Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ʼνταξ, 'νταξ, έχετε δίκιο! Αλλά, στο PC της δουλειάς δεν μπορούμε να εγκαθιστούμε ότι θέλουμε (π.χ. Firefox).

portable. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@lioryr: αν δεν απατώμαι, οι portable εφαρμογές εγκαθίστανται σε flash disks. Σου είπε κάποιος ότι επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε flash disks; :-) ;)

@alexzzz: Χα! Καλό ε; :-)

Δημοσ.
@lioryr: αν δεν απατώμαι, οι portable εφαρμογές εγκαθίστανται σε flash disks. Σου είπε κάποιος ότι επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε flash disks; :-) ;)

ΑΑΑ!!! Όχι firefox όχι flash-ακια!!! 2χ ΣΟΚ

• Members
Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις τον firefox portable και να τον εγκαταστήσεις σε έναν οποίονδήποτε φάκελο στον υπολογιστή σου (εκτός κι αν δεν σας επιτρέπουν το κατέβασμα). Εγώ αυτό έχω κάνει, γιατί στη δουλειά έχουμε μεν firefox, αλλά τα updates τα κάνει ο admin όταν έχει χρόνο (πολύ σπάνια, δηλαδή). Αυτή τη στιγμή τρέχω τον Firefox portable 3.1 beta1 και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την αντίστοιχη εγκατεστημένη έκδοση.

Δημοσ.
ΑΑΑ!!! Όχι firefox όχι flash-ακια!!! 2χ ΣΟΚ

Άστα να πάνε, σκέτη χούντα χάριν ασφάλειας ευαίσθητων δεδομένων.

Μπορείς να κατεβάσεις τον firefox portable και να τον εγκαταστήσεις σε έναν οποίονδήποτε φάκελο στον υπολογιστή σου (εκτός κι αν δεν σας επιτρέπουν το κατέβασμα). Εγώ αυτό έχω κάνει, γιατί στη δουλειά έχουμε μεν firefox, αλλά τα updates τα κάνει ο admin όταν έχει χρόνο (πολύ σπάνια, δηλαδή). Αυτή τη στιγμή τρέχω τον Firefox portable 3.1 beta1 και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την αντίστοιχη εγκατεστημένη έκδοση.

Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Thanks for the tip!

Δημοσ.

κλαψ, κλαψ, τόση αλληλεγγύη, με συγκινήσατε! :-) ακόμα να δοκιμάσω την ιστορία με το portable Firefox, ελπίζω να δω το φως!

(by the way, firefox χρησιμοποιώ στο PC του σπιτιού)

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα νικήσει ο Ολυμπιακός με 3 -1

όταν λέμε μην μιλάς...καλύτερα να έλεγες ότι θα χάσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...