Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

προτιμώ τα

ήταν ο Άνθιμος σε ένα καράβι μούτσος και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του φάγε το...

...πόδι

επίσης όταν καθάριζε καρύδια βγήκε ένα σκυλόψαρο και του φαγε τα...

...χέρια

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

garnele κυκλοφορει και σε mp3? Γιατι δεν μνημονευει το ΝΟΜΑΡΧΗ;

To ειχα καταλαβει οτι εισαι θεουσα αλλά οχι και fangirl του Ανθιμου...

Δημοσ.

Βεβαια μνημονεύει το νομάρχη. Τους έχει να κάνουν αγκαλίτσες και φιλάκια στην τελευταία σελίδα.

Γενικά πάντως, όλο το περιοδικό είναι αριστούργημα, το μοιράζουν (φρη πρες κέτσι) στη μητρόπολη Θεσ/νικης και στον Άγιο Δημήτριο (τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία δεν το είχαν και η αλήθεια είναι ότι σε κανά δυο που ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να το φέρουν μου απάντησαν "ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ") Οι παπάδες μέσα είναι εξαιρετικοί, μου δώσανε και σοκολατάκια από το πλαιζίρ να φάω. Μάλιστα τους έβαλα να μου υποσχεθούν ότι θα μου κρατήσουν και κόλυβα για όταν ξαναπεράσω για το επόμενο τεύχος.

Δημοσ.

Βρισκόμαστε ένα εξελικτικό στάδιο πριν την αμοιβάδα.

Δεν αξίζει 20η σελίδα αυτό το πράγμα.

ρε ανεπρόκοπε, εγώ στις 10 σελίδες έμεινα:P

unlock!

Δημοσ.

κα-τα-πλη-κτι-κο! Θα στηθώ έξω από την μητρόπολη για το επόμενο τέυχος. Το θέλω για την συλλογή μου, μαζί με μερικά άλλα μυθικά, όπως την Σκοπιά, το Μυστρί, το SplatterZine κ.α. !!!

Δημοσ.

Σκοπιά έχω αρκετά κι εγώ, καθώς επίσης και κάτι ξύπνα και τέτοια, αλλά εδώ και 4 χρόνια που μετακόμισα έχω χάσει επαφή και δεν τα βρίσκω πλέον. (κυκλοφορούν ακόμη; ξέρεις που μπορώ να τα βρώ;)

Στην Κομοτηνή έρχονται καμιά φορά στη σχολή μου και μοιράζουν φυλλάδια τύπου "χριστιανικά μαθήματα γιόγκα" ή "chant and be happy" (το τελευταίο μάλιστα είναι στην αγγλική και έχει στο εξώφυλλο το λέννον και το χάρρισον) αλλά αυτά μόνο -περιέργως.

Δημοσ.

το σκοπια και το ξυπνα δεν εχουν καμμια σχεση με τον Ανθιμο και την εκκλησια με αρχιεπισκοπο τον Ιερωνυμο...

(για την ιστορια και μονο)

Δημοσ.
Σκοπιά έχω αρκετά κι εγώ, καθώς επίσης και κάτι ξύπνα και τέτοια, αλλά εδώ και 4 χρόνια που μετακόμισα έχω χάσει επαφή και δεν τα βρίσκω πλέον. (κυκλοφορούν ακόμη; ξέρεις που μπορώ να τα βρώ;)

Στην Κομοτηνή έρχονται καμιά φορά στη σχολή μου και μοιράζουν φυλλάδια τύπου "χριστιανικά μαθήματα γιόγκα" ή "chant and be happy" (το τελευταίο μάλιστα είναι στην αγγλική και έχει στο εξώφυλλο το λέννον και το χάρρισον) αλλά αυτά μόνο -περιέργως.

δεν ξέρω αν και πως διατίθεται στο κοινό μαζικά η Σκοπιά. Κατά τύχη έπεσαν στα χέρια μου 2-3 τεύχη. Τελευταία φορά τυχαία μιλούσαμε στον δρόμο με έναν τύπο που έβαζε πετρέλαιο σε κάποιον, και αυτός ο κάποιος ήταν μάρτυρας, και όταν μου είπε "έχω περιοδικά, δες να σου φέρω να διαβάσεις", του είπα "ναι , πολύ με ενδιαφέρουν", έτρεξε ενθουσιασμένος και μου έφερε μερικά τεύχη, εκπληκτικά, και όταν του είπα "πόσο κάνουν" μου λέει "τίποτα αγόρι μου, μου έδωσες τέτοια χαρά (!!!), τίποτα δεν κάνουν"...

Δεν ξέρω πως, ίσως πρέπει να βρεις κανέναν μάρτυρα να σε προμηθεύει...

Δημοσ.
Άσχετο: η αγαπημένη μου αθλητική εφημερίδα (σε ότι αφορά τα εξώφυλλα της) αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της:

thematch_l.jpg

Όχι ρε φίλε... κυκλοφορεί ακόμα αυτή η παπαριά;! Τι διάολο, αφού κανείς απ' όσους ξέρω δεν την αγοράζει. Σε ποιους πουλάνε να πάρει;

Δημοσ.
...μέσα έχει ένα ποιηματάκι που πολύ με άρεσε και θα σας το παραθέσω να γουστάρετε κι εσείς, όπως κι εγώ, και όλοι μαζί να το λέμε στο εξής πριν το φαγητό, τον ύπνο, το κατούρημα, τον καφέ και το σεξ

...

