Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα που δεν εσκισα το κουτι, οπως συνηθιζω :P

Το τακτοποιησα, του ξαναεβαλα οσες ζελάτινες ειχε, εγχειριδια και σιντι, ελπίζω να μη μου πουν οχι, θγια να παρω ακριβοτερο θα παω ;)

Thanx που με καθησυχασατε. To Ms Reclusa keyboard sux, Natural curve forever, τα φωτιζομενα πληκτρα και η ντολτσε βιτα με μαρανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Προσωπικά έχω κάνει σετάκι ένα τέτοιο με αυτό και είμαι κυριλέ. Τα Natural Curve δεν τα έχω συνηθίσει και δε με βολεύουν. Όποτε χρησιμοποίησα της αδελφής μου μπλιάχ!

Σήμερα το πρωί που πήρα τηλέφωνο με ρώτησε αν η συσκευασία είναι εντάξει, ποιο θέλω τελικά, έκανε την κράτηση και μου είπε να περάσω απο κει ότι ώρα θέλω.

:)

Μια χαρά.

Goodmorning everyone :)

αυτός που έσβησε το επικό τόπικ για την ομάδα Ε, να ξέρει ότι τον καταριέμαι αιώνια να μην του ξανασηκωθεί!!!! ακούς σκύλε?

Να μαζέψουμε υπογραφές, να το σώσουμε?

• Super Moderators
αυτός που έσβησε το επικό τόπικ για την ομάδα Ε, να ξέρει ότι τον καταριέμαι αιώνια να μην του ξανασηκωθεί!!!! ακούς σκύλε?

Να μαζέψουμε υπογραφές, να το σώσουμε?

1. Δεν το έσβησα, το κλείδωσα. :)

2. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν αποκτήσω (σε λίγα χρόνια) υπάρχουν και τα μπλε χαπάκια, που λέει κι ο Hugh Hefner.

3. Και να μαζέψεις υπογραφές, βάζελος είσαι, δεν περνάει η γνώμη σου εδώ. :P

1. Δεν το έσβησα, το κλείδωσα. :)

ΦΑΣΙΣΤΑ!!!! Δεν αφήνεις τον κόσμο να ενημερωθεί!

2. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν αποκτήσω (σε λίγα χρόνια) υπάρχουν και τα μπλε χαπάκια, που λέει κι ο Hugh Hefner.

έτσι λες εσύ,αλλα ακούγονται όμως στο φόρουμ!

Ασε που ως τώρα,δεν είχες την κατάρα του πράσινου οπαδού!!!!

Για να σε δούμε από δω και πέρα!

3. Και να μαζέψεις υπογραφές, βάζελος είσαι, δεν περνάει η γνώμη σου εδώ. :P

μην ξεχνάς ότι θα έχω την υποστήριξη του άλλου σουπερ μοδερατόρα,συν τα παλιά εκλεκτά μέλη, kswn,kaizer,ll_neo,1980,geovard,revil,blueviper,κλπ κλπκαθώς και τον πάνκι, που ως αντιδραστικός εκ γεννησιμιού, θα πάει κόντρα στην αυθαιρετη εξουσία που ασκείτε από τυχαρπαστους σκύλους!

Ο πάνκης τα έχει με τον εαυτό του αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να αντιδράσει. Γιατί μετά από πέντε μήνες πλήρους αποχής (και μερικά τυχάρπαστα τσιγάρα εσχάτως), πήγε και αγόρασε πακέτο ο παπάρας. Κάποιος να έρθει από το σπίτι να μου ρίξει ένα χέρι ξύλο.

Εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ.

p.s. Μην το κάνεις αυτό στο αθλητικό σου σώμα. ;)

Ο πάνκης τα έχει με τον εαυτό του αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να αντιδράσει. Γιατί μετά από πέντε μήνες πλήρους αποχής (και μερικά τυχάρπαστα τσιγάρα εσχάτως), πήγε και αγόρασε πακέτο ο παπάρας. Κάποιος να έρθει από το σπίτι να μου ρίξει ένα χέρι ξύλο.

πρωτη απ'ολους θα ερθω εγω!!! ξερεις κλωτσιες , μπουνιες...

Δεν προηγείται όμως ένας moderator για το σκληρό αυτό καθήκον;

Eεε; :P

Εχμ, γκουχου γκουχου, νομιζω προηγουμαι! παρακαλω να παρετε σειρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...