Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.cosmo.gr/Internet/USA/216943.html

H Microsoft γιόρτασε την ημέρα κατά της πειρατείας

H Microsoft γιόρτασε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου ως ημέρα κατά της πειρατείας, τονίζοντας παράλληλα τον αγώνα που έχει κάνει για την καταπολέμηση της διακίνησης παράνομου λογισμικού. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο κολοσσός του Redmond αποκάλυψε τις ενέργειές του σε 49 χώρες και δήλωσε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες με ενταντικούς ρυθμούς.

Ένα από τα σημεία, τα οποία τόνισε ιδιαίτερα η Microsoft, ήταν το Windows Genuine Advantage, ένα πρόγραμμα που κάνει τη διαδικασία χρήσης παράνομου λογισμικού Windows ακόμα πιο δύσκολη.

* χαχαχαχχα :lol: :lol: :lol:

πολλη γελιο.... :-D:-D:-D

μου θιμιζει τοτε που η Microsoft παρουσιαζε τα windows και "εφαγε" μπλε οθονη.....

http://www.youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόνο σε εμένα αρέσει πολύ αυτό;

Όχι.

Συγκεκριμένα, μου αρέσει ο,τιδήποτε σε νιρβάνα χωρίς τους νιρβάνα.

Δημοσ.
Όχι.

Συγκεκριμένα, προσωπικά μου αρέσει ο,τιδήποτε σε νιρβάνα χωρίς τους νιρβάνα.

Πως είναι δυνατόν να σου αρέσει τραγούδι των νιρβανα με άλλη φωνή εκτός του Kurt;:eek:

Δημοσ.
Πως είναι δυνατόν να σου αρέσει τραγούδι των νιρβανα με άλλη φωνή εκτός του Kurt;:eek:

Κurt-Kurt-Kurt...

Έχει κορεστεί τόσο πολύ, που είναι δυνατόν να σου αρέσει οτιδήποτε χωρίς αυτόν...

Δημοσ.

Το παραπάνω τραγούδι των νιρβάνα δεν είχε φωνή γενικά, ούτε του Κερτ, ούτε κανενός.

Αν και πιστεύω πως οποιαδήποτε φωνή -με ελάχιστες εξαιρεσεις- θα ήταν καλύτερο συνοδευτικό από τη δική του άσχετα με το αν έχει κορεστεί/σαπίσει/μπλα πλέον.

Αλλά τι σημασία έχει;

Δημοσ.
Κurt-Kurt-Kurt...

Έχει κορεστεί τόσο πολύ, που είναι δυνατόν να σου αρέσει οτιδήποτε χωρίς αυτόν...

Το παραπάνω τραγούδι των νιρβάνα δεν είχε φωνή γενικά, ούτε του Κερτ, ούτε κανενός.

Αν και πιστεύω πως οποιαδήποτε φωνή -με ελάχιστες εξαιρεσεις- θα ήταν καλύτερο συνοδευτικό από τη δική του άσχετα με το αν έχει κορεστεί/σαπίσει/μπλα πλέον.

Αλλά τι σημασία έχει;

Μπρρρ θα τρίζουν οι...στάχτες του Kurt Cobain ρε παιδιά...:P

Δημοσ.

Αλλά τι σημασία έχει;

Εδώ διαφωνώ.

Αν και είναι τελείως υποκειμενικό, θεωρώ πως η φωνή του ήταν ιδιαίτερα παρεξηγημένη ως προς την ποιότητά της.

Και σαν δείγμα ποιότητας δεν παίρνεις ένα στουντιακό "territorial pissings", αλλά ένα unplugged "The Man Who Sold the World".

To oποίο και θεωρώ από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μια διασκευή/(επανεκτέλεση) ξεπερνά την αντίστοιχη original.

Μπρρρ θα τρίζουν οι...στάχτες του Kurt Cobain ρε παιδιά...:P

Aς πρόσεχε...

Δημοσ.

lol, ρε πούστη μου, ποστάρεις σταθερά τα πιο ελεεινά links :P

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι συνεχίζω να τα κλικάρω

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς πως γίνεται από τη στιγμή που σε μια σελίδα του Firefox (πχ στο insomnia) βάλουμε να παίξει ένα βίντεο του youtube, να το σταματήσουμε; (ώστε να μην τρώει το bandwidth).

Δημοσ.

1. F5

2. Seek προς το τέλος του video. Θα αρχίσει buffering από εκείνο το σημείο και μετά, οπότε θα τελειώσει - λογικά - σχετικά γρήγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...