...

Δεν είναι τέλειο;

Κάτσε να σου γράψω μία συνταγή, να έρθεις στα ίσα σου:

Slayer - Angel Of Death, δισκία των 90dB, πρωί/μεσημέρι/βράδυ

Marduk - Panzer Division Marduk, δισκία των 95dB, ένα κάθε πρωί

Thergothon - Fhtagn-nagh Yog-Sothoth, 1 όλοκληρο κουτί των 4 δισκίων (30 BPM έκαστο) κάθε βράδυ

Δημοσ.
Όχι ρε φίλε... κυκλοφορεί ακόμα αυτή η παπαριά;! Τι διάολο, αφού κανείς απ' όσους ξέρω δεν την αγοράζει. Σε ποιους πουλάνε να πάρει;

τι απορεις;;;

εδω οι καημενοι εχουν τιγκαρει στην διαφημιση μεχρι και το πρωτοσελιδο..

φαντασου τι γινεται μεσα

Δημοσ.

ξερω πως εχει καταντησει βαρετο πλεον, αλλα οποιος συνεχιζει να υποστηριζει πως τα sVista ειναι λειτουργικο, να παει σε νευρολογο να κανει ελεγξει το δικο του λειτουργικο. τι πατατα ειναι αυτη ρε βασιλακη; η αρπαχτη του αιωνα! αλλα σου εκατσε παλι, βρηκες τους μογγολους τους γραικους και καθαρισες.

εχουν δικιο οι linuxακηδες, οταν μιλουν για νταβατζιλικι. ακουω προτασεις: debian, ubuntu or mandriva?

Δημοσ.
Σταματήστε!!!

Μου ζήτησαν -μη ρωτήσετε τι και πως, ντρέπομαι- να βρω ένα περιοδικό "ευλογία". Το βγάζει ο Άνθιμος. Γενικά, δε λέει να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς μέρα που είναι, αλλά μέσα έχει ένα ποιηματάκι που πολύ με άρεσε και θα σας το παραθέσω να γουστάρετε κι εσείς, όπως κι εγώ, και όλοι μαζί να το λέμε στο εξής πριν το φαγητό, τον ύπνο, το κατούρημα, τον καφέ και το σεξ:

"θεσσαλονίκης Ανθιμε

που σε κατηγορούνε

την πίστη και τα ιδανικά

όσοι δεν τα κρατούνε

είσαι στο Χριστιανισμό

και στην Ορθοδοξία

όπως ο Πύργος ο Λευκός

κι έχεις μεγάλη αξία.

Μπροστάρχης στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας (εδώ προφανώς στην απαγγελία ανεβαίνουν τα μπίτια)

ΑΝΘΙΜΕ (κι εδώ το ίδιο) να πηγαίνεις

έχεις μεγάλη δύναμη

μες στις καρδιές μας μπαίνεις".

Δεν είναι τέλειο;

A, τα εύσημα ξέχασα. Λοιπόν, ο κύριος που το έγραψε αυτό ονομάζεται Βουγιούκαλος. Και είναι και κρητικός. (...)

Εγώ πάλι προτιμώ ένα άλλο, που όσο περνάνε τα χρόνια μου φαίνεται όλο και πιο όμορφο (απαγγελία με μισόκλειστα μάτια, φλατ φωνή και κορύφωση είτε στη δεύτερη είτε στην πέμπτη λέξη):

ένα γέλιο θα σας θάψει...

Και κάτι πιο ανάλαφρο που παίζει αυτή τη στιγμή στο itunes (κοίτα να δεις... είχα να το ακούσω πάνω από χρόνο και έσκασε τώρα :o )

Ληστέψανε την τράπεζα

και τι με νοιάζει εμένα

δεν είμαι με κανέναν.

Σου λέω καλά της κάνανε

γιατί μας προκαλούσε...

γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε!

Περαστικοί, αδιάφορα,

εκάτσαν κι εκοιτούσαν.

Του διευθυντή της οι κοιλιές,

κι αυτούς τους ενοχλούσαν.

Κάποιος πανικοβλήθηκε

μπας κι ήτανε ο γιος του

κι ο ιδρωμένος λογιστής,

μπας κι ήταν ανεψιός του

κι όσο για τον ταμία

που πήγε ν' αμυνθεί,

όταν αναρωτήθηκε για ποιόν και το γιατί,

"στα τέτοια μου" ψιθύρισε

και γέμισε τις τσάντες.

«Άντε και καλή τύχη μάγκες!»

Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία,

να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία,

και τώρα η χήρα του με δυο ορφανά,

με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά

και μια γνωστή αιτία...

Ψωρο-κορώνα-γράμματα

στο τζόγο της ζωής

«Επάγγελμα;» «Ποιο επάγγελμα;»

«Τι επάγγελμα;» «Ληστής»

Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,

αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.

Η απελπισιά περίστροφο και σφαίρες της, οι ανάγκες

Άντε... και καλή τύχη μάγκες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...