Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ρε πούστη μου έχει πέσει η google?ούτε search μπορώ να κάνω, ούτε το email μου να δω. φρου, δοκίμασε το my phone explorer. είναι η καλύτερη εφαρμογή για τα SE Θα το βρεις εδώ: http://www.fjsoft.at/en/ Κάνει παπάδες. Μπράβο ρε παιδιά - φοβερό πρόγραμμα και είναι και δωρεάν! (τόσο καιρό παιδευόμουν με τη σουίτα της Ericsson - η οποία παρεμπιπτόντως δεν δουλεύει σε Vista...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μπράβο ρε παιδιά - φοβερό πρόγραμμα και είναι και δωρεάν! (τόσο καιρό παιδευόμουν με τη σουίτα της Ericsson - η οποία παρεμπιπτόντως δεν δουλεύει σε Vista...) δεν δουλευει σε βιστα? οχι ρε πουστη και δεν το ειχα δοκιμασει ακομα. λεπουλ. α τωρα ειδα το λινκ μας σωζει το προγραμματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Η σουίτα της ericsson παίζει σε vista, απλά θέλει να κάνεις μια πατέντα. Επίσης, αυτό το topic είναι μια ατυχής ιδέα κατά την γνώμη μου.. Άλλοι ρωτάνε για κινητά, άλλοι για mp3, άλλοι για πληκτρολογία κτλ. Όλα αυτά δεν αξίζουν δικό τους θέμα; Σε λίγο καιρό θα έχει φτάσει άπειρες σελίδες και θα πρέπει να κάνεις ένα search στο forum, και άλλο ένα στο offtopic thread μήπως βρεις αυτό που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εμενα μια χαρα μου φαινετε ειναι παρειστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Έχει φάση ο καθένας να λέει το δικό του, αλλά χαλάει την οργάνωση του φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μπράβο ρε παιδιά - φοβερό πρόγραμμα και είναι και δωρεάν! (τόσο καιρό παιδευόμουν με τη σουίτα της Ericsson - η οποία παρεμπιπτόντως δεν δουλεύει σε Vista...) Είχα μείνει με την έκδοση 1.40 και έβαλα την τελευταία εχτές που κοίταξα για το link και κάνει ακόμα περισσότερα, με το Κ800 μου τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι νομίζω πως ερωτήσεις που αφορούν τεχνολογία, στο συγκεκριμένο topic είναι λίγο... offtopic! Εννοώ ότι, π.χ. η πληροφορία για το my phone explorer, ενώ είναι πολύ χρήσιμη, χάνεται εδώ πέρα. Δεν ξέρω αν θα είχε νόημα να δημιουργηθεί άλλο ένα topic παρόμοιου χαρακτήρα, όπου όμως θα γίνονται μόνο ερωτήσεις / συζήτηση τεχνολογικού χαρακτήρα (γενικού και χωρίς περιορισμούς - κάτι σαν "τεχνολογικό offtopic" :-P για θέματα που ναι μεν αφορούν την τεχνολογία αλλά οι δημιουργοί τους κρίνουν πως δεν αξίζει να έχουν δικό τους topic)... Για παράδειγμα, χθες πήγα και πήρα ένα ζευγάρι ηχεία. Είχα σκεφτεί να ανοίξω ένα θέμα για να ακούσω γνώμες, αλλά τελικά δεν το έκανα, αφού δεν μου φάνηκε τόσο σημαντικό ζήτημα ώστε να έχει δικό του topic (μιας και ήθελα κάτι φτηνό και δεν με πολυένοιαζε). Α, και σχετικά με τη σουίτα της Ericsson, είδα ότι πια υποστηρίζονται και τα Vista: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=42782&esi=true (αν και μάλλον θα προτιμήσω το my phone explorer) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι είναι καλή η ιδέα του gsarig για το τεχνολογικό offtopic. Aπλά όμως, φαντάζομαι ότι και σε αυτό θα "χάνεται" η πληροφορία αφού θα καταπιάνεται με το οτιδήποτε. Το παρόν thread νομίζω ότι λειτουργεί κάπως σαν στέκι για μια γρήγορη απάντηση επί παντός σύντομου επιστητού. Κάτι σαν τη Φοντάνα στον Πειραιά ρε παιδί μου. Που ήξερες πως ότι ώρα και να περάσεις, κάποιον θα βρεις εκεί για να πεις μια μαλακία ή να ψωνίσεις. Οπότε ίσως τελικά και να καλύπτει το τεχνολογικό offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εννοώ ότι, π.χ. η πληροφορία για το my phone explorer, ενώ είναι πολύ χρήσιμη, χάνεται εδώ πέρα. Τέτοιες πληροφορίες είναι στο χέρι μας να μην χάνονται. Π.χ. τώρα που το βλέπω, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει post στο Με ποιο πρόγραμμα;. Ορίστε. Ποιος θα κάνει τον καουμπόη... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καπως ετσι το βλεπω και εγω πανκυ. Και στην τελικη θα σας αρεσε να βλεπατε ενα θεμα στο thread της apple, σαν την ερωτηση που εκανα πριν, "μμμμμμ νανο των 8 ή video των 30? " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.