liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ʼνταξ, 'νταξ, έχετε δίκιο! Αλλά, στο PC της δουλειάς δεν μπορούμε να εγκαθιστούμε ότι θέλουμε (π.χ. Firefox). portable.
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 @lioryr: αν δεν απατώμαι, οι portable εφαρμογές εγκαθίστανται σε flash disks. Σου είπε κάποιος ότι επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε flash disks; @alexzzz: Χα! Καλό ε;
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 @lioryr: αν δεν απατώμαι, οι portable εφαρμογές εγκαθίστανται σε flash disks. Σου είπε κάποιος ότι επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε flash disks; @alexzzz: Χα! Καλό ε; ΑΑΑ!!! Όχι firefox όχι flash-ακια!!! 2χ ΣΟΚ
Members gsarig Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 @lioryr: αν δεν απατώμαι, οι portable εφαρμογές εγκαθίστανται σε flash disks. Σου είπε κάποιος ότι επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε flash disks; @alexzzz: Χα! Καλό ε; Μπορείς να κατεβάσεις τον firefox portable και να τον εγκαταστήσεις σε έναν οποίονδήποτε φάκελο στον υπολογιστή σου (εκτός κι αν δεν σας επιτρέπουν το κατέβασμα). Εγώ αυτό έχω κάνει, γιατί στη δουλειά έχουμε μεν firefox, αλλά τα updates τα κάνει ο admin όταν έχει χρόνο (πολύ σπάνια, δηλαδή). Αυτή τη στιγμή τρέχω τον Firefox portable 3.1 beta1 και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την αντίστοιχη εγκατεστημένη έκδοση.
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ΑΑΑ!!! Όχι firefox όχι flash-ακια!!! 2χ ΣΟΚ Άστα να πάνε, σκέτη χούντα χάριν ασφάλειας ευαίσθητων δεδομένων. Μπορείς να κατεβάσεις τον firefox portable και να τον εγκαταστήσεις σε έναν οποίονδήποτε φάκελο στον υπολογιστή σου (εκτός κι αν δεν σας επιτρέπουν το κατέβασμα). Εγώ αυτό έχω κάνει, γιατί στη δουλειά έχουμε μεν firefox, αλλά τα updates τα κάνει ο admin όταν έχει χρόνο (πολύ σπάνια, δηλαδή). Αυτή τη στιγμή τρέχω τον Firefox portable 3.1 beta1 και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την αντίστοιχη εγκατεστημένη έκδοση. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Thanks for the tip!
liopyr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παραιτούμαστε Mάλλον ο wizzy πρέπει να δηλώσει παραίτηση και να ψάξει αλλού δουλειά...
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Και από αλληλεγγύη θα παραιτηθούμε και εμείς... λευτεριά στις usb
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 κλαψ, κλαψ, τόση αλληλεγγύη, με συγκινήσατε! ακόμα να δοκιμάσω την ιστορία με το portable Firefox, ελπίζω να δω το φως! (by the way, firefox χρησιμοποιώ στο PC του σπιτιού)
dustgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 πως το βλεπετε τ game του ολυμπιακου σημερα? :whistle:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Θα νικήσει ο Ολυμπιακός με 3 -1 όταν λέμε μην μιλάς...καλύτερα να έλεγες ότι θα χάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.