Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και δωρεάν επιπλέον; Tough luck...

PS: "Engreek" suck bigtime

Να ξερεις, εγω πιστευω σε σενα....:)

υγ: ιντιντ, αλλα καπως πρεπει να διαφερουμε...:Ρ

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 10 : 33 : 36-----

αυτος θελει και την πιτα χορτατη και τον σκυλο ολοκληρο..

πφφ

Δε θελω, ουτε απαιτω. Και ειδικα απο σενα.

Ρωταω.

Αν δεν ξερεις, μην κανεις τον κοπο να απαντησεις.

Δημοσ.

Πατριναίοι λίγα τα λόγια σας. 2 ώρες δρόμο είμαστε:P

Είστε και γκαγκάδες. Ρε δεν εννοώ να φιληθείς. Αλλά συνέχεια το να την πασπατεύεις απο δω κι εκεί ποιος ο λόγος να το κάνεις σε κοινή θέα?

Ρε κάτι ψευτογαμιάδες που μαζεύτηκαν 'δω μέσα.:devil:

Ρε συ jason και με αφορμή το post περί pes. Δε θα ταν καλύτερα να παιρνες καμιά κονσόλα που στην τελική θα σου κράταγε 3 χρόνια ακόμα? Η να τσόνταρες και για καμιά hdtv (5 χρόνια)? Η έστω για κανά ενισχυτή (10 χρόνια)? Γιατί δε νομίζω ότι το iphone θα κρατήσει τόσο πολύ

Δημοσ.

Ειχε τσαπμιολιγκ σημερα; Πως κιετς δεν μας εσπασαν τα νευρα οι δημοδιογραφοι;

Αυτο πηγαινε στο καφενειο αλλά δεν βαριεσε και εδω καλα ειναι.

Δημοσ.
Είναι LiveCD. Δηλαδή κατεβάζεις ένα ISO αρχείο, το «καις» από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα με οποιαδήποτε disc recording εφαρμογή έχει δυνατότητα δημιουργίας CD/DVD από ISO images, εκκινείς το PC από το παραχθέν δισκάκι.

Οποιος δε βαριεται και ξερει, ας κανει εναν κοπο και θα του ειμαι αιωνια ευγνωμων.

Καθοτι και ολιγον τι ασχετος, λογικο ηταν να μην τα καταφερω.

Κατεβασα το προγραμμα σε μορφη ζιπ. Το ξεζιπαρα και μετα τα 7 ξεζιπαρισμενα αρχεια τα εκαψα σε ενα σιντι με το νερο σαν cdrom (iso).

Μετα επανεκιννησα τον υπολογιστη και ενω πηγε να κανει boot from cd, τελικα δεν εκανε τιποτα και με εβγαλε στα windows κανονικα.

Κατι εκανα λαθος ε?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι το iso cdrom ειναι η νορμαλ επιλογη καψιματος cd του Nero :P Δε το κανεις bootable ετσι.

Πρεπει να ειναι bootable απο πριν και να ειναι αρχειο 'εικονας', να τελειωνει σε .iso/.nrg/.mds-mdf

Δηλαδη πρεπει να ειναι ΕΝΑ αρχειο (ή 2 στη περιπτωση του mds/f), οχι 7.

Δημοσ.
Ναι το iso cdrom ειναι η νορμαλ επιλογη καψιματος cd του Nero :P Δε το κανεις bootable ετσι.

Πρεπει να ειναι bootable απο πριν και να ειναι αρχειο 'εικονας', να τελειωνει σε .iso/.nrg/.mds-mdf

Δηλαδη πρεπει να ειναι ΕΝΑ αρχειο (ή 2 στη περιπτωση του mds/f), οχι 7.

Αχα.

Εγω παντως απο τα ξεζιπαρισμενα αρχεια, δε βλεπω κανενα να εχει τις καταληξεις που ανεφερες.

Θα το βαψω μπλε μου φαινεται.

Δημοσ.

http://www.cosmo.gr/Internet/USA/216943.html

H Microsoft γιόρτασε την ημέρα κατά της πειρατείας

H Microsoft γιόρτασε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου ως ημέρα κατά της πειρατείας, τονίζοντας παράλληλα τον αγώνα που έχει κάνει για την καταπολέμηση της διακίνησης παράνομου λογισμικού. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο κολοσσός του Redmond αποκάλυψε τις ενέργειές του σε 49 χώρες και δήλωσε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες με ενταντικούς ρυθμούς.

Ένα από τα σημεία, τα οποία τόνισε ιδιαίτερα η Microsoft, ήταν το Windows Genuine Advantage, ένα πρόγραμμα που κάνει τη διαδικασία χρήσης παράνομου λογισμικού Windows ακόμα πιο δύσκολη.

* χαχαχαχχα :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...