evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αυτο το κανουργιο μσν ειναι γτπ το εχω κι εγω, φταιει που ειναι ακομα μπετα και κανει μαλακιες αλλα εμενα δεν μου κανει και τετοιες χοντραδες
soturin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 poscaman αν ψήνεσαι για αντι-microsoft flame σφύρα
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ο ποντιος μου φαινεται οτι τα λεει ποντιακα... νταξει,το πιασαμε,τον ηπιατε,τον φαγατε,σας αρεσε,καλη χωνεψη!!!! Αλήτη Πατρινέ... κατανόηση μηδέν στον συμφορουμίτη που πέρασε δύσκολο απόγευμα.
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 poscaman αν ψήνεσαι για αντι-microsoft flame σφύρα εγω;;;οχι ρε... απλα,να πεθανουν ολοι τους,να εδω μπροστα σας, ευχομαι ο θεος να στειλει καρκινο σε εκεινους και σ'ολα τους τα σογια... και των steves να τους περιποιηθει απο ενας μαυρος τον καθενα... εγω δεν ειμαι των ακρων...κανω απλα και ησυχα την δουλεια μου... -----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 12 : 33 : 53----- Αλήτη Πατρινέ... κατανόηση μηδέν στον συμφορουμίτη που πέρασε δύσκολο απόγευμα. αντε στην γιαγια να σου φτιαξει πιλμενια και χινγκαλια... τι λες;
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αντε στην γιαγια να σου φτιαξει πιλμενια και χινγκαλια... τι λες; Ρε μην γράφετε στο φόρουμ όταν έχετε πιει.
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 λιγα τα λογια σου για τους ποντιους ποσκαμαν στο σοβαρο.τους σεβομαι και τους αγαπω εχω ξανααναφερει οτι το thread το διαβαζει το -ποντιακο- μου αισθημα.οποτε.... Ρε μην γράφετε στο φόρουμ όταν έχετε πιει. εχω φαει κατι σταφυλια,μετρανε;;;
soturin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 δε σας προλαβαίνω ο ασυνάρτητος, τεσπα, DEATH TO THE WEST!
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 στο σοβαρο.τους σεβομαι και τους αγαπω εχω ξανααναφερει οτι το thread το διαβαζει το -ποντιακο- μου αισθημα.οποτε.... εχω φαει κατι σταφυλια,μετρανε;;; Πέφτει ποντιακή παντόφλα... και όχι τα σταφύλια δεν μετράνε αν και θα έτρωγα μια σουλτανίνα τώρα.
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Πέφτει ποντιακή παντόφλα.... ξερεις κατι;;;;;
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ξερεις κατι;;;;; οπα ποσκαμαν;:lol::lol: τι εγινε ρε σε εχουν περιλαβει με καμια παντοφλα οι ποντιες;
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ξερεις κατι;;;;; Κάτι πήρε το αφτί μου εκεί που χόρευα σέρα.
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 οπα ποσκαμαν;:lol::lol: τι εγινε ρε σε εχουν περιλαβει με καμια παντοφλα οι ποντιες; μπα....με τις βοτκες βαρανε αυτες...τις κατεβαζουν μαρουλι... και μετα αρχιζουν την ανακριση 5ου βαθμου Κάτι πήρε το αφτί μου εκεί που χόρευα σέρα. εμεις εδω κατω παντως χορευουμε Ταμπαχανιωτικο...
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 μπα....με τις βοτκες βαρανε αυτες...τις κατεβαζουν μαρουλι...και μετα αρχιζουν την ανακριση 5ου βαθμου εμεις εδω κατω παντως χορευουμε Ταμπαχανιωτικο... ασε ρε. σε εχει κανει το αισθημα τ αλατιου:lol::lol:
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 εμεις εδω κατω παντως χορευουμε Ταμπαχανιωτικο... Ρε θα χορέψεις κότσαρι στον γάμο σου... θες, δεν θες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.