poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 "αραπινες μαυρες,ξεκωλιααααααααααρες...." το ριξα στον καζαντζιδη,που σας αρεσει εσας... γνωριζωμεν κοτσαρι....και πολλα αλλα αγαπητε... ευα σε αγνοω.....
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 "αραπινες μαυρες,ξεκωλιααααααααααρες...."το ριξα στον καζαντζιδη,που σας αρεσει εσας... γνωριζωμεν κοτσαρι....και πολλα αλλα αγαπητε... ευα σε αγνοω..... τρωγε παντοφλα ενω απο μενα θα ειχες την απαλη ασπρη γουνιτσα μου
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αμα σε πετυχω εσενα,θα σε βαλω να χορεψεις τσεστο ρε
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 τρωγε παντοφλα ενω απο μενα θα ειχες την απαλη ασπρη γουνιτσα μου Τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμα του.
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αμα σε πετυχω εσενα,θα σε βαλω να χορεψεις τσεστο ρε σιγα μην με βαλεις να χορεψω και τιεστο:lol: και δεν θα με πετυχεις ποτε
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμα του. ελα,ας κρατησουμε το επιπεδο........ΨΗΛΑ σιγα μην με βαλεις να χορεψω και τιεστο:lol: και δεν θα με πετυχεις ποτε ρε,σε ενα κλουβι δεν εισαι ρε;;
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 εγω ΕΝΑ εχω να πω! εκανα επισκεψη στο profile της evabb και ειδα οτι εχει 105 επισκεψεις! κατατ'αλλα εδω μεσα ολοι ειναι σοβαροι αντρες και οχι λιγουρια.... ολο για μενα εχετε να λετε....... @evabb τι θα γινει εκεινος ο καφες που λεγαμε?
soturin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 εγω ΕΝΑ εχω να πω!εκανα επισκεψη στο profile της evabb και ειδα οτι εχει 105 επισκεψεις! κατατ'αλλα εδω μεσα ολοι ειναι σοβαροι αντρες και οχι λιγουρια.... ολο για μενα εχετε να λετε....... @evabb τι θα γινει εκεινος ο καφες που λεγαμε? καλά τα πήγαινες... αυτοαναίρεσες το post σου αλλά εγώ είμαι καλός, http://www.easyjet.com
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ποιος ειπε οτι δεν ειμαστε λιγουρια και σαλιαριδες???
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Που θα βρω ωραία mouse pads; Όλο χαζά (και ακριβά) βρίσκω και το mouse pad για το desktop με θέμα της "χαμηλές πτήσεις" του Αρκά (δώρο μιας πρώην) έχει χαλάσει.
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Που θα βρω ωραία mouse pads; Όλο χαζά (και ακριβά) βρίσκω και το mouse pad για το desktop με θέμα της "χαμηλές πτήσεις" του Αρκά (δώρο μιας πρώην) έχει χαλάσει. δε σου λεω γιατι με σταναχωρησες χτες -----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 10 : 44 : 48----- εγω ΕΝΑ εχω να πω!εκανα επισκεψη στο profile της evabb και ειδα οτι εχει 105 επισκεψεις! κατατ'αλλα εδω μεσα ολοι ειναι σοβαροι αντρες και οχι λιγουρια.... ολο για μενα εχετε να λετε....... @evabb τι θα γινει εκεινος ο καφες που λεγαμε? ειδες τι τρελο γκομενακι εριξα;;;
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Κρατιόμουν αλλά θα το πω. evabb, εντελώς τυχαία, εντελώς τυχαία λέω ρεε, είδα πως γράφεις σε ένα εε, χμμ, πονηρό forum. Παραπάνω δεν λέω...
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 α, ρε crawl,ολο ζημιες μας κανεις.... και ΠΟΛΥ ενεργο μελος να ουμε
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ωχ, έχουν κι άλλοι γνώση... Έλα να εμφανιζόμαστε σιγά-σιγά...
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ειδες τι τρελο γκομενακι εριξα;;; που να δεις το δικο μου... η evabb ξερει. αλλα και παλι..... το δικο σου δε το εριξες μονος σου... με χρησιμοποιησες! οκ κοπελια,ενιωσα πιο ανετα τωρα... για πες,ποτε θα παμε για καμμια καφεδια να γνωριστουμε ρε παιδακι μου τωρα που μαστε και συμφορουμιτες... </aledjo mode off> τελικα στη Ελλαδα ακομα και για γκομεμα, βυσμα θελουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.