slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 το koritsi_gia_pc που χαθηκε γαμω? Αυτή έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.Κρίμα γιατί είχα διάθεση για καυγά
soturin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 forum's king, αρχίζω να έχω αμφιβολίες, παρέκαμψες στην ιεραρχία ότι πάνω από τον Θεο είναι ο Chuck Norris, πάνω από αυτόν ο Technovinking και απόλυτος δημιουργός του σύμπαντος ο Segata Sanshiro χμμμμ.... τι fifa ρε, προ ρε (επιφυλλάσομαι για το προφανές online ζήτημα )
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Με γυναίκες τα βάζεις ρε ? Έχω βάσιμες υποψίες πως δεν ήταν κορίτσι(για γυναίκα ούτε λόγος) αλλά ρομπότ...
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Κρίμα... θα ταίσω κάνα γάλλο.. τι να κάνεις..
Houston Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Σημερα προσπάθησα για πολλοστη φορά να δω τον Αρχοντα. Δε με τραβάει με τπτ αυτήν η ταινία… πως την βλέπετε ? Ένας αχταρμάς …όλες οι ταινίες έχουν αρχη μέση τέλος , μ' αυτήν δεν βγάζεις ακρη…προτιμώ να δω και να ξαναδω Κοναν
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Σημερα προσπάθησα για πολλοστη φορά να δω τον Αρχοντα.Δε με τραβάει με τπτ αυτήν η ταινία… πως την βλέπετε ? Ένας αχταρμάς …όλες οι ταινίες έχουν αρχη μέση τέλος , μ' αυτήν δεν βγάζεις ακρη…προτιμώ να δω και να ξαναδω Κοναν Γνωρίζεις οτι έχει 3 μέρη έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Σημερα προσπάθησα για πολλοστη φορά να δω τον Αρχοντα.Δε με τραβάει με τπτ αυτήν η ταινία… πως την βλέπετε ? Ένας αχταρμάς …όλες οι ταινίες έχουν αρχη μέση τέλος , μ' αυτήν δεν βγάζεις ακρη…προτιμώ να δω και να ξαναδω Κοναν ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη) μιλάμε για UBER FAIL πληροφοριακά Houston η ταινία που έδειξε ο Alpha ήταν το The Two Towers, το 2ο μέρος από τα 3...
Houston Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 τι να πω ... δε με συγκινεί , το ξέρω ΄΄΄΄οτι είναι τρια μέρη αλλά και πάλι, μια καλή ταινία και από την μέση να την δεις βγάζεις κάποιο νόημα...αν είναι να κρατάω σημειώσεις...άστο καλύτερα, λίγο (εως πολύ) παιδική μου φαίνεται... το ίδιο και με τους πειρατές της καραιβικής …κόντεψε να με πάρει ο ύπνος στην αίθουσα …. 1000φορές κόναν. Απορώ αυτές οι ταινίες πωςκάνουν πάταγο … διαφημιστικό είναι και η ''μόδα των ημερών'' ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη) μιλάμε για UBER FAIL πληροφοριακά Houston η ταινία που έδειξε ο Alpha ήταν το The Two Towers, το 2ο μέρος από τα 3... Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών είναι η τριλογία? το παιδάκι αυτό στον άρχοντα δεν έπαιζε? μήπως είμαι τελείως άσχετος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 ε ναι τι να κλάσει η παιδική ιστοριούλα του Tolkien μπροστά στον Conan... epic facepalm.jpg άστο Houston, δεν δεν...
Houston Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 I propose a holy crusade against Houston θα χάσεις ....
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 http://www.men24.gr/html/ent/607/ent.65607.asp Ενα 8αρι για τον Houston παρακαλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.