Προς το περιεχόμενο

RAM.1x1GB ή 2x512 ?

Johnkokki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος να μη βάλω ενα dimm του 1GB ?

Με λίγα λόγια 1χ1GB ή 2χ512MB ?

Eυχαριστώ.

Υ.Γ. Οι μνήμες θα είναι PC3200 DDR1

Δημοσ.

Αν η μητρικη σου υποστηριζει DUAL CHANNEL θα σου προτεινα 2x512 για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.Μπορει να μην σου φαινεται αλλα σε καποιες διεργασιες παει πιο γρηγορα

Το αλλο που θα προτεινα ειναι 2x1GB για να πηγαινει σφαιρα..

Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα 1 gb κ στο μέλλον άλλο ένα (για dual channel), εφόσον σκοπεύεις βέβαια να το κρατησεις το μηχάνημα, μιας κ βλέπω πως θέλεις ddr1. Αλλιώς, παίρνοντας 2χ512 κ στο μέλλον θέλεις να βάλλεις κι άλλη ραμ, θα πρέπει πάλι να παίρνεις 2χ512, περιορίζοντάς σε αρκετά!

Δημοσ.

Με 1 gb, υποθέτω θα βαλεις τώρα xp ή linux.

αν σκοπευεις να το κρατήσεις καιρο το μηχανημα, και βαλεις καποτε vista,

καλυτερα βαλε 1x1 gb, για ευκολότερη αναβαθμιση σε 2χ1 gb αν τα βρεις σκούρα με τα βιστα.

απο την άλλη με ddr1 μαλλον δεν εχεις την υπερσυνχρονο mobo (939 ισως), και μεχρι να βαλεις βιστα -οριστικά για κυριο OS, οχι απο περιέργεια- ισως βαλεις αλλη μητρικη-επεξεργαστη με ddr2, οποτε βαλε τωρα τα 2χ512 και τα πουλάς/σκοτώνεις στην επομενη αναβαθμιση :)

Δημοσ.

vasika tha prepei na skefteis sindiasmo trion pragmaton :

1) ipostirizei i mitriki sou dual channel?

2) poses ipodoxes exei gia mnimi i motherboard?

3) ti akrivos tha kanei to mixanima?

an ipostirizei dual channel kai exei parapano apo dio ipodoxes ego tha vaza 2x512 me ti prooptiki kapoia stigmi na valo alla 2 modules. an ipostirizei dual channel alla exei mono 2 ipodoxes ego tha evaza 1x1gb mono kai mono gia mellontiki anavathmisi na ksero oti exo eleftheri ipodoxi.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν η μητρική δεν υποστηρίζει Dual-Channel και θέλω να βάλω 1GB καθαρά και μόνο από θέμα απόδοσης τι θα ήταν καλύτερο 2X512MB ή 1X1GB?

Δημοσ.
Αν η μητρική δεν υποστηρίζει Dual-Channel και θέλω να βάλω 1GB καθαρά και μόνο από θέμα απόδοσης τι θα ήταν καλύτερο 2X512MB ή 1X1GB?

Παιδια μην ξεχναμε και την μαρκα/ποιοτητα της ddr...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...