Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Καλα που δεν εσκισα το κουτι, οπως συνηθιζω Το τακτοποιησα, του ξαναεβαλα οσες ζελάτινες ειχε, εγχειριδια και σιντι, ελπίζω να μη μου πουν οχι, θγια να παρω ακριβοτερο θα παω Thanx που με καθησυχασατε. To Ms Reclusa keyboard sux, Natural curve forever, τα φωτιζομενα πληκτρα και η ντολτσε βιτα με μαρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Κάτι ξέρει ο παππούς που προτείνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Προσωπικά έχω κάνει σετάκι ένα τέτοιο με αυτό και είμαι κυριλέ. Τα Natural Curve δεν τα έχω συνηθίσει και δε με βολεύουν. Όποτε χρησιμοποίησα της αδελφής μου μπλιάχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Βασικα τα natural curve είναι παρεξηγημένα.Αν τα συνηθίσεις δεν γουστάρεις ούτε να τα βλέπεις τα απλά. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Σήμερα το πρωί που πήρα τηλέφωνο με ρώτησε αν η συσκευασία είναι εντάξει, ποιο θέλω τελικά, έκανε την κράτηση και μου είπε να περάσω απο κει ότι ώρα θέλω. Μια χαρά. Goodmorning everyone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 αυτός που έσβησε το επικό τόπικ για την ομάδα Ε, να ξέρει ότι τον καταριέμαι αιώνια να μην του ξανασηκωθεί!!!! ακούς σκύλε? Να μαζέψουμε υπογραφές, να το σώσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 αυτός που έσβησε το επικό τόπικ για την ομάδα Ε, να ξέρει ότι τον καταριέμαι αιώνια να μην του ξανασηκωθεί!!!! ακούς σκύλε?Να μαζέψουμε υπογραφές, να το σώσουμε? 1. Δεν το έσβησα, το κλείδωσα. 2. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν αποκτήσω (σε λίγα χρόνια) υπάρχουν και τα μπλε χαπάκια, που λέει κι ο Hugh Hefner. 3. Και να μαζέψεις υπογραφές, βάζελος είσαι, δεν περνάει η γνώμη σου εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 1. Δεν το έσβησα, το κλείδωσα. ΦΑΣΙΣΤΑ!!!! Δεν αφήνεις τον κόσμο να ενημερωθεί! 2. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν αποκτήσω (σε λίγα χρόνια) υπάρχουν και τα μπλε χαπάκια, που λέει κι ο Hugh Hefner. έτσι λες εσύ,αλλα ακούγονται όμως στο φόρουμ! Ασε που ως τώρα,δεν είχες την κατάρα του πράσινου οπαδού!!!! Για να σε δούμε από δω και πέρα! 3. Και να μαζέψεις υπογραφές, βάζελος είσαι, δεν περνάει η γνώμη σου εδώ. μην ξεχνάς ότι θα έχω την υποστήριξη του άλλου σουπερ μοδερατόρα,συν τα παλιά εκλεκτά μέλη, kswn,kaizer,ll_neo,1980,geovard,revil,blueviper,κλπ κλπκαθώς και τον πάνκι, που ως αντιδραστικός εκ γεννησιμιού, θα πάει κόντρα στην αυθαιρετη εξουσία που ασκείτε από τυχαρπαστους σκύλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ο πάνκης τα έχει με τον εαυτό του αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να αντιδράσει. Γιατί μετά από πέντε μήνες πλήρους αποχής (και μερικά τυχάρπαστα τσιγάρα εσχάτως), πήγε και αγόρασε πακέτο ο παπάρας. Κάποιος να έρθει από το σπίτι να μου ρίξει ένα χέρι ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Νομίζω υπάρχουν πολλοί εθελοντές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ, εγώ. p.s. Μην το κάνεις αυτό στο αθλητικό σου σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Νομίζω υπάρχουν πολλοί εθελοντές. Δεν προηγείται όμως ένας moderator για το σκληρό αυτό καθήκον; Eεε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ο πάνκης τα έχει με τον εαυτό του αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να αντιδράσει. Γιατί μετά από πέντε μήνες πλήρους αποχής (και μερικά τυχάρπαστα τσιγάρα εσχάτως), πήγε και αγόρασε πακέτο ο παπάρας. Κάποιος να έρθει από το σπίτι να μου ρίξει ένα χέρι ξύλο. πρωτη απ'ολους θα ερθω εγω!!! ξερεις κλωτσιες , μπουνιες... Δεν προηγείται όμως ένας moderator για το σκληρό αυτό καθήκον; Eεε; Εχμ, γκουχου γκουχου, νομιζω προηγουμαι! παρακαλω να παρετε σειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Moderation στον ξυλοδαρμό του πάνκυ, δεν είναι απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Βασικά μαζώχα είναι και τα θέλει ο κώλος της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.