Peyote Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Όταν είχα περάσει Windows ΧΡ PRO το pc φόρτωνε τα Windows πολύ γρήγορα (10 sec περίπου).. ενώ τώρα που έχω βάλει SP2 σέρνεται! Γιατί? Μήπως είναι κάνα update που το κάνει αυτό? Κάνει τουλάχιστον 30+ sec! ΈΛΕΟΣ δηλαδή ενώ σε διαφορα internet cafe που πηγαίνω και τα pc είναι πιο παλιά από το δικό μου.. εκεί ανοίγει πιο γρήγορα! όχι όμως σε 10 sec αλλα γύρο στα (20-25) θα μου πείτε τώρα ... πως κανεις έτσι για τα 10-15 sec.... αλλα ναι ρε γαμώτο που σπάει τα νεύρα φιλικά πάντα! George.
mitsakos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 πόσες εφαρμογές έχεις να τρέχουν αυτόματα με τα windows? start > run > type: msconfig > tab: startup και βγάλε ότι άχρηστο έχεις. και μήπως έχει το norton?
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Κάνε ένα registry clean με κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα, και πέτα τα άχρηστα (και κυρίως μεγάλα) προγράμματα. Αλλά και πάλι είνα αμφίβολο αν θα δεις μεγάλη διαφορά.
Peyote Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 oute internet exo sto pc auto pou sas leo.. alla oute kai kapio programa extra! exo mono ta windows! kai tpt allo! gia auto paraksenevome!
isaias1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 microsoft einai auti...opote i kaliteri lisi pou sou proteinw einai format!
mastroxalastis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Για να καταλάβω, στο pc σου δεν έχεις internet access και έβαλες το sp2 από αρχείο. Το πρόβλημα με το sp2 είναι ότι όταν περαστεί και μετά αλλάζει πολύ την συμπεριφορά του pc όσον αφορά το δίκτυο. Καταρχάς θέλεις και άλλα updates για να στρώσει. Αλλά οπωσδήποτε registry clean up, ένα σωστό defragmatation, και από το folder options---> view κανε disable το automatically search for network folders and printers
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Και ριξε μια ματια με το autoruns της microsoft για να δεις ολα οσα ξεκινανε με την εκκινηση των windows και προς θεου μην κανεις format κατευθειαν,ψαξτο λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.