Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 screenshot αυτή η αγγελία...ποτέ δεν ξέρεις που θα μας χρειαστεί!
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 screenshot αυτή η αγγελία...ποτέ δεν ξέρεις που θα μας χρειαστεί! ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ EDIT !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 άργησες μερικά λεπτάκια...δεν πειράζει
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μην γελάς ρε, είναι σοβαρή η κατάσταση... αλλά ευτυχώς για μένα και δυστυχώς ( ; ) για την γυναίκα σου κατά 99% πουλήθηκε. Το πήρε μία συνάδελφος. Δες που εκεί που το είχα χαμένο τώρα θα σφαχτούνε και για το ροζ κινητό xaxaxaxxaAXXAAXAXXAXAxaxaaXaxAXAXAX ...Alex.....man....δεν ξέρω πώς να στο πω....αλλά.... ΑΧαΧΧΑαχΧΑχαΧΑχΧΑχαχαχΧΑχΑΧχΑχΑΧΑχα ...ΠΛΕΟΝ (και) ΕΠΙΣΗΜΑ, ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !!! χαΧΑΧαχΧαχαΧαχαχαχχαχαχαχαχΧΑ (...sorry man...) xaXAXaxAXXAXAa
Chrisxxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αλεξ, αν σε παρω τηλ θα μου απαντησεις απο το ροζ κινητο σου; Γιατι το πουλας ρε γ@μ@το ειναι...
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αλεξ, αν σε παρω τηλ θα μου απαντησεις απο το ροζ κινητο σου; Γιατι το πουλας ρε γ@μ@το ειναι... Δεν λες ευτυχώς που είχα και άλλο κινητό... που να πας με αυτή τη συσκευή;;; Όσο για το "γ@μ@το"... στην σειρά και εσύ, αν δεν το πάρει η συνάδελφος... τρίτος επιλαχών είσαι.
status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ροζ τηλέφωνο ε...και δεν στο είχα...δε μου λες έχεις κ άλλα πράγματα χρώματος ροζ...κανένα πληκτρολόγιο π.χ....κανένα mouse..κανένα λαπτοπ..!:Ρ
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ροζ τηλέφωνο ε...και δεν στο είχα...δε μου λες έχεις κ άλλα πράγματα χρώματος ροζ...κανένα πληκτρολόγιο π.χ....κανένα mouse..κανένα λαπτοπ..!:Ρ Ένα μιξεράκι του φραπέ και έναν αποχυμωτή... τίποτα άλλο.
status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 άστα αυτά....έχεις κ πουά λαπτοπ εσύ σε κόβω...:Ρ
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά το παραξυλώσατε... Να σταματήσει αμέσως αυτή η σάτυρα που έχει στηθεί στον σύντροφο Αλέκο!
Chrisxxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Πραγματι αυτη η μανια του με το ροζ... Αποκλειστηκες φωτογραφιες απο το σπιτι του Αλεκου (ειπε σε αυτον που το εβαφε να το κανει στο ιδιο χρωμα που ηταν και εφυγε για καφε...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.