Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η περίπτωση του πάνκυ, χρήζει administration...

γιατί κάποιος πρέπει να διαχειριστεί όσους από εδώ μέσα (μονο το...97% των 100.000 μελών του ινσομνια),θέλουν να βοηθήσουν τον πάνκυ να έρθει σε οργασμό χτυπώντας τον αλύπητα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πριν πολλά χρόνια στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, εκεί στο τεράστιο σκάκι, έπαιζε ένα κλωσάρ που πρέπει να είχε πιει καμιά 20σαριά μπύρες, μαζί με έναν γραβατωμένο.

Θυμάμαι πως όταν τελείωσε η παρτίδα, με κοίταξε διερευνητικά.

Διέγνωσε ότι ήμουν ένα παιδί με έντονους υπαρξιακούς προβληματισμούς. Και μου είπε: "Οι φίλοι στη ζωή είναι η μόνη περιουσία."

Επίσης μου είπε πως: "Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή, είναι που θα κατουράς". Και πήγε προς το περίπτερο.

Ένα δάκρυ κύλησε σήμερα στα μάτια μου. Χάρις σε όλους εσάς.

Πριν πολλά χρόνια στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, εκεί στο τεράστιο σκάκι, έπαιζε ένα κλωσάρ που πρέπει να είχε πιει καμιά 20σαριά μπύρες, μαζί με έναν γραβατωμένο.

Θυμάμαι πως όταν τελείωσε η παρτίδα, με κοίταξε διερευνητικά.

Διέγνωσε ότι ήμουν ένα παιδί με έντονους υπαρξιακούς προβληματισμούς. Και μου είπε: "Οι φίλοι στη ζωή είναι η μόνη περιουσία."

Επίσης μου είπε πως: "Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή, είναι που θα κατουράς". Και πήγε προς το περίπτερο.

Ένα δάκρυ κύλησε σήμερα στα μάτια μου. Χάρις σε όλους εσάς.

...ειπε ο πανκης, αρθρώνοντας με δυσκολια αυτες τις λεξεις με το σπασμενο του σαγονι και οχι μονο, την ωρα που ο τραυματιοφορέας του ΚΑΤ τον μετεφερε προς τα ενδοτερα...

btw γιατι ρε ξανακύλησες?

...ειπε ο πανκης, αρθρώνοντας με δυσκολια αυτες τις λεξεις με το σπασμενο του σαγονι και οχι μονο, την ωρα που ο τραυματιοφορέας του ΚΑΤ τον μετεφερε προς τα ενδοτερα...

btw γιατι ρε ξανακύλησες?

δεν υπαρχει νομιζω απαντηση στην ερωτηση γιατι ξανακυλησες. η κακια η ωρα και ο συνδυασμος καποιων πραγματων συνηθως οδηγει εκει.

Ο πάνκης τα έχει με τον εαυτό του αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να αντιδράσει. Γιατί μετά από πέντε μήνες πλήρους αποχής (και μερικά τυχάρπαστα τσιγάρα εσχάτως), πήγε και αγόρασε πακέτο ο παπάρας. Κάποιος να έρθει από το σπίτι να μου ρίξει ένα χέρι ξύλο.

Μην μασάς. Το τσιγάρο δεν είναι τόσο βλαβερό όσο μας λένε, αν καπνίζεις με μέτρο. Εδώ βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τόσα άτομα που μετά χαράς σε σπάνε στο ξύλο, το τσιγαράκι θα σε βλάψει;

once a smoker, always a smoker. Γιατί να στερήθώ μια απόλαυση, όταν δεν υπάρχει περίπτωση να την ξεχάσω ποτέ;

Το τσιγάρο δεν είναι τόσο βλαβερό όσο μας λένε, αν καπνίζεις με μέτρο.

ναι πες μας τωρα οτι εχει ευεργετικες ιδιοτητες...ελεος

Μην μασάς. Το τσιγάρο δεν είναι τόσο βλαβερό όσο μας λένε, αν καπνίζεις με μέτρο. Εδώ βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τόσα άτομα που μετά χαράς σε σπάνε στο ξύλο, το τσιγαράκι θα σε βλάψει;

once a smoker, always a smoker. Γιατί να στερήθώ μια απόλαυση, όταν δεν υπάρχει περίπτωση να την ξεχάσω ποτέ;

αν δεν καπνιζε θα ειχε περισοτερες ελπιδες να ξεφυγει απο την ορδη των βαρβαρων.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι πες μας τωρα οτι εχει ευεργετικες ιδιοτητες...ελεος

έχει ευεργετικότατες ιδιότητες στην διάθεσή μου, την ψυχική μου ηρεμία, και συχνά και στην καλοπέρασή μου...

Πάντως είναι απίστευτο ρε πούστη μου. Έχω κάνει ελάχιστα τσιγάρα από χθες, κι όμως με έχει πιάσει φριχτός πονοκέφαλος όπως στις αρχές που το έκοψα. Που περνάει μόνο άμα καπνίσω.

Άει στο διάολο με το γαμήδι, και πήγα και πήρα καινούρια Nike+ παπούτσια σήμερα, όλο χαρά.

lefterman δεν είναι ακριβώς έτσι ρε συ. Το λίγο κάπνισμα σε σχέση με το καθόλου κάπνισμα, έχει πολύ διαφορά στην καθημερινότητά σου. Τόσο καιρό δεν είχα ούτε πονοκεφάλους, ούτε κακό ύπνο, ούτε μειωμένη όσφρηση, όπως είχα μάθει να ζω με αυτά 15 χρόνια που κάπνιζα.

Και σιγά σιγά έβλεπα και διαφορά στις αντοχές μου. Ουσιαστική διαφορά.

5 μήνες. Το πέταξα το πακέτο τώρα.

Σκέφτομαι πάντως ότι αν δεν είχα κάνει τη μαλακία να ξεκινήσω το κάπνισμα από παιδί, σήμερα θα έπιανα την πέτρα και θα την έστυβα. Θα μου πεις, τι στο διάολο να την κάνεις μια στυμένη πέτρα. Σιγά μην πίνεται αυτό το πράμα. Δεν ξέρω, ίσως με λίγο τόνικ.

Anyway, είναι γεγονός πάντως ότι αν το κόψεις το κάπνισμα, είναι σαν να ξαναγεννιέσαι πραγματικά. Σε συνδυασμό με λίγη γυμναστική, έχεις τρομερή ευεξία. Και αυτό σου αλλάζει και την ψυχολογία.

Απλά η μαλακία είναι ότι πάντα θυμάσαι την αίσθηση αυτού του τσιγάρου με τον πρώτο καφέ. Ή την πρώτη πέτρα που πέταξες στους μπάτσους. Το πρώτο ντου που πήρες στο Καραϊσκάκη από τους Προοδευτικάνους. Και άλλα τέτοια ρομαντικά.

Μα γιατί να σε βρίσω; Συμφωνώ ότι είναι θέμα δύναμης της θέλησης.

Τι νομίζεις ότι δεν μου έμεινε τίποτα από τα εφηβικά μου χρόνια, που διάβαζα Νίτσε και Ταρατατά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...