soturin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 πράγματι common sense is a superpower... μ' άρεσε ότι δεν το βρήκε κιόλας, η λογική είναι εξωτικό αγαθό που λίγοι επιλεγμένοι κατέχουν, δυστυχώς... Γενικά πάντως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω δει, απλώς είναι πολύ ηλίθιο το όλο "γενέθλια και τσιμπιδάκι" σκηνικό. η απαραίτητη ερώτηση: τι έχεις δει?
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aσχετο, αλλά μπορεί να θεωρηθεί gay το γεγονός πως στην παρακάτω φωτό είδα πρώτα τις παντόφλες του Iggy Pop και μετά την αιθέρια ύπαρξη που τον συνοδεύει?
jason_rethymno Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aσχετο, αλλά μπορεί να θεωρηθεί gay το γεγονός πως στην παρακάτω φωτό είδα πρώτα τις παντόφλες του Iggy Pop και μετά την αιθέρια ύπαρξη που τον συνοδεύει? Καλά γιατί η μια παντόφλα είναι πιο μεγάλη απο την άλλη?
wizzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Απο την ώρα που αναφέρθηκε το απεχθές συμβάν μιλήσαν περίπου 12 Angry Men και τώρα συζητείται αν θα πρέπει να σταυρωθεί και ο δικηγόρος που θα υπερασπιστει τους γονείς Μέχρι και ο διάβολος είχε (έχει? ) συνηγορο.. Προσωπικά, αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό ως ένας από τυυς "12 Angry Men" (κορυφαία ταινία, by the way) και δηλώνω την απέχθειά μου τόσο προς τους "γονείς" όσο και προς τον "Χ" δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπισή τους- νοουμένου ότι δεν τον υποχρεώνει η πολιτεία. Από την άλλη, δεν νομίζω κάποιος να καταφέρθηκε εναντίον του "Χ" δικηγόρου, με τον τρόπο που μεμφόμαστε τους γονείς. Προσωπικά, όταν μίλησα για "π@π@ρολογίες", ειλικρινά δεν έβρισκα καλύτερη λέξη για να περιγράψω αυτά που θα χρειαστεί να πει ο "Χ" δικηγόρος - ο οποίος θα αναλάβει την υπόθεση πλήρης συνείδησης - για να υπερασπίσει (?????) τους "γονείς".
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aσχετο, αλλά μπορεί να θεωρηθεί gay το γεγονός πως στην παρακάτω φωτό είδα πρώτα τις παντόφλες του Iggy Pop και μετά την αιθέρια ύπαρξη που τον συνοδεύει? ...αιθέρια ; ! (..πιό gay κι από την παντόφλα, μου κάνει το να σε τραβάει ΑΥΤΗ... ) (...και τί Iggy Pop...Πιό πολύ για Robo-pop μοιάζει πλέον...) *όσο για την ερώτηση παντόφλα...να υποθέσω ότι έχει υποβληθεί σε κάποια εγχείριση αφαίρεσης οστού και πλέον...γέρνει
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ...αιθέρια ; ! (..πιό gay κι από την παντόφλα, μου κάνει το να σε τραβάει ΑΥΤΗ... ) Yπερβάλλεις. Νταξ, ειναι λίγο τσαμπουκαλεμένη... (...τί Iggy Pop...Πιό πολύ για Robo-pop μοιάζει πλέον...) *όσο για την ερώτηση παντόφλα...να υποθέσω ότι έχει υποβληθεί σε κάποια εγχείριση αφαίρεσης οστού και πλέον...γέρνει Mπα τσάμπα τόσο "cola"+γυμναστήριο.. Δεν νομίζω να έχει ανάγκη να βγάλει κόκκαλο...
