Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν δεις με την σειρά και τις 3 ταινίες χωρίς να έχει αποφασίσει από την αρχή κάτι, ίσως να σου αρέσουν...

αλλά με την λογική του είναι παιδίκες, βαρετές, τεράστιες κτλπ κτλπ καλύτερα να μην ξοδέψεις τον χρόνο σου

for the record το The Two Towers για μένα είναι η "χειρότερη" από τις τρεις ταινίες ακόμα και η extended version της...οι άλλες 2 απλά τα σπάνε

Δημοσ.
έχω ήδη τον spawn και έναν αρουραίο που κατουράει στο χιόνι, δεν έχεις ελπίδες :devil:

Δεν κατουραει ρε! Τεχνη κανει. Απαιδευτε :P

Δημοσ.

ζητώ συγγνώμη, το κίνημα/εκστρατειά θέλει συνοχή και αλληλοκατανόηση

houston έχεις ανοιχτή πρόσκληση για βόλο και το σπίτι μου, τσιπουράδικα, αρχιτεκτόνισσες, ό,τι θες αλλά

θα πρέπει να υποστείς αυτό

41VS6XSXTGL._SS500_.jpg

είναι το extended, 11 ώρες και 23 λεπτά:-)

Δημοσ.

Eγω τα επαιρνα ξεχωριστα... αλλες 11 ωρες περιπου να δειτε και τα extras γεμισατε το 24 ωρο... Πλακα πλακα πλουσιο τον καναμε τον PJ...

Δημοσ.

The Two Towers και μαλκιες .

40 κύματα τώρα ΑΝΤ1 ...;εΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊς ΤΠΤ για την Σακκά...όχι αν πει θα σηκώσω τον εκσκάλιμπερ...

soturin αρχιτεκτονας είσαι ? δεκτή η πρόσκληση ... αρχιτεκτόνισσες είπες?...κανονισε ημέρα και ώρα

Δημοσ.
Eγω τα επαιρνα ξεχωριστα... αλλες 11 ωρες περιπου να δειτε και τα extras γεμισατε το 24 ωρο... Πλακα πλακα πλουσιο τον καναμε τον PJ...

να ρίξω και την high definition εξαλογία Star Wars που επιτέλους κατέβηκε :P

40 κύματα τώρα ΑΝΤ1 ...;εΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊς ΤΠΤ για την Σακκά...όχι αν πει θα σηκώσω τον εκσκάλιμπερ...

soturin αρχιτεκτονας είσαι ? δεκτή η πρόσκληση ... αρχιτεκτόνισσες είπες?...κανονισε ημέρα και ώρα

η Σακκά είναι γτπ (ούτε που ξέρω/θυμάμαι ποια είναι η Σακκα):P

ώρες! έχεις και τις απαραίτητες προβολές;) λιγούρη, οι αρχιτεκτόνισσες σε πείσαν

Έρχομαι Λόβο αύριο.

Έιντουρ αδερφός του Έομερ ξάδερφος του Έοντεν το γένος Γκούντιονσεν.

Πάρε μου Μίλαν.

θα μου κλάκεις ρε λίγος

μόλις έριξες hint για το ποιος είσαι, έαν ο Thresh έχει καλή μνήμη :shock:

Δημοσ.

Σαν τι να πούμε για τη Λίνα Σακκά;

Ότι είναι κοντή και κοκκαλιάρα για παράδειγμα;

Δημοσ.

KWSN_Men θα σου απαντούσα καταλλήλως αλλά αύριο πρέπει να πάω κτηματολόγιο…έχω να δηλώσω 47 δικαιώματα οπότε πρέπει να σηκωθώ πρωι

Κατάλαβες??? :X

κοντό είναι το μάτι σου

Δημοσ.

1.Ο Thresh καμιά φορά κάνει του κεφαλιού του?

2.Καλή η Σακκά.

3.Καλύτερος ο Σόμερ.

4.Καλύτερη η Γογώ.

5.Λίγος ο Δελλας.

6.Καλές οι αρχιτεκτόνισες.

7.Φοβερός τύπος ο Forum's King.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...