Προς το περιεχόμενο

εξωτερικος σκληρος

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας που πηρα τα 10mbps της forthnet ειπα να παρω και εναν εξωτερικο να περναω καμια ταινια εψαξα και βρικα αυτο σε πολυ καλη τιμη εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη αυτη αλλα αν θελεις και υποστιριχει το motherboard σου παρε καποιο εχωτερικο Firewire,Ethernet ή ακομα καλυτερα eSata που ειναι και πιο γριγοροι.Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει η ταχυτητα αυτος ειναι μια χαρα:)

Δημοσ.

ειναι προτοκολα επικοινωνιας

το πιο γρηγορο απο αυτα ειναι το esata, ομως ανεβαινεις ετσι σε χρηματα.

http://en.wikipedia.org/wiki/FireWire

http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA

ριξε μια ματια σε αυτα τα λινκς

παντως εγω με usb 2.0 seagate 320GB δεν εχω κανενα προβλημα με τις ταχυτητες,ειναι ανθρωπινες. αρκει να σαι σιγουρος πως το πισι σου υποστηριζει

usb 2.0

Δημοσ.

Ρε παιδια σε eSata ειναι ακριβα (130+) και σε Firewire βρηκα μονο 1 με 1 ΤΒ 300 ευρω!!!!! ethernet δεν βρηκα ακομα!

Δημοσ.

Πληροφοριες νομιζω βοηθησε ο basilis5 πιο πανω.Και ο USB 2 μια χαρα ειναι απλα θα σου φαινεται οτι αργει αν μεταφερεις μεγαλο ογκο δεδομενων οπως πχ ταινιες.Τωρα με σειρα ταχυτητας ειναι USB,Firewire,Ethernet,eSATA.Οι eSata ειναι τοσο ακριβοι γιατι ειναι σχετικα νεα τεχνολογια και φαντασου οτι η ταχυτητα τους ειναι σαν να αντιγραφεις απο τον ενα σκληρο σου στον αλλο.Απλα για να παρεις καποιον απο τους παραπανω σιγουρεψου οτι το mobo σου τομ υποστιριζει αλλιως πρεπει να παρεις controller

• Super Moderators
Δημοσ.

me eSata connection o e3wterikos diskos einai apeiroelaxista pio argos apo enan eswteriko...kamia sxesh me firewire h usb2...

vevaia prepei na exeis kai eSata port etsi :)

Δημοσ.

Όταν ήθελα να πάρω εξωτερικό και postara εδώ τα παιδιά μου είχα πει να αποφύγω τα W/D My book, καθώς έχουν πολλά πολλά προβλήματα. Αντιθέτως μου πρότειναν να πάρω Κουτί+εσωτερικό σκληρό... Την εβδομάδα που έρχεται θα τα παραγγείλω :D :D :D

Δες τι μου είχαν απαντήσει, ούτε εγώ ήξερα και πολλά από εξωτερικούς σκληρούς πάντως κουτί+σκληρός είναι κορυφαία επιλογή...:wink:

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανοιχτεί ειδικό θέμα για τα προβλήματα της σειράς My Book της WD. Ανεξάρτητα πάντως από τα WD My Book, η λύση εξωτερικό κουτί + σκληρός είναι πιο αξιόπιστη από τους έτοιμους εξωτερικούς!!!!

Δημοσ.

το παιδί από πάνω (kpartsi) με είχε βοηθήσει πάρα πολύ τότε που έψαχνα να δώ τι εξωτερικό θα πάρω :wink:, μάλιστα κάπου στο link που σου έδωσα είχε κάνει ένα ποστ που έλεγε για τα προτερρήματα τής λύσης κουτί + σκληρός... Δες το :wink:

Ελπίζω να σε βοήθησα :D :D :D

Δημοσ.

καλα παιδια,μην φανταστειτε, και εγω που εχω seagate 320gb εξωτερικο, ανοιγεις το κουτι οποτε θες και αλλαζεις σκληρο

απλα με την υλοποιηση κουτι+σκληρος στα ιδια λεφτα παιρνεις καλυτερο σκληρο (16 ΜΒ buffer) με καλυτερη εγγυηση, αν και η νεα σειρα seagate, καθως και maxtor δινουν πλεον 5 χρονια

Δημοσ.

Καλά, δεν είναι όλοι οι έτοιμοι έτσι. Πολλοί είναι πρεσαριστοί και έτσι και χαλάσει ο controller του κουτιού χάνεις και τον σκληρό με τα δεδομένα, καθώς οι επαφές του κουτιού με τον σκληρό είναι έτσι κολλημένες που δεν γίνεται να τα αποσυνδέσεις. Επιπλέον κυκλοφορούν στην αγορά μερικά κουτιά τόσο ποιοτικά που δεν τα βρίσκεις σε κανέναν έτοιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...