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 η απαραίτητη ερώτηση: τι έχεις δει? Χμ. 1) Γενικής νοσηλείας, παππούς που σύμφωνα με τον ανιψιό του πήγε από εισρόφηση στον ύπνο του. Δήλωση κατά το ήμισυ αληθής, γιατί κατά την αναρρόφηση βρέθηκε σπέρμα στην τραχεία και τους πνεύμονες. 2) Γιαγιά τσακώνεται με την κόρη της και για να την εκδικηθεί, πετάει στο εγγόνι της καυτό τηγανόλαδο στην πλάτη. Κατά τις γενικές εξετάσεις του μικρού, ανακαλύπτονται κονδυλώματα στον πρωκτό που του μεταδόθηκαν από τον γκόμενο της μάνας του. Όλη η πλάτη του για πέταμα, έγινε καλλιέργεια βλαστοκυττάρων και μεταμόσχευση. 3) Βιασμένο πρόωρο. Για όσους σκέφτονται πως την έχουν μικρή, φαίνεται πως υπάρχουν και χειρότερα. 4) Κοπελίτσα 19 χρονών, ο μοντερέητορ σας δίχως να έχει ορκιστεί πουθενά και όντας 3ο εξάμηνο ορ σάμθην, την φλερτάρει αλύπητα. Πέθανε την επόμενη βδομάδα. 5) Κατά τη διαδικασία αγγαρείας διαμοιρασμού φαρμάκων συναχωμένος με πυρετό σε θάλαμο νοσηλείας όπου όλοι μπαινόβγαιναν με μάσκες: μπαίνω, μοιράζω, κατεβάζω τη μάσκα, πετάω φτερνίδι περιοπής και ξαναβγαίνω. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την προϊσταμένη: -Τι έχουνε αυτοί εκεί μέσα και φοβόμαστε μη μας κολλήσουν; -Δεν τις φοράμε για μας τις μάσκες, γι' αυτούς τις φοράμε. -Τι εννοείτε; (άγχος) -Είναι λευχαιμικοί σε τελικό στάδιο, το παραμικρό μικρόβιο είναι θανατηφόρο. -!!! ΜΟΛΙΣ ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!! -Α, ε μην ανησυχείς, σε 3-4 μέρες θα 'χαν πεθάνει έτσι κι αλλιώς. 6) Γιαγιά θεόχοντρη με ζάχαρο 600+. Τότε δεν ήξερα πως αυτό είναι εφικτό. Μέχρι να της το κατεβάσουν, έφραζαν τα αγγεία και πάθαινε γάγγραινα, κάθε 2 μέρες της έκοβαν και ένα φιλέτο. Επίσης επειδή λόγω της ισχαιμίας πονούσε, σηκωνόταν και έκλεβε μαξιλάρια από τους άλλους ασθενείς για να φτιάξει φωλιά. Αν δεν έχετε προσπαθήσει να πάρετε μαξιλάρι από γριά που κλαίει απελπισμένα ενώ η γλυκειά και απαράμιλλη μυρωδιά της γάγγραινας σας δακρύζει και σας τα μάτια, είστε ακόμα σε καλή φάση. Ευτυχώς μετά τις διακοπές του πάσχα, πέθανε. 7) Καφές και χειρουργείο, στο τραπέζι μια 75χρονη που φαίνεται να είναι στο 9ο μήνα. Βραχυκύκλωμα, τελικά δεν είναι έγκυος, απλώς έχει μόρφωμα εκφυόμενο από την αριστερή ωοθήκη. Φυσικά η γιαγιά ήρθε για αφαίρεση μόνο όταν προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια και απόφραξη ουρητήρα -ο όγκος ήταν ήδη 2.8 κιλά, κάπου έχω και τη φωτογραφία. Μ' αυτά και μ' αυτά πείνασα όμως, συνεχίζουμε άλλη ώρα τις καθημερινές ιστορίες τρόμου. =ρ
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 [...]Μ' αυτά και μ' αυτά πείνασα όμως,[...] I sense Hannibal Lecter around...
