washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ? ................... (σε 'μενα αναφερόταν) (σ' αυτό συγκεκριμένα) ...καλά, η γκουκλάρα δεν παίζεται πια...Bάζεις "πωλείται ύπνος", και σου ΒΓΑΖΕΙ αποτελέσματα... http://www.bbc.co.uk/greek/worldnews/story/2005/08/050831_sleep.shtml Άντε καλό βόλι. ...νταξ' ,τελικά ΕΧΕΙ ακόμη δρόμο...Έβαλα"πωλείται μονόκερως" και τζίφος (το spoiler το έβαλα με edit) (και ο alex ήδη είχε διαβάσει το αρχικό) (και πόσταρε αυτό) Εσένα πως σου ήρθε να ψάξεις "Πωλείται ύπνος"; (και μετά έκανα το edit) (και το πήρε χαμπάρι από το δικό σου το quotation στο spoiler μου) (phew!) (η επόμενη ερώτηση ελπίζω να περιλαμβάνει την τοποθεσία του holy grail)
red7genius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 μια ερωτηση: εχω τον wd my passport 250 και εχει μετα κατι αρχεια με διαφορα προγραμματα και για το sync. μπορω να τα διαγραψω αν θελω σωστα?δεν επιρεαζει την λειτουργια του σκληρου?
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 μια ερωτηση: εχω τον wd my passport 250 και εχει μετα κατι αρχεια με διαφορα προγραμματα και για το sync. μπορω να τα διαγραψω αν θελω σωστα?δεν επιρεαζει την λειτουργια του σκληρου? Ναι, κανονικά. Και δεν είναι και πολύ λειτουργικά αυτά τα προγράμματα.
Houston Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 το κινητό μου έβγαλε ένα G πάνω αριστερά στην οθόνη? Ξερει κανείς τι είναι α?
Nauseas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 μια ερωτηση: εχω τον wd my passport 250 και εχει μετα κατι αρχεια με διαφορα προγραμματα και για το sync. μπορω να τα διαγραψω αν θελω σωστα?δεν επιρεαζει την λειτουργια του σκληρου? Απλά μετά στον explorer ο passport θα έχει σήμα ενός κοινού θνητού σκληρού και όχι το μπλέ WD (νομίζω) Κατα τάλλα τα υπόλοιπα προγράμματα όντως δεν μου χρειάστηκαν ποτε και πουθενά
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 το κινητό μου έβγαλε ένα G πάνω αριστερά στην οθόνη? Ξερει κανείς τι είναι α? Το 3g πρέπει να είναι Απλά μετά στον explorer ο passport θα έχει σήμα ενός κοινού θνητού σκληρού και όχι το μπλέ WD (νομίζω) Κατα τάλλα τα υπόλοιπα προγράμματα όντως δεν μου χρειάστηκαν ποτε και πουθενά Εγώ πάντα τα αλλάζω τα εικονίδια σε usb και δίσκους.
Houston Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 SGH U600 εικονίδιο είναι σε μπλέ φόντο G γιατρέ είναι καλά?
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 SGH U600 εικονίδιο είναι σε μπλέ φόντο G γιατρέ είναι καλά? Παρακαλώ αφήστε μας λίγο μόνους με τον ασθενή... περάστε στην αίθουσα αναμονής.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Απλως μολις ανακαλυψες το σημειο G του κινητου σου.
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το μόνο λογικό που βλέπω είναι "GPRS/EDGE" (μετά το σημείο "g" εννοείται)
Houston Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 τι είναι αυτό? τι είναι αυτό? θα γινει καλά γιατρέ?
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 τι είναι αυτό? τι είναι αυτό?θα γινει καλά γιατρέ? Είναι κάτι σύνηθες αυτό το καιρό... το περνάνε όλα τα κινητά. Αντιβίωση 2 φορές την μέρα μετά το φαγητό και να το απενεργοποιήσεις αν δε το χρειάζεσαι γιατί τρώει μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.