κανεις αλλαγες στα κομματια με προγραμματα που υποστηριζουν 2 καρτες ηχου.θα συμφωνησω με τα Sennheiser ...ειναι κορυφη στο ειδος τους.υποψιν στο μπασσο μετρα το μεγεθος! παντα!
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ok με πείσατε. Αυτά; ή Αυτά; Τα βρίσκω στην ίδια τιμή, παρόλο που στο site της sennheiser τα δεύτερα είναι αρκετά ακριβότερα
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Θα πάω για τα δεύτερα. Τα πρώτα είναι ανοιχτού τύπου και δεν το είχα δει. Θέλω κλειστού τύπου. Να μην ακούω τίποτε άλλο
planetman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Κλειστού τύπου πήρα κι εγώ, αλλά να ξέρεις ότι τα κλειστού τύπου κουράζουν το αυτί, δεν θα την παλεύεις να τα φοράς πολλή ώρα, ειδικά στην αρχή. Μετά βέβαια είναι και θέμα συνήθειας.
polidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Apo ta prota pou edoses eixa ta Trust kai ta xrisimopoiousa gia sinomilies me Voip etc...etc...Alla kratisan ligo arxizane stin arxi kai trizane kai epefte poli i piotita kai ta petaxa. Gia na akous piotiki mousiki den kanoun. Dose kati parapano kai pare kala akoustika na xeronde kai ta aftia sou ligo.
Silok Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Αν είναι για μουσική και gaming πάρτε ανοιχτού τύπου γιατί μετά από μισή ώρα δεν θα την παλεύετε.Να πώ τώρα και ένα συμβάν.Πήρα τα Sennheiser PMX 60 από τον ΝΑΚΑ.Μετά από ένα χρόνο και πολύωρο λιώσιμο τα pads(σφουγγαράκια) διαλύθηκαν.Πήγα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και ζήτησα ανταλλακτικά.Εκτός του ότι δεν είχανε είχαν και την απαίτηση να πάρω εγώ τηλέφωνο στο κατάστημα των Αθηνών για να δώ αν υπάρχουν.Δεν πήρα βέβαια και από εδώ και πέρα μόνο από το εξωτερικό αγορές γιατί εδώ στην μπανανία πρίν αγοράσεις κάνουν κολοτούμπες και μόλις ψωνίσεις τους Σουηδούς.Πάντως αν είναι για πολύωρη ακρόαση τα συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς έχουν το σαμάρι πίσω(τύπου street) και δεν κουράζουν καθόλου το κεφάλι ή τ'αυτιά.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τελικά περιμένω να έρθουν αυτά. Θα σας πω εντυπώσεις
planetman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Το ίδιο πήρα κι εγώ τα HD-202, απλά είναι άλλη σειρά, αν και είδα πως έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Δεν καταλαβαίνω τί διαφορές έχουν. Πες μου εντυπώσεις μόλις τα πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.