Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...:rolleyes: ...και ΠΟΙΟΣ θέλει να γίνει γαλίφης στη θέση του Χαλίφη ; ! :rolleyes:...

Άμες ποκ' ημέθ άλκιμοι νεανίες

Αχά, αυτό. Ήταν δόλωμα για να πετάξω ατάκα, αλλά στο μεταξύ...την ξέχασα!

Μα είσαι μια ατάκα από μόνος σου.gfm9c1rb70lmukxq20cx.gif

Indeed... με φόρα μπήκε! 2 τόπικ που ψιλοκοίταξα έκανε αισθητή την παρουσία του αμέσως.

Είναι δίκαιος όμως,πρέπει να συμφωνήσεις.:X

Δημοσ.
Είναι δίκαιος όμως,πρέπει να συμφωνήσεις.:X

Σλούρπ... το σωστό... σλούρπ- σλούρπ... να λέγεται... σλούρπ

Δημοσ.

Μπα,δεν μασάει,βρες τπτ άλλο,κάτι για χανουμάκια ας πούμε,τπτ για το αεκάκι (έτσι,μικρά γράμματα και άκι μαζί,να δούμε πόσο θα κρατήσω ακόμη "ζωντανός...)

Δημοσ.

όταν λέμε βιβλιοθήκες γραφικών εννούμε directx και opengl?

κάτι άλλο, πώς γίνεται στο office 2007 όταν αλλάζω γλώσσα να μην μου βγάζει τις συντομέυσεις πληκτρολογίου και να γράφω κατευθείαν? πρέπει να κάνεις ένα κλικ κάθε φορά και είναι πολύ σπαστικό.

Δημοσ.
Άμες ποκ' ημέθ άλκιμοι νεανίες

Eγώ δεν θέλω να με κάνετε σατράπη

ούτε συνένοχο σε κόλπα ομαδικά

Απʼ το ραδιόφωνο σάς στέλνω με αγάπη

τα τραγουδάκια μου και δυο γλυκά φιλιά

(...όχι ότι δεν είμαι άλκιμος ε :P )

Δημοσ.

ίσως να μην έψαξα καλά, αλλά δεν βρήκα λύση στο εξής πρόβλημα: Κατέβασα την ταινία Dark Side of The Rainbow η οποία είναι σε μορφή .iso. Προφανώς θα πρέπει να την "κάψω" σε ένα DVD, έχω το Nero, αλλά με ποια ακριβώς επιλογή την καίω σαν ταινία; θέλω να την δώ!

(αν δεν κάνει το Nero κάτι τέτοιο, προτείνετε ένα άλλο πρόγραμμα που να το κάνει)

Δημοσ.

δεν με πειράζει, αλλά θα προτιμούσα να την κάψω σε dvd. Βλέπεις έχω το κακό συνήθειο, ό,τι κατεβάζω και το βλέπω να το σβήνω ύστερα, αλλά είμαι με την εντύπωση ότι αυτήν την ταινία θα θέλω να την δω ξανά!

Δημοσ.

nero1tf9.gif

Μπορεί να κάψει μόνο ISO και NRG, αν θυμάμαι καλά. Ίσως και BIN/CUE. Αν θέλεις το απόλυτο πρόγραμμα για εγγραφή disc images, θα κατεβάσεις το δωρεάν ImgBurn...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο, θα δοκιμάσω και τα δύο, ξεκίνησα να κατεβάζω το ImgBurn. Parsifal, θα μπορέσω να δω την ταινία αν την κάψω σαν image;

Δημοσ.

Εεεε, δεν το ξέρεις από πριν! Αν είχες κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί εικονικά CD/DVD-ROM, θα μπορούσες να κάνεις mount το ISO σε ένα εικονικό drive και να δεις τί παίζει με τα περιεχόμενά του.

Για να ότι είναι ταινία, το πιθανότερο είναι να αποτελεί image από DVD-Video δισκάκι/δομή καταλόγων. Υπάρχει όμως και πιθανότητα να μην παίξει τελικά σωστά, π.χ. αν συνέβη σφάλμα κατά το download...

Δημοσ.
Εεεε, δεν το ξέρεις από πριν! Αν είχες κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί εικονικά CD/DVD-ROM, θα μπορούσες να κάνεις mount το ISO σε ένα εικονικό drive και να δεις τί παίζει με τα περιεχόμενά του.

Ένα τέτοιο είναι το IsoBuster ή το Alcohol120%;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...