godlike Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καθώς το έβλεπα έλεγα που είναι το Jedi Knight 2 και τελικά ήταν στην πρώτη θέση. Πραγματικά το παιχνίδι είναι άψογο με εκπληκτικό animation και χορταστικές μάχες. Αυτή είναι η Raven Software!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καλή η λίστα, αν και στην πρώτη θέση θα τοποθετούσα το kotor. Δεν ξέρω αν θα διάλεγα το Outcast ή το Academy για δεύτερο, αλλά anyway, μικρή σημασία έχει. Δεν έχω παίξει το TIE...
@byZo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Το ΤΙΕ ήταν κορυφαίο παιχνίδι... και το outcast... και το ΚΟΤΟR.... starwars και ξερό ψωμιιι!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 TIE Fighter: "You have failed me for the last time Admiral (κλασσικά), *σκηνή που σηκώνει με την Force τον ναύαρχο στον αέρα πνίγοντας τον*, "Now you shall pay for your treachery!" *κλείνει το χέρι σε γροθιά, ακούγεται το σπάσιμο του λαιμού και το πτώμα να πέφτει*. Επίσης, γιατί πάντα στις ταινίες είχαν άχρηστα TIEs, ενώ το TIE Advanced, Defender, Gunboat και Missileboat (πως το έλεγαν), είχαν ασπίδες και καλό (ειδικά το Defender) firepower; Θα προτιμούσα το Jedi Academy στο multiplayer κομμάτι του. Το JO ήταν πολύ "spam the red jump attack!" για να νικάνε όλοι. Τέλος πάντων, για άλλη μια φορά, τα παιχνίδια της Νέας Τριλογίας είναι αυτά που δεν πήγαν καλά (τα περισσότερα). Θυμάμαι όταν έβγαινε το Episode 1 και έλεγαν για το X-wing Alliance: This will be the last Star Wars game based on the old trilogy. Now all games will follow the new one. Ναι...ευτυχώς άλλαξαν γνώμη. DIE JAR JAR!
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ego thelo na paikso to star wars trilogy to arcade sto noumero 10. fasi eixe pou tha to bro exei kanenas kamia idea?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Το είχε σε κάτι ηλεκτρονικά στην Αθήνα, νομίζω ήταν στην οδό Τζωρτζ που τώρα έχει netcafe. Αν δεν έκλειναν τα μαγαζιά με coin-op ρε γμτ... Και σε emulator το είχα δει, αλλά πήγαινε άθλια γιατί δεν υποστηριζόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.