Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Άσχετο: η αγαπημένη μου αθλητική εφημερίδα (σε ότι αφορά τα εξώφυλλα της) αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της:
soturin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Σας μισώ... κλεισε τα αυτιά κι αγνόησέ μας κι επειδή νοιαζόμαστε, μια βοήθεια :p Άσχετο: η αγαπημένη μου αθλητική εφημερίδα (σε ότι αφορά τα εξώφυλλα της) αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της: Αντε ρε ο κάμπος δίνει ρέστα!!!
andreapaog328 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αυτοί οι ηλεκτρονικοί λογογράφοι κάνουνε δουλειά ή σου βγάζουν το λάδι μέχρι να σταυρώσουν μια λέξη?
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Άσχετο [...] ...και σχετικό (πως λέμε οντόπικ...) ...έτσι γιατί το παραξηλώσαμε...
jason_rethymno Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μα τι είναι αυτό το σημα διπλα στα λογότυπα των καναλιών σήμερα;
jason_rethymno Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι αυτή η κορδέλα τι σημαίνει όμως;
FilipposMD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
teo64x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι. Χωρίς την κορδέλα, δεν τον προλαβαίνεις.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ο ΣΚΑΙ γιατι δεν εχει κορδελα; Θελει να παθουμε καρκινο; Oυτε η κρατικη εχει!!! Θελουν να μας ξεκανουν!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Θα παρω τηλ. τον Φικιωρη να μου πει τι να κανω. Μαλλον νερο με οζον θα μου δωσει...
Garnele Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Σταματήστε!!! Μου ζήτησαν -μη ρωτήσετε τι και πως, ντρέπομαι- να βρω ένα περιοδικό "ευλογία". Το βγάζει ο Άνθιμος. Γενικά, δε λέει να αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς μέρα που είναι, αλλά μέσα έχει ένα ποιηματάκι που πολύ με άρεσε και θα σας το παραθέσω να γουστάρετε κι εσείς, όπως κι εγώ, και όλοι μαζί να το λέμε στο εξής πριν το φαγητό, τον ύπνο, το κατούρημα, τον καφέ και το σεξ: "θεσσαλονίκης Ανθιμε που σε κατηγορούνε την πίστη και τα ιδανικά όσοι δεν τα κρατούνε είσαι στο Χριστιανισμό και στην Ορθοδοξία όπως ο Πύργος ο Λευκός κι έχεις μεγάλη αξία. Μπροστάρχης στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας (εδώ προφανώς στην απαγγελία ανεβαίνουν τα μπίτια) ΑΝΘΙΜΕ (κι εδώ το ίδιο) να πηγαίνεις έχεις μεγάλη δύναμη μες στις καρδιές μας μπαίνεις". Δεν είναι τέλειο; A, τα εύσημα ξέχασα. Λοιπόν, ο κύριος που το έγραψε αυτό ονομάζεται Βουγιούκαλος. Και είναι και κρητικός. (...)
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 όπως ο Πύργος ο Λευκός όπως ο Πύργος ο Λευκός όπως ο Πύργος ο Λευκός όπως ο Πύργος ο Λευκός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.