Members gsarig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 είναι sic και χρησιμοποιείται συνήθως για να υποδηλώσεις ότι εσκεμμένα γράφεις κάτι με αυτό τον τρόπο. Συνήθως το βλέπεις σε εσκεμμένα λάθη π.χ. το "τσιμπιδακίων (sic)" σημαίνει ότι ξέρεις πως ο συγκεκριμένος τύπος δεν υπάρχει, αλλά το γράφεις επίτηδες. Νομίζω πως είναι λατινικό και σημαίνει "έτσι", αλλά δεν παίρνω και όρκο edit: τελικά δίκιο είχα. Δες και μια καλύτερη περιγραφή: http://el.wikipedia.org/wiki/Sic Ξέρει κανείς τι σημαίνουν τα αρχικά r.i.p.? Rest In Peace
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι σημαίνουν τα αρχικά r.i.p.? ξέρεις τι σημαίνει google it!?
jason_rethymno Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ξέρεις τι σημαίνει google it!? Δεν το βρήκα στο google, έψαξα. Πωπω κατι βροντες που ρίχνει εδώ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δεν το βρήκα στο google, έψαξα. αν έγραφες "RIP means" θα το έβρισκες πανεύκολα... πράγματι common sense is a superpower...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα, στο τμήμα εφηβικής και παιδικής γυναικολογίας [...] Μία λύση υπάρχει, λύση η οποία ακολουθήθηκε με μεγάλη επιτυχία τα παλαιότερα (ένδοξα) χρόνια: Η σταύρωση.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μμμμμ, σταυρωση... Σιγα τα λαχανα... Τοσα ωραια βασανιστηρια υπαρχουν γιατι να μεινουμε στην σταυρωση; http://www.men24.gr/html/ent/593/ent.35593.asp
wizzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 [...]πράγματι common sense is a superpower... Φίλε ThReSh, όπως έλεγε κι ένας καθηγητής μου στο Πανεπιστήμιο: "Common sense is not so common"... @Paredwse: Χωρίς να θέλω να σε προβάλω (μην το πάρεις προσωπικά/επαγγελματικά εννοώ), υπάρχει δικηγόρος που θα δεχθεί να υπερασπιστεί τους γονείς του μικρού κοριτσιού στο δικαστήριο; Μπορούν η πολιτεία/το γερμανικό κράτος να υποχρεώσουν κάποιον δικηγόρο να το κάνει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μμμμμ, σταυρωση... Σιγα τα λαχανα... Τοσα ωραια βασανιστηρια υπαρχουν γιατι να μεινουμε στην σταυρωση; http://www.men24.gr/html/ent/593/ent.35593.asp Κοίτα, ήθελα απλώς να είμαι παραδοσιακός. Άλλωστε και η σταύρωση είναι αποτελεσματική, ο δε εσταυρωμένος αργοπεθαίνει, ο θάνατος δεν επέρχεται αμέσως. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η όμορφη πρότασή σου περιέχει μερικές ωραίες ιδέες. [...]@Paredwse: Χωρίς να θέλω να σε προβάλω (μην το πάρεις προσωπικά/επαγγελματικά εννοώ), υπάρχει δικηγόρος που θα δεχθεί να υπερασπιστεί τους γονείς του μικρού κοριτσιού στο δικαστήριο; Μπορούν η πολιτεία/το γερμανικό κράτος να υποχρεώσουν κάποιον δικηγόρο να το κάνει; No offence taken, αλίμονο. Ω ναι, υπάρχουν δικηγόροι που δεν διστάζουν σε τίποτα για να πάρουν μερικά φράγκα. Η δε πολιτεία υποχρεούται να διορίσει δικηγόρο αν δεν δέχεται να τους υπερασπιστεί κανείς.
wizzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 No offence taken, αλίμονο. Ω ναι, υπάρχουν δικηγόροι που δεν διστάζουν σε τίποτα για να πάρουν μερικά φράγκα. Η δε πολιτεία υποχρεούται να διορίσει δικηγόρο αν δεν δέχεται να τους υπερασπιστεί κανείς. Τότε, στην πρώτη περίπτωση, πραγματικά θα ήθελα να είμαι σε μια γωνιά να παρακολουθήσω την υπερασπιστική του γραμμή... Να ακούσω και να προσπαθήσω να καταλάβω το μέγεθος της π@π@ρολογίας που θα ανέπτυσσε για να υπερασπίσει αυτά τα δύο τέρατα της φύσης...
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Να τους αναλάβεις εσύ και επίτηδες να ζητήσεις να δικαστούν στο Γουεσκόνξιλ που υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή.
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 είναι sic και χρησιμοποιείται συνήθως για να υποδηλώσεις ότι εσκεμμένα γράφεις κάτι με αυτό τον τρόπο. Συνήθως το βλέπεις σε εσκεμμένα λάθη π.χ. το "τσιμπιδακίων (sic)" σημαίνει ότι ξέρεις πως ο συγκεκριμένος τύπος δεν υπάρχει, αλλά το γράφεις επίτηδες. Νομίζω πως είναι λατινικό και σημαίνει "έτσι", αλλά δεν παίρνω και όρκο Φχαριστώώώώώώώώ
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μμμμμ, σταυρωση... Σιγα τα λαχανα... Τοσα ωραια βασανιστηρια υπαρχουν γιατι να μεινουμε στην σταυρωση; http://www.men24.gr/html/ent/593/ent.35593.asp Ουάου,και μετά μου λέτε ότι η θρησκεία δεν προωθεί την τεχνολογία! Βασανιστήριο Χριστιανικό rulezzz.
Nauseas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Απο την ώρα που αναφέρθηκε το απεχθές συμβάν μιλήσαν περίπου 12 Angry Men και τώρα συζητείται αν θα πρέπει να σταυρωθεί και ο δικηγόρος που θα υπερασπιστει τους γονείς Μέχρι και ο διάβολος είχε (έχει? ) συνηγορο..
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Χουχ, φοβάμαι λίγο να πω πως κοιμόμουν (ήσυχος) όσο τα γράφατε αυτά. Τη μικρή την έφερε η θεία της, οπότε δεν έχω ιδέα τι θα πουν οι γονείς στους μπάτσους. Με το που ανακαλύφθηκε τι έγινε, ξεκίνησε αμέσως session με παιδοψυχολόγο ώστε να αποκλειστεί αρχικά το ενδεχόμενο να το έκανε μόνη της η μικρή -πράγμα ούτως ή άλλως απίθανο από το πότε μπήκε το πρώτο τσιμπιδάκι, όπως εκτιμήθηκε έστω, και από το γεγονός πως ήταν σχεδόν αδύνατον από τη θέση τους να μπορούσε να τα στερεώσει από μόνη της. Μόλις αυτό αποκλείστηκε, έσκασαν κοινωνικοί λειτουργοί και μπάτσοι και μιας και οι γονείς δεν ήξεραν πως η μικρή είχε έρθει για εξετάσεις, υποθέτω πως τους πιάσανε. Γενικά πάντως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω δει, απλώς είναι πολύ ηλίθιο το όλο "γενέθλια και τσιμπιδάκι" σκηνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.