Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ti μπορεί να φταίει στο cd player του αυτοκινήτου και από ένα σημείο και μετά ενώ παίζει σιντί ακούγεται και ένα ενοχλητικό παράσιτο στα ηχεία;

Όταν βάζω ραδιόφωνο σταματά.

Καιρό το ζαχάρωνα το pioneer με το μπλε δόντι, ήρθε η ώρα να το αγοράσω να τελειώνω λέτε;

αρα παει στα σκουπιδια τσαμπα το κραταγα τοσο καιρο....

Τρελάθηκες;;;; Δε διάβασες το άρθρο του πανκυ, το τελευταίο;; Εγώ το πέρασα σε μια αλυσίδα και δεν το ξαναβγάζω, είναι τρέντυ (duuuh είναι aple, εννοείται) και ποτέ δε ξέρεις πότε θα χρειαστεί να βρείς πάρκιν στο κολωνάκι, δευτέρα μεσημέρι ή κανένα αδέσποτο σημείο τζι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Aραβικά. :)

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

Δώρο από τον georgeadams. :)

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

Δώρο από τον georgeadams. :)

A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject.

-Sir Winston Churchill

Έχω την εξής απορία: "Πόσα ξοδεύουν οι υπολογιστές για τον εαυτό τους"

Το σκεπτικό έχει ως εξής:

Τα PC (δηλαδή εξαιρώ τα μεγάλα συστήματα) έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική ανάπτηξη και στον σύγχρονο τρόπο ζωής, δεν χρεισιμοποιούνται όμως μόνο για αυτό, πολλές λειτουργείες των Windows αφορούν την συντήρηση και την ασφάλεια του συστήματος εταιρίες αναπτήσουν αντι-ιοικά ξοδεύοντας ανθράπινο δυναμικό και χρήματα, το insomnia αποτελείται σε ένα συμαντικό μέρος από topic που έχουν να κάνουν με προβλήματα σε προσοπικούς υπολογιστές και σε ενέργειες για τον ίδιο τον υπολογιστή χωρίς κάποια άλλη παραγωγικότητα κτλ κτλ

Τελικά πόσος κόπος και πόση οικονομία ξοδεύουν για αυτοκατανάλωση;

Όποιος θέλει ας πει την γνώμη του.

Έχω την εξής απορία: "Πόσα ξοδεύουν οι υπολογιστές για τον εαυτό τους"

Το σκεπτικό έχει ως εξής:

Τα PC (δηλαδή εξαιρώ τα μεγάλα συστήματα) έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογική ανάπτηξη και στον σύγχρονο τρόπο ζωής, δεν χρεισιμοποιούνται όμως μόνο για αυτό, πολλές λειτουργείες των Windows αφορούν την συντήρηση και την ασφάλεια του συστήματος εταιρίες αναπτήσουν αντι-ιοικά ξοδεύοντας ανθράπινο δυναμικό και χρήματα, το insomnia αποτελείται σε ένα συμαντικό μέρος από topic που έχουν να κάνουν με προβλήματα σε προσοπικούς υπολογιστές και σε ενέργειες για τον ίδιο τον υπολογιστή χωρίς κάποια άλλη παραγωγικότητα κτλ κτλ

Τελικά πόσος κόπος και πόση οικονομία ξοδεύουν για αυτοκατανάλωση;

Όποιος θέλει ας πει την γνώμη του.

Show Must Go On....:-D

Πρόσφατα αγόρασα τα λίγο πιο ακριβά (νομίζω) 635. Και δεν μου άρεσαν καθόλου. Μπορεί να φταίει που δεν έχω καθόλου θηλυκές ορμόνες όπως εσείς, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να μπαίνει κάτι τόσο βαθιά στα αυτιά μου.

Οπότε και ηχητικά το αποτέλεσμα ήταν μάπα, αφού δεν καθόντουσαν τα ακουστικά.

Τα γύρισα πίσω και πήρα έναν εξωτερικό δίσκο.

Μωρέ αφορμή ψάχνω για να του φορτωθούμε του οικοδεσπότη μας.

Αλλά τι να κάνω; Να αυτοπροσκληθώ; Αφού ξέρεις ότι είμαι σεμνός χαρακτήρας.

ΠΣΚ θα λείπω με το 5χρονο alter ego μου. Μετά είμαι στη διάθεσή σας για αλλαξοbyties.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...