red7genius Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 total ασχετος mode on/ αποφασισα να ασχοληθω και εγω με Linux. με ποια διανομη μου προτεινετε να ξεκινησω?να πω οτι δεν εχω ιδεα απο linux. τα θελω κυριως για προγραμματισμο... total ασχετος mode off\ edit αψεντι ανοιγεις ενα παραθυρο => Tools=>Folder options=>View=>Hide extensions for known file types
o_magazatoras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Aπόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων. Απ' τα εργαλεία των φακέλων στη μπάρα τους,όσον αφορά το view... -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 02 : 44 : 48----- total ασχετος mode on/ αποφασισα να ασχοληθω και εγω με Linux. με ποια διανομη μου προτεινετε να ξεκινησω?να πω οτι δεν εχω ιδεα απο linux. τα θελω κυριως για προγραμματισμο... total ασχετος mode off\ ubuntu.Φτιάξε το live cd,πειραματίσου και μετά βάλε ένα δισκάκο ακόμη και πάνω του φόρτωστα...
Erunildo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Absinthe, Εργαλεία>Επιλογές Φακέλων>Προβολή>Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων Edit: Με προλαβε αλλος,ακυρο..
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εχω σκαλωσει. Πως απενεργοποιουμε την επιλογη να δειχνει στο τελος του αρχειου το ειδος του? Δηλαδη, π.χ να μην λεει amazingthreesome.zip αλλα amazingthreesome σκετο. Control Panel και check το παρακάτω: Σε περίπτωση που δεν το εμπέδωσες από τα προηγούμενα posts
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 red7genius ubuntu 8.04 σαν εκδοση γιατι ειναι πολυ κοντα στο περιβαλλον των γουιντος και θα την συνηθισεις ευκολα.
wizzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αγγλία 240 Volts, Ελλάδα 220 Volts. Ευτυχώς όμως, οι συσκευές είναι βαθμονομημένες στα 230 με +/- 10%. Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο, το πρόσεξα τώρα που χρειάστηκε να το ψάξω μετά το post σου! Όταν πήγα Αγγλία δεν μας προειδοποιήσαν για κάτι σχετικό οπότε το πήρα ως δεδομένο ότι έχουμε την ίδια τάση...! My sincere apologies!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο, το πρόσεξα τώρα που χρειάστηκε να το ψάξω μετά το post σου! Όταν πήγα Αγγλία δεν μας προειδοποιήσαν για κάτι σχετικό οπότε το πήρα ως δεδομένο ότι έχουμε την ίδια τάση...! My sincere apologies! Μπα, δεν είναι και κάτι σημαντικό. Απλά το κομπλεξάκι των Άγγλων να είναι σε όλα διαφορετικοί από τους υπόλοιπους.
wizzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μπα, δεν είναι και κάτι σημαντικό. Απλά το κομπλεξάκι των Άγγλων να είναι σε όλα διαφορετικοί από τους υπόλοιπους. Μα, σε ποιο κόμπλεξ αναφέρεσαι συνάδελφε, δεν καταλαβαίνω!!!!! :lol:
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μα, σε ποιο κόμπλεξ αναφέρεσαι συνάδελφε, δεν καταλαβαίνω!!!!! :lol: ενα μωρε μικρο που εχουν εκει χαμου
wizzy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ανακάλυψα ότι οι Dead Can Dance (link 1 & link 2) είναι ιδανικοί για διάβασμα (ακαδημαϊκό και μη)!
Members gsarig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 το κέρατό μου, ήμερα γυρίζοτας πίτι, τα καά καθούμεα, κάποια πήκτρα δε πατιούται καθόου και δε ξέρ τί μπορεί α φταίει.... Το καθάρια αά τίποτα... Ξέρετε καμιά καή προφορά ε πηκτροόγιο ή και dektop (όχι πά απο 30 ευρ΄); (για γέια και για κάμματα είαι το μήυμά μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.