punky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Sorry που διακόπτω τον ειρμό σας, να ρωτήσω κάτι ξεκάρφωτο τους mods: υπάρχει η δυνατότητα να φύγει αυτή η μαλακία "Senior Member" από το προφίλ μου; Αισθάνομαι σαν αμερικάνος κωλόγερος.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 αχαχαχ σκάστε ρε τσόγλανοι, έχει χαθεί πια ο άνθρωπος, έχει να ποστάρει μισή μέρα... Βραβείο καφρομπήχτη : liopyr Bραβείο κάφρου που καφρίζει με το μπαμπάκι : Chrisxxx Καφροβραβείο "παρ' τα μωρή άρρωστη" : soturin (κι ένα εκτός συναγωνισμού): Bραβείο γεροντογκρίνιας : punky
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Sorry που διακόπτω τον ειρμό σας, να ρωτήσω κάτι ξεκάρφωτο τους mods:υπάρχει η δυνατότητα να φύγει αυτή η μαλακία "Senior Member" από το προφίλ μου; Αισθάνομαι σαν αμερικάνος κωλόγερος. Εντάξει, δεν ξεχωρίζει και τόοοοσο πια, σε σχέση με τα υπόλοιπα χιλιάδες (άντε, εκατοντάδες) αμερικανοπουρά μέλη του forum...
soturin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μετά τα 10.000 να μπαίνει κάτι του στυλ, Still Member, Eternal Member etc
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μετά τα 10.000 να μπαίνει κάτι του στυλ, Still Member, Eternal Member etc "this member has no life"
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μετά τα 10.000 να μπαίνει κάτι του στυλ, Still Member, Eternal Member etc Σιγά να μη μπαίνει και Παππούς Πλάτανος... Τυχόν συνειρμοί που αφορούν γνωστό insomniac είναι εντελώς συμπτωματικοί
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα ήθελα κάτι σε swollen member Κατα τα άλλα λίγα για τα 10000++ πόστ... Tresh is gonna haunt you
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 To do list: 1. Kill washcloud 2. Kill liopyr 3. Kill Chrisxxx 4. Kill soturin και με το που άλλαξα σελίδα 5. kill klainmaingr ... ... ας πάρω το τουφέκι μου
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Tresh is gonna haunt you ...κάτσε να δει ο ThReSh ότι ΠΑΛΙ του 'φαγες το h, και θα σου πω ποιόν θα haunt To do list: 1. Kill washcloud 2. Kill liopyr 3. Kill Chrisxxx 4. Kill soturin shitttttt...το έκανες εντίτ....Και θα ρώταγα "καλά, όλους τους υπόλοιπους στο to do list, τους έχεις προς kill...ΕΚΤΟΣ από τον soturin ! Oπότε εκεί τί εφαρμόζεται, το "to do soturin" ; (έπεσε σύρμα όμως φαίνεται...)
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 LOL! Από τη Sailormoon το 'κλεψες; Από εκείνη το είχα δει και μου άρεσε. -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 10 : 43 : 16----- shitttttt...το έκανες εντίτ....Και θα ρώταγα "καλά, όλους τους υπόλοιπους στο to do list, τους έχεις προς kill...ΕΚΤΟΣ από τον soturin ! Oπότε εκεί τί εφαρμόζεται, το "to do soturin" ; (έπεσε σύρμα όμως φαίνεται...) Ξέρω να φυλάω τον κώλο μου... εεεεε... τα νότα μου ήθελα να πω.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 τέλος πάντων...άντε γειά μας, σε καλό να βγουν αυτά τα γέλια !
soturin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 HELLP!! θέλουν να με ξε-"κανουν" (either:p) ρε, ο thresh απουσιάζει ύποπτα, ξέρει κανείς που μένει να τσεκάρει αν είναι καλά ο senile member?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.