Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για πες ρε ομνι

ότι το βράδυ στο κρεβάτι δεν...

es επιτέλους πληρώθηκα. 500 Ευρώπουλα και άλλα 240 ? που θα πάρω μεθάυριο και θα αγοράσω το iPhone 3G Yes.

Εκτός από το ότι θεωρώ την αγορά κινητού ηλιθιότητα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ το κινητό σου που κάνει 740 ευρώ τι παραπάνω έχει από το δικό μου που κάνει 29. Γιατί και το δικό μου παίρνει τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα. Και πόση ώρα θα περνάς με αυτό? Δηλαδή θα λες κάτσε να πάω σπίτι να παίξω με το iphone?:-(

Δημοσ.

Εκτός από το ότι θεωρώ την αγορά κινητού ηλιθιότητα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ το κινητό σου που κάνει 740 ευρώ τι παραπάνω έχει από το δικό μου που κάνει 29. Γιατί και το δικό μου παίρνει τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα. Και πόση ώρα θα περνάς με αυτό? Δηλαδή θα λες κάτσε να πάω σπίτι να παίξω με το iphone?:-(

569 ? κάνει το κινητό τ' άλλα θα τα κρατήσω

Δημοσ.

καλά ρε έδωσες 29 ευρώ να πάρεις κινητό? το δικό μου κάνει 13

ps: και μου δώσαν και δώρο mp3 player

Δημοσ.

θα το θυμαμαι αυτο την επομενη φορα που θα παει να με φιλησει η κοπελια σε κοινη θεα...

Δημοσ.

Εχει κανεις υποψην του καποιο ΔΩΡΕΑΝ προγραμμα για να δημιουργησω παρτισιονς στον σκληρο μου (εκτος παρτισιον ματζικ)?

Δημοσ.
Εχει κανεις υποψην του καποιο ΔΩΡΕΑΝ προγραμμα για να δημιουργησω παρτισιονς στον σκληρο μου (εκτος παρτισιον ματζικ)?

Στο δεύτερο μπανεράκι της υπογραφής μου...

Δημοσ.
Στο δεύτερο μπανεράκι της υπογραφής μου...

Μονο το τζιπαρτιντ λαιβσιντι βλεπω σαν δωρεαν και αυτο ειναι μονο για λινουξ ή και για γουιντοουζ?

Δημοσ.

Είναι LiveCD. Δηλαδή κατεβάζεις ένα ISO αρχείο, το «καις» από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα με οποιαδήποτε disc recording εφαρμογή έχει δυνατότητα δημιουργίας CD/DVD από ISO images, εκκινείς το PC από το παραχθέν δισκάκι.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω.

Αν δεν τα καταφερω παρσιφαλ, να εχεις τον νου σου στο φορουμ γιατι θα ζητησω αλλη εφαρμογη που να μην χρειαζεται καψιμο σε σιντι και επανεκιννηση αλλα να ειναι γουιντοους μπεισντ.

Θενξ παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...