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αλέκο... μια χαρά είσαι στο γραφείο αγόρι μου... μην το κουνάς.
phsonia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μόνο τα κλάματα στη κυριολεξία μου 'ρχεται να βάλω διαβάζοντας τα παραπάνω...Δεν αλλάζει το θεματάκι off_topic...
soturin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 η απαραίτητη ερώτηση: τι έχεις δει? Χμ. 1) Γενικής νοσηλείας, παππούς που σύμφωνα με τον ανιψιό του πήγε από εισρόφηση στον ύπνο του. Δήλωση κατά το ήμισυ αληθής, γιατί κατά την αναρρόφηση βρέθηκε σπέρμα στην τραχεία και τους πνεύμονες. 2) Γιαγιά τσακώνεται με την κόρη της και για να την εκδικηθεί, πετάει στο εγγόνι της καυτό τηγανόλαδο στην πλάτη. Κατά τις γενικές εξετάσεις του μικρού, ανακαλύπτονται κονδυλώματα στον πρωκτό που του μεταδόθηκαν από τον γκόμενο της μάνας του. Όλη η πλάτη του για πέταμα, έγινε καλλιέργεια βλαστοκυττάρων και μεταμόσχευση. 3) Βιασμένο πρόωρο. Για όσους σκέφτονται πως την έχουν μικρή, φαίνεται πως υπάρχουν και χειρότερα. 4) Κοπελίτσα 19 χρονών, ο μοντερέητορ σας δίχως να έχει ορκιστεί πουθενά και όντας 3ο εξάμηνο ορ σάμθην, την φλερτάρει αλύπητα. Πέθανε την επόμενη βδομάδα. 5) Κατά τη διαδικασία αγγαρείας διαμοιρασμού φαρμάκων συναχωμένος με πυρετό σε θάλαμο νοσηλείας όπου όλοι μπαινόβγαιναν με μάσκες: μπαίνω, μοιράζω, κατεβάζω τη μάσκα, πετάω φτερνίδι περιοπής και ξαναβγαίνω. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την προϊσταμένη: -Τι έχουνε αυτοί εκεί μέσα και φοβόμαστε μη μας κολλήσουν; -Δεν τις φοράμε για μας τις μάσκες, γι' αυτούς τις φοράμε. -Τι εννοείτε; (άγχος) -Είναι λευχαιμικοί σε τελικό στάδιο, το παραμικρό μικρόβιο είναι θανατηφόρο. -!!! ΜΟΛΙΣ ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!! -Α, ε μην ανησυχείς, σε 3-4 μέρες θα 'χαν πεθάνει έτσι κι αλλιώς. 6) Γιαγιά θεόχοντρη με ζάχαρο 600+. Τότε δεν ήξερα πως αυτό είναι εφικτό. Μέχρι να της το κατεβάσουν, έφραζαν τα αγγεία και πάθαινε γάγγραινα, κάθε 2 μέρες της έκοβαν και ένα φιλέτο. Επίσης επειδή λόγω της ισχαιμίας πονούσε, σηκωνόταν και έκλεβε μαξιλάρια από τους άλλους ασθενείς για να φτιάξει φωλιά. Αν δεν έχετε προσπαθήσει να πάρετε μαξιλάρι από γριά που κλαίει απελπισμένα ενώ η γλυκειά και απαράμιλλη μυρωδιά της γάγγραινας σας δακρύζει και σας τα μάτια, είστε ακόμα σε καλή φάση. Ευτυχώς μετά τις διακοπές του πάσχα, πέθανε. 7) Καφές και χειρουργείο, στο τραπέζι μια 75χρονη που φαίνεται να είναι στο 9ο μήνα. Βραχυκύκλωμα, τελικά δεν είναι έγκυος, απλώς έχει μόρφωμα εκφυόμενο από την αριστερή ωοθήκη. Φυσικά η γιαγιά ήρθε για αφαίρεση μόνο όταν προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια και απόφραξη ουρητήρα -ο όγκος ήταν ήδη 2.8 κιλά, κάπου έχω και τη φωτογραφία. Μ' αυτά και μ' αυτά πείνασα όμως, συνεχίζουμε άλλη ώρα τις καθημερινές ιστορίες τρόμου. =ρ i deserve ban:shock: καλά ρε απειρόκαφρε, πας και φταρνίζεσαι?
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ε, που να φανταστώ ότι το μόνο που θα χώριζε ανοσοκατασταλτικούς με όλες τις φυλές του Ισραήλ θα 'ταν μια πόρτα; Ήμουν μικρός, είχα εξιδανικευμένη εικόνα για τα νοσοκομεία. εντιτ, κρις, εγκεφαλικό, επιπλοκή δρεπανοκυττάρωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.