Members gsarig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 στα ατομα με ειδικες αναγκες ειναι τσαμπα :lol: Ακολουθεί και το σημείωμα του μεταφραστή (ευτυχώς έχω και το λάπτοπ): Το κέρατό μου, σήμερα, γυρίζοντας σπίτι, στα καλά καθούμενα, κάποια πλήκτρα δεν πατιούνται καθόλου και δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει... Το καθάρισα αλλά τίποτα... Ξέρετε καμιά καλή προσφορά σε πληκτρολόγιο ή και desktop (όχι πάνω από 30 ευρώ - άντε, μέχρι 50 το πολύ);
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ρε παίδες, ξέρω πως μπαίνω αν σφήνα τσούτσουνο, αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση. (Κάπως άκυρη). Το ρουτερ είναι καλύτερο να το έχεις συνέχεια ανοιχτό ή όταν σβήνεις τον υπολογιστή να κλείνεις και το ρουτερ.!!??? οποιος εχει καμια ιδεα ας την πεταξει.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ανακάλυψα ότι οι Dead Can Dance (link 1 & link 2) είναι ιδανικοί για διάβασμα (ακαδημαϊκό και μη)! ...είπε ο KWSN_Men πριν 15+ χρόνια...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ρε παίδες, ξέρω πως μπαίνω αν σφήνα τσούτσουνο, αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση. (Κάπως άκυρη).Το ρουτερ είναι καλύτερο να το έχεις συνέχεια ανοιχτό ή όταν σβήνεις τον υπολογιστή να κλείνεις και το ρουτερ.!!??? οποιος εχει καμια ιδεα ας την πεταξει. Εγω τα τελευταια 3 χρονια δεν το εχω κλεισει... Αλλωστε οταν κλεισεις αντε μετα να περιμενεις να συνδεθει...
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εγω πάλι για λόγους "ασφάλειας?" το κλείνω πάντα όποτε κλείνω και τον υπολογιστή. Δεν έχει λογική αυτό που λέω.. αλλα αν δεν αφήνω κάτι να κατεβάζει κλείνω και το ρούτερ..
wizzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ...είπε ο KWSN_Men πριν 15+ χρόνια... Είναι ιδανικοί γενικά. =))) :-):-):-):-):-) Τους ξέρω καιρό του DCD, απλά πάντοτε έτυχε να τους ακούω σε άλλες φάσεις κάνοντας κάτι άλλο. Ε, έχει δύο μέρες που διαβάζω ασταμάτητα και τα "Towards The Within" και "Spiritchaser" παίζουν εξίσου ασταμάτητα στο repeat....!
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τι είναι ένας λευκός ανάμεσα σε πέντε μάυρους; (Δεν ξέρω την απάντηση γι αυτό ρωτάω)
Members gsarig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Προπονητής μπάσκετ μήπως (ΝΒΑ);
Garnele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ό,τι και να ήταν. Αν τον άφηνες κανένα μισάωρο θα το έβαζε στο γκούγκλ και θα το έβρισκε. Όπως θα έπρεπε. Κι εσύ τζέησον πες μου λίγο. Κάνεις ναρκωτικά; Εννοώ, πολλά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Κι εσύ τζέησον πες μου λίγο. Κάνεις ναρκωτικά; Εννοώ, πολλά; ρητορική η ερώτηση να φανταστώ...
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Ό,τι και να ήταν. Αν τον άφηνες κανένα μισάωρο θα το έβαζε στο γκούγκλ και θα το έβρισκε. Όπως θα έπρεπε.Κι εσύ τζέησον πες μου λίγο. Κάνεις ναρκωτικά; Εννοώ, πολλά; Το σκέφτηκα να το βρώ στο google δευτερόλεπτα μετα που το γραψα Αλλα μετά αμα έγραφα edit: ακυρο το βρήκα θα έτρωγα ban και μη κάνεις συνηθισμένες ερωτήσεις.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Και στο κατω κατω αν δεν σ'αρεσει το google τοσες μηχανες αναζητησης εχει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Σόρυ αλλά γελάω νευρικα. Σόρυ ε. πάλι καλά να λες που δεν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο... είναι γνωστή παρενέργεια των posts του jason
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.