Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ti μπορεί να φταίει στο cd player του αυτοκινήτου και από ένα σημείο και μετά ενώ παίζει σιντί ακούγεται και ένα ενοχλητικό παράσιτο στα ηχεία; Όταν βάζω ραδιόφωνο σταματά. Καιρό το ζαχάρωνα το pioneer με το μπλε δόντι, ήρθε η ώρα να το αγοράσω να τελειώνω λέτε; αρα παει στα σκουπιδια τσαμπα το κραταγα τοσο καιρο.... Τρελάθηκες;;;; Δε διάβασες το άρθρο του πανκυ, το τελευταίο;; Εγώ το πέρασα σε μια αλυσίδα και δεν το ξαναβγάζω, είναι τρέντυ (duuuh είναι aple, εννοείται) και ποτέ δε ξέρεις πότε θα χρειαστεί να βρείς πάρκιν στο κολωνάκι, δευτέρα μεσημέρι ή κανένα αδέσποτο σημείο τζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 حقك في الكلام لا يتضمن التزاما باتخاذ لكم بية Ρε συ περαδωθε,τι σημαίνουν τα Ιρανικά στην υπογραφή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Aραβικά. Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. Δώρο από τον georgeadams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 βρε καλώστα τα παιδιάααααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ρε συ περαδωθε,τι σημαίνουν τα Ιρανικά στην υπογραφή σου; Εσύ απάντα του αυτό και είσαι καλυμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheSaint Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. Δώρο από τον georgeadams. A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject. -Sir Winston Churchill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Έχω την εξής απορία: "Πόσα ξοδεύουν οι υπολογιστές για τον εαυτό τους" Το σκεπτικό έχει ως εξής: Τα PC (δηλαδή εξαιρώ τα μεγάλα συστήματα) έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική ανάπτηξη και στον σύγχρονο τρόπο ζωής, δεν χρεισιμοποιούνται όμως μόνο για αυτό, πολλές λειτουργείες των Windows αφορούν την συντήρηση και την ασφάλεια του συστήματος εταιρίες αναπτήσουν αντι-ιοικά ξοδεύοντας ανθράπινο δυναμικό και χρήματα, το insomnia αποτελείται σε ένα συμαντικό μέρος από topic που έχουν να κάνουν με προβλήματα σε προσοπικούς υπολογιστές και σε ενέργειες για τον ίδιο τον υπολογιστή χωρίς κάποια άλλη παραγωγικότητα κτλ κτλ Τελικά πόσος κόπος και πόση οικονομία ξοδεύουν για αυτοκατανάλωση; Όποιος θέλει ας πει την γνώμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Έχω την εξής απορία: "Πόσα ξοδεύουν οι υπολογιστές για τον εαυτό τους" Το σκεπτικό έχει ως εξής: Τα PC (δηλαδή εξαιρώ τα μεγάλα συστήματα) έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική ανάπτηξη και στον σύγχρονο τρόπο ζωής, δεν χρεισιμοποιούνται όμως μόνο για αυτό, πολλές λειτουργείες των Windows αφορούν την συντήρηση και την ασφάλεια του συστήματος εταιρίες αναπτήσουν αντι-ιοικά ξοδεύοντας ανθράπινο δυναμικό και χρήματα, το insomnia αποτελείται σε ένα συμαντικό μέρος από topic που έχουν να κάνουν με προβλήματα σε προσοπικούς υπολογιστές και σε ενέργειες για τον ίδιο τον υπολογιστή χωρίς κάποια άλλη παραγωγικότητα κτλ κτλ Τελικά πόσος κόπος και πόση οικονομία ξοδεύουν για αυτοκατανάλωση; Όποιος θέλει ας πει την γνώμη του. Show Must Go On.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 σκεφτομαι να αγορασω αυτα http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397 για το μπ3 μου...τα εχει κανεις?αξιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 αυτα αν τα φορεσεις,χανεις επαφη με τον κοσμο.ειναι σαν ωτοασπιδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Πρόσφατα αγόρασα τα λίγο πιο ακριβά (νομίζω) 635. Και δεν μου άρεσαν καθόλου. Μπορεί να φταίει που δεν έχω καθόλου θηλυκές ορμόνες όπως εσείς, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να μπαίνει κάτι τόσο βαθιά στα αυτιά μου. Οπότε και ηχητικά το αποτέλεσμα ήταν μάπα, αφού δεν καθόντουσαν τα ακουστικά. Τα γύρισα πίσω και πήρα έναν εξωτερικό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ...Τα γύρισα πίσω και πήρα έναν εξωτερικό δίσκο. Oπότε τώρα δεν έχεις καμία μα καμία δικαιολογία για τις μπύρες εκείνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μωρέ αφορμή ψάχνω για να του φορτωθούμε του οικοδεσπότη μας. Αλλά τι να κάνω; Να αυτοπροσκληθώ; Αφού ξέρεις ότι είμαι σεμνός χαρακτήρας. ΠΣΚ θα λείπω με το 5χρονο alter ego μου. Μετά είμαι στη διάθεσή σας για αλλαξοbyties. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ^Νice!! Have fun. Εγώ πάλι λέω να κάνω firmware upgrade στο Sony μήπως και ξεκολλήσει λιγάκι και αποφύγω την αγορά καινούριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Merci ma cherie ! Να δω πότε θα βάλεις μυαλό και θα με ακούσεις, και θα πάρεις ένα ipod επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.