afentiko7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 για πες ρε ομνι ότι το βράδυ στο κρεβάτι δεν... es επιτέλους πληρώθηκα. 500 Ευρώπουλα και άλλα 240 ? που θα πάρω μεθάυριο και θα αγοράσω το iPhone 3G Yes. Εκτός από το ότι θεωρώ την αγορά κινητού ηλιθιότητα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ το κινητό σου που κάνει 740 ευρώ τι παραπάνω έχει από το δικό μου που κάνει 29. Γιατί και το δικό μου παίρνει τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα. Και πόση ώρα θα περνάς με αυτό? Δηλαδή θα λες κάτσε να πάω σπίτι να παίξω με το iphone?
jason_rethymno Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ότι το βράδυ στο κρεβάτι δεν... Εκτός από το ότι θεωρώ την αγορά κινητού ηλιθιότητα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ το κινητό σου που κάνει 740 ευρώ τι παραπάνω έχει από το δικό μου που κάνει 29. Γιατί και το δικό μου παίρνει τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα. Και πόση ώρα θα περνάς με αυτό? Δηλαδή θα λες κάτσε να πάω σπίτι να παίξω με το iphone? 569 ? κάνει το κινητό τ' άλλα θα τα κρατήσω
KWSN_Men Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ότι το βράδυ στο κρεβάτι δεν... Και εσύ τι γνώμη μπορείς να έχεις επί του θέματος;
Houston Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εκτός από το ότι θεωρώ την αγορά κινητού ηλιθιότητα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ το κινητό σου που κάνει 740 ευρώ τι παραπάνω έχει από το δικό μου που κάνει 29. Γιατί και το δικό μου παίρνει τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα. Και πόση ώρα θα περνάς με αυτό? Δηλαδή θα λες κάτσε να πάω σπίτι να παίξω με το iphone? καλά ρε έδωσες 29 ευρώ να πάρεις κινητό? το δικό μου κάνει 13 ps: και μου δώσαν και δώρο mp3 player
poscaman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ότι το βράδυ στο κρεβάτι δεν... θα το θυμαμαι αυτο την επομενη φορα που θα παει να με φιλησει η κοπελια σε κοινη θεα...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Και εσύ τι γνώμη μπορείς να έχεις επί του θέματος; Το βιώνει καθημερινά.
Absinthe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εχει κανεις υποψην του καποιο ΔΩΡΕΑΝ προγραμμα για να δημιουργησω παρτισιονς στον σκληρο μου (εκτος παρτισιον ματζικ)?
jason_rethymno Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Κατεβάζω το PES 2009 και γράφει αυτό σαν όνομα "PC_Pro.Evolution.Soccer.2009-.direct.play.-ToeD" Ξέρει κανείς τι εννοεί με το "direct.play";
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εχει κανεις υποψην του καποιο ΔΩΡΕΑΝ προγραμμα για να δημιουργησω παρτισιονς στον σκληρο μου (εκτος παρτισιον ματζικ)? Στο δεύτερο μπανεράκι της υπογραφής μου...
Absinthe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Στο δεύτερο μπανεράκι της υπογραφής μου... Μονο το τζιπαρτιντ λαιβσιντι βλεπω σαν δωρεαν και αυτο ειναι μονο για λινουξ ή και για γουιντοουζ?
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Είναι LiveCD. Δηλαδή κατεβάζεις ένα ISO αρχείο, το «καις» από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα με οποιαδήποτε disc recording εφαρμογή έχει δυνατότητα δημιουργίας CD/DVD από ISO images, εκκινείς το PC από το παραχθέν δισκάκι.
Absinthe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Θα το δοκιμασω. Αν δεν τα καταφερω παρσιφαλ, να εχεις τον νου σου στο φορουμ γιατι θα ζητησω αλλη εφαρμογη που να μην χρειαζεται καψιμο σε σιντι και επανεκιννηση αλλα να ειναι γουιντοους μπεισντ. Θενξ παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.