Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι πρέπει να είναι ένας σύγχρονος mod κύριοι. Cool σαν τον Τζέημις Μποντ.

Να απειλεί να σου κλείσει το μαγαζί ο έλληνας Κέβιν Μίτνικ, κι εσύ να είσαι large.

Δημοσ.

αν σου μείνουν να βάλεις μέσα... εγώ πάντως βολεύτηκα με ένα filofax ή όπως λέγεται

είναι λίγο ντούκι αλλά έχει τα πάντα μέσα, χρήμα, κέρμα, πάσα, κάρτες, χαρτιά, φλασάκια, πύλη στη narnia..

thumbs up jason!

Δημοσ.

soturin, πες μας λίγα πραγματάκια παραπάνω για το filofax - ή όπως λέγεται - π.χ. σε κωλότσεπη χωράει; Η πύλη για τη Narnia είναι μόνιμη ή πρέπει να κάνεις summon κλπ...

Δημοσ.
Τι λέτε, αξίζει να τα σκάσεις για ένα καλό πορτοφόλι..;

http://store.diesel.com/item/rr/1/men/fall-winter/Bags%20&%20Wallets/APPLETON-/tskay/361A2971/gender/U/cod10/45111292D2

για μένα, όχι.

αλλά to each his own.

εδώ χθες αντί να βρεθώ με φίλους, τους γείωσα και κόλλησα στο νετ με τις ώρες ψάχνοντας να βρω ποια πένα γράφει καλύτερα πάνω στα Moleskine μου.

μετά μου τράβηξα μια σφαλιάρα για να συνέλθω.

Δημοσ.

βασικά ένα χοντρό πορτοφολοειδές πράμα είναι που γράφει πάνω filofax, δεν έχω ανάμνηση της πρώτης μας συνάντησης (υποθέτω το πάσαρε ο πατέρας με την, σωστή, επιμονή του να χω κάτι που να χωράει την ταυτότητα.)

Πύλη στη Νάρνια δεν έχω βρει, αλλά είμαι σίγουρος καθώς προχτες εντυπωσιάστηκα με το πόσα από τα πράγματα που χρειαζόμουνα βρισκόταν σε αυτό (έχει κι ένα addon για τα φλασάκια βέβαια)

Με την καμία παναγία δεν χωράει σε κωλότσεπη, είναι together με το backpack το οποίο δυστυχώς παραμένει απαραίτητο, οπότε και το σχόλιο μου ουδεμία σχέση είχε ή έδινε βοήθεια στο ζήτημα πορτοφόλι καθώς απλά μου ήρθε φλασιά να το επιδείξω :P

Δημοσ.

http://www.filofax.gr/distributor/store/SEURLF/ASP/SFS/DISPLAY./COLOURID.1/RANGEID.50/SIZEID.1/DSIZEID.1/SFE/organiser.htm

Εγω παλι ψαχνω ενα πολυ λεπτο πορτοφολι που να χωραει ανετα σε τσεπη. Δεν μα ενδιαφερει να εχει θηκες. Μονο να μπορω να βαζω μεσα ταυτοτητα ή καμια καρτα και καποια χαρτονομισματα-κερματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...