1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Αύριο τελειώνει η πιο καυτή εξεταστική μου.... Άντε γιατί δεν την παλεύω.... Κανείς άλλος που να έδινε μέχρι τώρα υπάρχει ; εξεταστικη με τετοιο καιρο? πως την παλεψες ρε μαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 εξεταστικη με τετοιο καιρο? πως την παλεψες ρε μαν? Διπλή εξεταστική χειμερινό - εαρινό, 2 σε 1 γιατί το χειμώνα χάσαμε την εξεταστική λόγω καταλήψεων... Κατάσταση απάλευτη εντελώς, ειδικά στον πρώτο κάυσωνα. Ευτυχώς είμαι κρήτη και μπορούσα να πετάγομαι να κάνω κανένα μπανάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Διπλή εξεταστική χειμερινό - εαρινό, 2 σε 1 γιατί το χειμώνα χάσαμε την εξεταστική λόγω καταλήψεων... Κατάσταση απάλευτη εντελώς, ειδικά στον πρώτο κάυσωνα. Ευτυχώς είμαι κρήτη και μπορούσα να πετάγομαι να κάνω κανένα μπανάκι! χαρα στο κουραγιο σου. αντε και καλα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 χαρα στο κουραγιο σου. αντε και καλα αποτελεσματα. thanks man ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Αυτή η βάση που δίνουν στη συσκευασί του ipod nano, για τι ειναι; την ιδια απορια εχω help someone.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Επέστρεψα από τις (και φέτος) άθλιες διακοπές μου. Μια χρονιά χωρίς να πάθω ωτίτιδα ρε παιδιά δε γίνεται; Τα τρία τελευταία χρόνια η ίδια ιστορία. Άι και... Είμαι σίγουρος ότι σας έλειψα πολύ και ότι το φόρουμ was falling apart χωρίς εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Σε ποιο μέρος πήγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Λουτράκι. Παππούς - σπίτι. Κάποιος πρέπει να είναι πάντα εκεί. Εμένα σκασίλα μου, θάλασσα να έχει και πάω όπου να 'ναι (βέβαια όταν έχεις ωτίτιδα σκασίλα σου για τη θάλασσα). Είχε πάντως ΠΟΛΥ κόσμο φέτος. Μου έλειψε η κοπέλα μουουουου! Ευτυχώς θα τη δω αύριο το πρωί. Πάω να κοιμηθώ, να περάσει γρήγορα το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αυτή η βάση που δίνουν στη συσκευασί του ipod nano, για τι ειναι; την ιδια απορια εχω help someone.... μαλακίες τούμπανα είναι: a new Universal Dock Adapter (numbered 11) for use with Apple-standardized docking accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δε σου κρύβω ότι φλερτάρεις με το ban... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δε σου κρύβω ότι φλερτάρεις με το ban... Και πολύ σωστά τον προειδοποιείς, έχω και τα όριά μου ο άθρωπας. :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ποιος; Εγώ; Εγώ που 2 μέρες τώρα, παίρνω ψωμί-τυρί και ντομάτα και το παγουρίνο μου, και κάθομαι με τις ώρες στα fnac και χαϊδεύω τα iMac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Είχα την εντύπωση ότι αυτή η βάση ήταν κάτι το οποίο θα ήταν mindtwirling ως προς την σύλληψη και την υλοποίηση, απογοητεύτηκα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εντάξει. Είπα ψέμματα. Αυτή η βάση σου επιτρέπει να διακτινιστείς. Επίσης μεγαλώνει το πέος κατά 5 εκατοστά (σε πλάτος). Φυτρώνει μαλλιά. Βρίσκει το σημείο g των κοριτσιώνε. Βρίσκει νερό στην έρημο. Βρίσκει θέση parking στο Κολωνάκι, Δευτέρα μεσημέρι. Και διάφορα άλλα, που αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το manual θα τα ήξερες τώρα, τεμπελόσκυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 αρα παει στα σκουπιδια τσαμπα το κραταγα τοσο καιρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.